Home + Diary | Floris 5 maanden, shoppen en pakketjes!

Diary | Floris 5 maanden, shoppen en pakketjes!

Het is maar goed dat ik iedere week een diary maak en daarom even stil moet staan bij de afgelopen week anders vliegen ze voorbij zonder dat ik weet wat ik nu eigenlijk heb gedaan. Zonde, want het leven gaat al zo snel. Juist nu ik zoveel werk vind ik de diary belangrijker dan ooit. Zo ontstaat er toch een mooi dagboek dat ik altijd even terug kan lezen en kijken. Genoeg gekletst, kijk je mee?

Maandag

In alle vroegte werk ik nog even aan de vlog van afgelopen vrijdag. Ik plan hem alvast in zodat hij om 6.00 uur ’s morgens online komt. Daarna brengen Milan en ik Floris bij opa en oma en gaan we vervolgens snel door naars school. Milan laat zien in welke boekjes hij bezig is. Het gaat zo onwijs goed! Daarna werk ik de hele dag tot 17.00 uur. De dag vliegt voorbij en Pat haalt de jongens op bij opa en oma. ’s Avonds ploffen we op de bank en maak ik geen foto’s meer.

Dinsdag

Het is baggerweer en ik heb veel afspraken buiten de deur. Ik denk dat ik zo’n 6 uur van mijn werkdag in overleg zit en fiets half Gouda door. Ook langs het ziekenhuis waar Milan is geboren. Het ziekenhuis is inmiddels verlaten en krijgt een andere bestemming en ik vind dat stiekem best zonde. Ik maak nog even snel een foto en fiets weer door naar de volgende afspraak.

Patrick haalt de jongens weer op en als zij eenmaal op bed liggen kijken wij ‘The good doctor’ terug van e avond ervoor. Wat blijft dat toch een goede serie. Dokter Shaun is autistisch en heeft echt mijn hart gestolen, wat speelt hij het goed zeg!

Woensdag

Ik ben een dagje vrij en breng Milan lekker lopend naar school, wat een heerlijk weertje jongens! Ik ga nog even snel naar de bakker en moet dan weer naar huis, want ik word geïnterviewd door ‘In de buurt Gouda’ voor de rubriek ‘Binnenkijken bij…’ Er worden foto’s van ons huis gemaakt. Als het goed is komt het morgen online, ben benieuwd.

Na het eten tussen de middag is het weer tijd voor Milans musicalles en ook daar lopen we op het gemak heen in het zonnetje. We zijn zo vroeg dat ik bij Only nog snel een jurkje shop. Ik had hem al in een andere kleur, maar ze zitten zo fijn dat ik deze ook graag wilde hebben. Na de musicalles besluiten we een ijsje te gaan halen. Genieten van het leven en elkaar!

Eenmaal thuis komt de pakketjesman langs met twee prachtige voetenzakken van Dooky. Later deze week zie je de rest.

Milan maakt ondertussen twee kunstige paaseieren 😉

Na het eten is het weer tijd voor de zwemles en ik krijg een zwembroek op mijn hoofd… Tja… 🙂 Pat gaat met Milan mee en ik blijf thuis bij Floris. Als Floris op bed ligt en Pat en Milan nog niet terug zijn, besluit ik nog even te gaan bloggen. Zo hebben zij er geen last van…

Donderdag

Ik werk de hele dag, maar Pat heeft vrij en in de middag krijg ik een foto gestuurd. Hij is mijn lievelingstoetje aan het maken van verse aardbeien, schuim en slagroom. Zo onwijs lekker! Ook krijgen we van Kletspot een aantal potten opgestuurd als bedankje voor mijn blog over de Kletspot. Zo lief! Die blog was een enorm succes en wordt nu ook gedeeld door winkels die de pot verkopen. Binnenkort ga ik er nog dieper op in omdat ik echt oprecht enthousiast ben.

Vrijdag

Wat veel mensen niet weten is dat ik ook nog veel freelance klussen doe naast mijn werk en de blog. Zo blog ik heel vaak voor Squla (mensen met kinderen op de basisschool weten wat Squla is) en ik leg de hand aan mijn nieuwe blog voor hen. Deze gaat over mediawijsheid en over je kind wel of niet laten vloggen. Als je op de link klikt kun je hem lezen. Het is namelijk een interessante discussie.

Daarna moet ik snel gaan, want ik begin om 8.00 uur en er staat weer een drukke dag op het programma op het werk.

Pat heeft ouderschapsverlof dus brengt samen met Floris Milan naar school.

Na een lange dag, ook weer vol afspraken, ben ik blij als het erop zit. Lekker een weekend met mijn mannen! Tussendoor nog wel even geluncht met collega’s bij de snackbar. Slecht, maar wel heel lekker.

Pat en ik kijken tv en ondertussen vraag Bob ook aandacht 😉

Zaterdag

Door het opnemen van de weekendvlog vergeet ik gewoon foto’s te maken!

We gaan naar de open dag van het ziekenhuis. Ook staat één van de centra van mijn werk er met een kraam en ik maak een foto voor op onze Facebookpagina. Milan maakt ondertussen kennis met het doktersvak. Knappe dokter hè?

Daarna gaan we naar huis en direct weer door naar de stad. We besluiten te gaan lunchen (zie de weekendvlog die morgen online komt) én ik heb een behoorlijke cadeaubon gekregen van Duifhuizen. Ik ben gevraagd om daar te gaan shoppen en foto’s te maken in de winkel. Ik denk dat er geen enkele vrouw is die ‘nee’ zou zeggen haha. We shoppen er maar liefst 4(!) tassen! Wat een straf… 😉

Zondag

Zondag is een lekkere rommeldag. Milan speelt ’s morgens winkeltje en opeens zie ik dat hij een bloemen/woonwinkel heeft gemaakt; Milan Groen-Wonen net als de winkel van zijn oom en tante; Nana Groen-Wonen, hoe grappig is dat?! Ik app de foto dan ook even door naar hen.

Ik werk ondertussen veel aan de blog, bereid wat DIY’s voor, neem vlogs op en schrijf lekker vooruit. Toch willen we er nog even uit en we besluiten een blokje om te gaan en wat te gaan drinken bij de Koffiefabriek.

’s Avonds moet ik nog kleding wegbrengen bij een kinderkledingbeurs en daarna doen we helemaal niets meer. Dit weekend ging veel te snel voorbij!

Op naar een nieuwe week, maak er een fijne van!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties