Home + Diary | Genieten van de zon!

Diary | Genieten van de zon!

Wat een heerlijke week ligt er achter ons. Hebben jullie ook zo ontzettend genoten van de zon? Ik wel, al vond ik het nog wel even lastig om te bepalen wat we Floris aan zouden trekken. Was iets niet te warm of te fris? Daar moet ik wel weer even aan wennen, maar verder was het volop genieten! Kijk je mee naar onze week?

Maandag

Een nieuwe week vol nieuwe kansen! Ik werk die dag de hele dag en heb het razend druk. Ik maak dan ook nauwelijks foto’s.

Wel neem ik die dag allemaal lekkere, gezonde dingen mee naar kantoor. ’s Avonds pak ik nog een Tony’s reep in voor onze stagiaire die de dag erna jarig is.

Dinsdag

Dit is toch heerlijk wakker worden? We kroelen nog heel even voordat de drukke ochtendspits weer begint. Ook vandaag werk ik van 9.00 tot 17.00 en ik breng voor die tijd Floris bij opa en oma en Milan naar school. Hop, hop…

Als ik thuis kom is er een enorm pakket bezorgd. We mochten namelijk van Desenio mooie posters en lijsten uitzoeken voor in huis. Wij kozen voor allemaal mooie posters voor in de woonkamer en wat is het gaaf geworden! Over een tijdje zien jullie het eindresultaat.

Woensdag

Ik ben een dag vrij en wat is het weer lekker! Dat is toch genieten?!

Als Floris en ik Milan naar school hebben gebracht, lopen we op het gemakje naar de bakker voor croissantjes voor tussen de middag. Terwijl ik daar heen loop kijk ik even in de etalage van Manfield voor de nieuwe Manfield x Annic collectie. Ik wacht nog op mijn laofers die ik de week ervoor al heb besteld en maak alvast foto’s voor de blog erover. Nog even naar de HEMA voor korte broekjes en een bodywarmer voor Floris en we hebben weer wat in huis voor het warme weer.

Daarna lopen we naar huis en omdat Floris in slaap is gevallen heb ik nog heel even de tijd om te bloggen. Afgelopen week zijn er veel blogs online gekomen en een aantal keren zelfs twee én drie op één dag, goed bezig!

Eenmaal weer op school om Milan op te halen komt er een moeder (die ik overigens alleen van gezicht ken) naar mij toe en zegt dat ze vindt dat de jongens er altijd zo leuk uit zien. Wat lief! De zon maakt iedereen denk ik vrolijk en complimenteus 😉

De croissantjes hadden we niet nodig, want opa vraagt of we tussen de middag pannenkoeken komen eten. Milan is helemaal gelukkig, dat wil hij wel!

Daarna lopen we naar de stad en de musicalles waar ik Floris de fles geef. Eenmaal thuis eten we snel en is het weer tijd voor de zwemles.

Donderdag

Ik begin om 8.00 uur en heb een hele drukke dag voor de boeg. Ik ga namelijk op één van de centra vloggen en er komen buitenlandse studenten, erg leuk!

Wel heb ik die dag mijn nieuwe loafers aan, whoop whoop!

Verder dwing ik mijzelf op het werk om heel veel te drinken. Deze kan moest leeg voor het einde van de ochtend, dat lukte!

Vrijdag

Ik begin weer om 8.00 uur en werk vandaag maar tot 14.00 uur omdat ik een paar uurtjes opneem. Ik help Pat door nog even snel een wasje buiten op te hangen voordat ik wegga. Op mijn werk check ik nog even mijn eigen mail en ik zie dat we een mailtje hebben van school. Milan heeft die dag geen les, want de invaller heeft zich ziek gemeld… Ik kan nog net op tijd Patrick bellen. Milan heeft dus onverwacht een dag vrij en gaat met Pat en Floris mee naar het consultatiebureau en halen daarna visfriet. Die hebben een prima dagje zo met zijn drietjes.

Meestal lunchen we vrijdag met collega’s buiten de deur en dit keer gaan we weer naar…

… de snackbar. We zitten buiten en genieten van het heerlijke weer. Daarna werk ik nog een uurtje en begint mijn weekend!

Ik breng Milan in de middag naar de musicalles, want ze hebben de doorloop. Dit betekent dat ze met de andere groepen de hele musical doorlopen en hun kostuums te zien krijgen. Hij komt naar buiten met een grote grijns en zegt ‘dit wordt zooooo gaaf mam!”. Ik geloof dat onze musicalster in de dop de smaak te pakken heeft 😉

In de middag komen er weer twee pakketjes binnen. Een van Hansaplast waar ik de inhoud nog niet van kan laten zien en van Kleine Spuit & Hout. Dat pakket is zo enorm groot en wat een feestje zit daarin. Jullie zien de inhoud snel.

Zaterdag

Lekker rommeldagje vandaag. We hebben geen haast, genieten van het weer en gaan lekker lunchen.

De rest van de dag kun je zien in de weekendvlog die morgen online komt.

Zondag

Aan het einde van de ochtend besluiten we even snel naar Rotterdam te rijden voor nieuwe kleertjes voor Floris. Ook willen we nog even naar het tuincentrum voor Milans tuintje.

Eenmaal thuis wacht er voor Milan een flinke verrassing! Wat dat is en hoe hij reageerde zie je morgen in de weekendvlog 😉

Dit was onze week weer. Komende week heb ik een korte week vanwege Koningsdag en dan heb ik meteen een weekje vakantie. Daar zijn we aan toe! Hoe was jullie week? Ik hoop goed en maak er weer een fijne week van!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Christine
  23 april 2018 / 08:10

  Wat genieten hé, dat zomerse weer afgelopen week?!
  Hier ook echt intens van genoten! Vrijdag kreeg m’n dochter buisjes en dat mocht gelukkig heel goed verlopen, die stond binnen no-time weer te springen en te dansen, dankbaar dat ze er zo weinig last van heeft gehad!

  Ben afgelopen zaterdag naar het Bloesempark geweest maar er was helaas geen bloesem meer te bekennen.. zat er natuurlijk dik in, hier in Gouda hadden de bomen ergens op woensdag of donderdag hun blad verloren.. m’n zusje werkt echter 40u dus we konden echt pas op z’n vroegst afgelopen zaterdag. Maar het Amsterdamse bos heeft me echt super verrast dus we hebben heel veel mooie foto’s kunnen schieten met bos, heide en de Poel als achtergrond, heel divers!! Blij dat ik het nu heb gedaan met 25 weken en niet later in de zwangerschap, want ik moest eerst nog heen en weer om m’n zusje op te halen en heb bijna 4,5uur gereden zaterdag.. met plus 32 weken doe ik dat natuurlijk ook niet meer! Dan willen we nog eens een zwangerschapsshoot doen met het hele gezin, maar dan dus dichter bij huis ?

  • 24 april 2018 / 20:37

   Het was heerlijk! Spannend zeg buisjes, maar gelukkig is het goed verlopen. Wat jammer dat er geen bloesem meer was, maar de bloeiperiode duurt meestal maar 10 tot 14 dagen, afhankelijk van het weer. Het is inderdaad een mooi bos hè? Wat leuk dat het je zo heeft verrast en je mooie foto’s hebt kunnen maken. En het Houtmans plantsoen hier in Gouda is ook tof 😉