Home + Dit zijn de meest onmisbare telefoon-, tablet-, en laptopaccessoires voor moeders!

Dit zijn de meest onmisbare telefoon-, tablet-, en laptopaccessoires voor moeders!

Voor mijn werk ben ik bijna de hele dag online. Online communicatie is immers mijn werk en dus ben ik de hele dag in de weer met websites, intranet, social media, mail etc. Of het goed is, is een tweede, maar ik kijk een groot deel van de dag naar een scherm. Klinkt heftig, maar ik denk dat degenen die op kantoor werken dit wel herkennen. Sterker nog, je hoeft er niet eens voor op kantoor te werken, want bijna alles gaat tegenwoordig digitaal. We zijn onlosmakelijk verbonden met schermpjes en daar horen goede accessoires bij. Deze zijn voor mij onmisbaar!

Onmisbare telefoonaccessoires

Sinds een klein half jaartje heb ik een iPhone 8+ en ik zou niet anders meer willen. Het is een prachtig toestel, maar hij is ook prijzig. Als hij valt kan het scherm zomaar barsten en nu Floris alles pakt wat binnen handbereik ligt, ben ik extra voorzichtig. Een goed en stevig telefoon hoesje is daarom sowieso onmisbaar. Zelf een hoesje ontwerpen? Ook dat is geen probleem! Dan herken je tenminste snel je telefoon 😉

Verder heb ik er de volgende accessoires bij;
  • Een extra glasplaatje op mijn scherm. Tip; deze kun je online bestellen, maar laat hem er in de winkel opplakken, bijvoorbeeld waar je je telefoon gekocht hebt. Dan weet je zeker dat het in één keer goed gebeurt.
  • Een PopSocket. Deze plak je achterop het hoesje van je telefoon voor meer grip. Als je er twee keer aan trek ‘popt’ hij uit en kun je je telefoon makkelijker vasthouden. Mijn iPhone is best groot en dan is dit wel heel fijn. Zeker bij het maken van een foto.
  • Een Powerbank. Als ik een dag op pad ben neem ik altijd mijn powerbank mee. Het is weleens gebeurd dat ik strandde met de trein en de batterij van mijn telefoon leeg was. Dan voel je je echt verloren!

Zoals ik eerder al zei is de iPhone behoorlijk prijzig. Ik las laatst over de OnePlus 5T telefoons. Dit zijn prachtige en hele goede Android toestellen, maar dan voor een veel vriendelijkere prijs. Een goed alternatief dus voor een duur toestel, ook als eerste telefoon voor je kind. Als je deze telefoon hebt of overweegt, weet dat je dan gewoon een OnePlus 5T hoesje kunt bestellen. Zo is deze ook goed beschermt!

Onmisbare tabletaccesoires

We hebben hier in huis drie tablets. Een hele oude van mij, een SamSung Galaxy Tab A voor Milan en mijn iPad. Ook deze zijn goed beschermt;

  • Om alle tablets zit een goede, stevige hoes. Milan heeft zelfs een ‘bookcover’ hoes die goed stevig is en tegen een stootje kan.
  • Verder zijn oordopjes of een koptelefoon echt onmisbaar. Ik vind het ook weleens fijn om wat liedjes te luisteren op YouTube en dan wil ik Pat niet tot last zijn die ondertussen een serie kijkt op Netflix.
  • Tot slot heb ik voor mijn iPad een sleeve die ik gebruik als we op vakantie of een weekendje weg gaan. Dan is ‘ie net wat beter beschermt.

Onmisbare laptopaccessoires

Een paar maanden geleden kocht ik mijn eerste MacBook en wat is hij fijn! Ik kan er inmiddels ook mee inloggen op mijn werk dus ik neem hem tegenwoordig steeds vaker mee tijdens een overleg. Hij is licht, snel en heel makkelijk in gebruik. De beste aankoop die ik de afgelopen jaren heb gedaan, maar ook de duurste. Daarom ben ik er extra zuinig op en kocht ik er de volgende accessoires bij;

  • Een hardcase hoes. Ik heb als eerste een hardcase hoes gekocht. Deze heb ik op de Mac geklikt om de Mac zelf mooi te houden. Ik koos voor een hoes met marmer print .
  • Een sleeve met handvatten. Deze kocht ik om hem gemakkelijk mee te kunnen nemen en te beschermen. Ik kocht deze;
  • De powerbank. De oplader is redelijk groot en daarom is het fijner en makkelijker om de powerbank mee te nemen.
  • Oordopjes. Deze zijn vooral onmisbaar als je buiten de deur werkt. Een extra paar is altijd handig.

Welke accessoires zijn voor jou onmisbaar bij je telefoon, tablet en/of laptop? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

 

 

Bron afbeelding: Shutterstock

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *