Home + Wat een dag, Editie NL kwam bij ons filmen!

Wat een dag, Editie NL kwam bij ons filmen!

Woensdagmiddag. Ik genoot van mijn vrije middag en was lekker met de jongens in de stad. Winkels afstruinen en nog wat kerstspulletjes kopen. We stonden op het punt om richting de auto te lopen toen ik nog even snel mijn mail checkte. Een overvolle mailbox, maar één mail trok meteen mijn aandacht: ‘Editie NL zoekt contact’ stond in de onderwerpregel. In de mail stond dat ze een reportage wilden maken over adventskalenders. Ze zagen op Mamablogger dat ik een behoorlijke kerstfan ben en de vraag was of dat ook gold over adventskalenders en zo ja, of ze mij dan even mochten bellen. Ik mailde mijn nummer terug en eenmaal in de auto werden we gebeld…

Woensdag 9 december: fan van adventskalenders

Ik ben inderdaad een groot fan van adventskalenders en terwijl ik dit schrijf staan er twee op de kast. Het hoort bij Kerst, we tellen af naar een heerlijk feest en en nieuw jaar en dat alleen al is een blijmaker haha. We hadden een leuk gesprek aan de telefoon en aan het einde van het gesprek werd gevraagd of ze morgen (donderdag) eventueel bij ons thuis mochten filmen. Uh ja, dat mocht wel, maar ik moest werken… Op donderdag werk ik de hele dag op kantoor en er stonden wat overleggen gepland. Mijn regel is altijd dat werk voor Mamablogger gaat dus als het niet gaat, dan gaat het niet.

Ik kies er zelf voor om beide te doen, maar mijn werkgever betaalt mij en heeft in de afgelopen jaren ook heel veel voor mij gedaan. Ik wil graag blijven werken dus dan zou het niet fair zijn als ik Mamablogger boven mijn werk zou verkiezen.

Toch was het helemaal nog niet zeker dat we ook daadwerkelijk langs zouden komen, want er moest eerst overlegd worden met de redactie én er waren meer mensen benaderd voor dit item. Na het avondeten werd ik opnieuw gebeld: ze wilden toch bij mij langskomen! Superleuk, maar ik moest natuurlijk nog wel kijken of ik dat kon regelen.

Ik belde met mijn manager en gelukkig kreeg ik de ruimte om in de middag thuis te gaan werken en tussendoor Editie NL te ontvangen. Hoe fijn is dat?! Ik heb echt heel veel geluk met een werkgever als de mijne.

Donderdag 10 december: Editie NL over de vloer

Gisteren was het zo ver: verslaggever Marijn en zijn cameraman stonden om 12.45 uur voor de deur om te filmen. Van tevoren was ik druk met mijn haar. Ik wilde het graag vast doen, maar dat lukte niet waardoor ik het toch los heb gedaan. Achteraf gezien heb ik daar altijd spijt van, maar goed. Het was gezellig en ongedwongen en we hebben er ook om gelachen.

Er werden losse shots gefilmd en ik werd geïnterviewd.

Na drie kwartier waren de mannen weer vertrokken en ben ik weer aan het werk gegaan. Wat een contrast haha.

Om 18.10 uur begon Editie NL, maar ik was op dat moment niet thuis omdat ik mijn nagels liet doen ?. Patrick en mijn collega Demi zaten klaar om te filmen en hebben foto’s gemaakt. En natuurlijk zaten mijn jongens ook voor de tv. Milan vond het wel cool en Floris vond het vooral gek.

Mijn onderkin, Mamablogger en ik waren goed in beeld. Het was kort, maar dat vond ik helemaal niet erg. Ik vind vooral de ervaring en exposure fijn en het is een behoorlijk compliment dat programma’s Mamablogger toch regelmatig weten te vinden.

En de stervormige adventskalender die ik in het item heb laten zien is die van My Jewellery.

Q-Music en RTL Nieuws

Tot slot werd Patrick nog geappt door een vriend van hem dat ik ook nog te horen was op Q-Music (ik had geen idee haha) en er staat ook een artikel op RTL Nieuws, super leuk!

Het was weer een heel avontuur en ontzettend leuk om ook dit weer meegemaakt te hebben. Hebben jullie het gezien?

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Isa
  11 december 2020 / 09:49

  Je zag er hartstikke mooi uit! Leuk juist je haren los! Ik zou het niet durven, dus je hebt toch ook gewoon lef dat je dit doet!

 2. Bianca
  11 december 2020 / 13:21

  Ik heb het niet gezien maar wat leuk zeg!

 3. Christine
  14 december 2020 / 06:20

  Wat leuk zeg! Ineens weer op allerlei kanalen ‘in het nieuws’, gaaf hoor!
  En ook héél fijn dat er op flexibele wijze wat te regelen was met je werkgever. De houding van veel werkgevers tegenover het thuiswerken is dit afgelopen jaar wel veranderd, hè? Dat ervaar ik althans niet zelf maar hoor ik regelmatig van anderen.. het wantrouwen wat veel werkgevers hadden (komt er nog wel iets productiefs van bij thuiswerken?), is nu gelukkig toch echt achterhaald..