Home + Diary | Feestje op het werk!

Diary | Feestje op het werk!

Afgelopen week was best een relaxt weekje. Ik heb wel veel gewerkt en voor Mamablogger was het ook druk, maar daarnaast hadden we weinig verplichtingen. Ook weleens fijn! Wel had ik donderdag een feest op het werk, gezellig! Kijk je weer mee?

Maandag

Het is herfstvakantie, maar niet voor mij. Was het maar waar, want Floris is van zondag op maandag nacht ontroostbaar en we weten niet wat er aan de hand is. Tegen de tijd dat Patrick eruit moet is het stil, maar daardoor slaap ik door de wekker heen. Gelukkig hebben we iets langer de tijd dan normaal waardoor we het allemaal weer redden 😉

Ik breng de jongens bij opa en oma waar nichtje Maud ook gezellig heen komt. Milan vond het supergezellig!

Na mijn werk rijd ik weer naar mijn ouders toe om de jongens te halen. Maud is er nog en gaat nog met ons mee, gezellig! Milan mag op de fiets van Maud en zo laat hij zich naar huis rijden. Een beetje wazig, maar zo leuk om te zien dat ze het zo leuk hebben met elkaar!

Dinsdag

Goedemorgen! Het is nog heel vroeg, buiten is het nog donker en het is herfstvakantie. Toch zijn we al wakker en volop in de weer, want ik moet gewoon werken. Floris probeert het opstapje naar de keuken op te komen, maar het wil nog niet echt lukken. Gelukkig maar, want we moeten nog een traphekje kopen en beveiligingsslotjes voor op de keukenkastjes. Dit gaan we zaterdag doen.

Het is een drukke dag op kantoor en ik maak verder geen foto’s. Wel krijg ik deze foto doorgestuurd van opa en oma waar Milan de Symbolica van de Efteling aan het bouwen is. Dit is het karretje dat ook nog kan rijden. Floris vindt het fantastisch!

Ook is dit de dag waarop alles bij Flying Tiger €1,- kost. Nichtje Maud is in de rij gaan staan met een vriendin en heeft dit spel voor Milan meegenomen. Patrick is heel laat thuis dus als Floris op bed ligt, mag Milan nog wat langer opblijven. Het is tenslotte ook vakantie. We spelen samen nog een paar potjes van dit spel en het is serieus een onwijs leuk spel! Tip voor de feestdagen 😉

Woensdag

Ik ben vrij dus hoef voor het eerst sinds tijden geen wekker te zetten, heerlijk!

Toch moeten we vroeg in de stad zijn, want Milan kan eindelijk zijn Nintendo Switch kopen. Hij heeft er zo lang voor gespaard en samen met zijn verjaardagsgeld en cadeaubonnen heeft hij nu genoeg geld om de Switch, een spel en een beschermhoesje te kopen. We zijn eerst het kleingeld gaan storten bij de bank en hebben het daarna gepind. Samen met het andere briefgeld en de cadeaubonnen had Milan een indrukwekkend stapeltje geld en wat was hij trots. Hij vond het zo gaaf dat hij zelf hiervoor gespaard had en dat maakte mij weer blij, want zo ziet hij dat als je echt spaart voor iets groots, je veel blijer bent als je het uiteindelijk kunt kopen.

In de middag gaan we nog een keer de stad in, maar dit keer voor mij. Ik heb morgen een feestje van mijn werk dus ik wil graag iets nieuws kopen. Uiteindelijk koop ik bij Mitch (leuke winkel bij ons in de stad!) dit jurkje met luipaardprint en dit okergele vest erop.

Floris is wat minder snel met lopen dan Milan destijds, maar hij ontwikkeld zich in een rap tempo. Uit zichzelf staan vindt hij nog lastig, maar als we hem neerzetten kan ‘ie nu blijven staan zonder vastgehouden te worden!

Donderdag

Ik maak vandaag nauwelijks foto’s. Ik werk van 8.00 tot 17.00 uur en daarna gaan we door naar het feest van mijn werk! Het thema is ‘Ik hou van Holland’ en het was onwijs gezellig! Toch maak ik het niet laat en ga ik rond 21.00 uur naar huis. Ik moet de volgende dag ook nog de hele dag werken en heb al en drukke week achter de rug.

Vrijdag

En voor we het weten is het alweer vrijdag. Het is rond 7.45 uur als ik deze foto maak terwijl ik naar mijn werk fiets.

Vrijdag is snackdag! Tussen de middag gaan we weer met collega’s snacken. Altijd gezellig en we zijn er even uit. Dat wandelingetje is ook best lekker.

Als ik thuis kom zie ik dat dit borgvest voor Floris is binnen gekomen. Hij is van Gap en ik heb hem besteld op Zalando. Ik vond het nog te warm voor een winterjas, maar te fris voor het vest dat hij aan had. Dit vest is lekker warm van binnen en kan prima als tussenjas.

Als de jongens eenmaal op bed liggen is het tijd voor even helemaal niets. Geen werk, geen blog, geen kinderen, maar gewoon lekker op de bank hangen en niets doen. Ik kijk een paar afleveringen van Suits op Netflix en ga daarna wat muziek luisteren op YouTube. Ik ben nog steeds een groot fan van Eminem en kwam een tijdje terug dit nummer tegen. Zo onwijs tof!

Zaterdag

We doen vandaag niet zoveel. Ik doe de administratie, werk wat mailtjes weg en rommel wat in huis. Daarna besluiten we een rondje tuincentrum te doen. Rond deze tijd is het al helemaal in kerstsfeer en we beseffen dat dit jaar weer bizar hard is gegaan. Over een paar weken komt Sinterklaas alweer aan!

Daarna rijden we naar het Babypark voor een traphekje en slotjes voor op de keukenkastjes en de Action voor andere kleine boodschapjes. ’s Middags nog even langs mijn ouders en ik rijd nog even de stad in voor wat spulletjes voor Mamablogger.

Zondag

Vandaag staat in het teken van het huis schoonmaken, vooruit bloggen en foto’s maken voor Mamablogger. Het is heerlijk weer dus het voelt fijn om even lekker meters te maken.

Zo maken we deze foto’s van Floris met zijn Bla Bla Blocks. Deze zijn sinds kort verkrijgbaar en nu al een regelrechte hit hier in huis. Daarom verschijnt morgen de review online waarin ik ze uitgebreid laat zien.

Verder heeft Milan in de middag een griezelfeestje en maken wij nog even een wandelingetje. Kortom, een lekker rommeldagje. Wij zijn klaar voor de nieuwe week! Tot de volgende diary!

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *