Home + Je interieur ‘Koningsdag proof’ maken

Je interieur ‘Koningsdag proof’ maken

Hebben we een beetje zin in Koningsdag? Ik wel hoor! Ik vind de sfeer leuk en heb wel zin om lekker rond te struinen over de rommelmarkt. Wie weet wat ik er nog scoor voor de jongens. Voor zover de weerkundigen kunnen zien wordt het weer ook best aardig dus kom maar op met dat oranje feest! Net als bij andere feestdagen maak ik het in huis ook gezellig tijdens Koningsdag, maar wat is nu leuk?

De Nederlandse vlag!

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben redelijk traditioneel wat betreft vlaggen. Wij hangen de vlag uit op Koningsdag en 5 mei en op 4 mei gaat hij halfstok. Dat vind ik belangrijk en willen we ook meegeven aan de jongens. Daarnaast staat het ook feestelijk op 27 april en 5 mei, gezellig toch?

Vorig jaar had ik twee vlaggetjes gekocht bij de HEMA en die stak ik in een vaas, maar afgelopen zaterdag zag ik gebreide vlaggetjes en die tip wilde ik met jullie delen! Ik kocht deze bij Kersvers in Gouda, maar misschien ben je zelf ook wel heel creatief en kun je dit zelf maken.

Dit staat toch heel feestelijk?!

Ik heb de voor het raam in de blikken met plantjes gestoken. Niet in de aarde van de plant, maar ernaast zodat ze extra stevig staan. Als dan vrijdag de zon schijnt, zoals afgelopen weekend, beginnen we de dag extra vrolijk.

Verder hangen we aan de gevel nog de echte, grote vlag en daarna gaan we oranje tompoucen eten.

Wat vind je van mijn gebreide vlaggetjes en maken jullie het thuis ook extra feestelijk voor Koningsdag? Zo ja, wat doen jullie dan? En vlaggen jullie ook tijdens Koningsdag en andere dagen? Ik ben heel benieuwd, laat het me weten in de comments hieronder.

En voor vrijdag, happy Kingsday en leven de Koning 😉

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *