Home + Speelgoedtip | Bla Bla Blocks van VTech!

Speelgoedtip | Bla Bla Blocks van VTech!

Normaal begin ik al ruim op tijd met de Sinterklaasinkopen, maar door het mooie weer van de afgelopen maanden heb ik nog niet het idee dat het donderdag al november is. Opeens gaat het erg hard waardoor ik het Sinterklaas- en kerstgevoel nog een beetje mis. Toch ben ik inmiddels begonnen, want zo kan ik de kosten spreiden en loop ik niet het risico dat straks iets uitverkocht is. Voor Milan heb ik bijvoorbeeld het nieuwe boek van De Gorgels al besteld en als het goed is komt deze vandaag of morgen binnen. Voor Floris kregen we laatst de Bla Bla Blocks van VTech binnen en dat is een groot succes!

Bla Bla Blocks van VTech

Van VTech kregen we de Bla Bla Blocks vrachtwagen binnen en die is inmiddels al een groot succes bij Floris! Overigens niet alleen bij hem, want het speelgoed is genomineerd voor speelgoed van het jaar 2018. Mocht jij ze nog niet kennen, dan zal ik eerst maar eens vertellen wat de Bla Bla Blocks zijn.

Er zijn drie Bla Bla Blocks sets/thema’s; het speelhuis, de dieren en de vrachtwagen. Iedere set bestaat uit interactieve blokken, gewone bouwblokken en een Bla Bla Point. Met alle blokken kan lekker gebouwd worden, maar waar het bij bijvoorbeeld Duplo niet verder gaat dan bouwen, gaat het met deze sets wel verder dankzij het Bla Bla Point. Deze brengt namelijk de interactieve blokken tot leven. Je zet het blok in het Bla Bla Point en deze vertelt wat dit blok precies is. Bij de vrachtwagen leren kinderen op deze manier spelenderwijs tellen en leren ze over de verschillende gereedschappen. Daarnaast kunnen ze met deze blokken ook lekker bouwen, tellen en komen er melodietjes, gezongen liedjes, geluiden en zinnetjes uit.

De drie sets zijn overigens met elkaar te combineren dus de bouwmogelijkheden zijn eindeloos!

Floris is pas 1 geworden en voor hem is het het ideale speelgoed. De blokken hebben verschillende formaten waardoor hij ze gemakkelijk kan pakken en ermee kan bouwen. We willen voor Sinterklaas dan ook graag de dierenset en het speelhuis voor hem in de zak doen.

Waarom zijn de Bla Bla Blocks zo leuk?

Ze zijn zo leuk omdat het verder gaat dan bouwen. De blokken kunnen draaien, komen tot leven en alles past op elkaar. De blokken komen echt tot leven en dat stimuleert de creativiteit van kinderen. Hierdoor komen ze op ideeën en nieuwe inzichten terwijl ze spelenderwijs leren.

We hebben de Bla Bla Blocks nu zo’n twee weken in huis en het is een regelrechte hit. Floris vindt ze fantastisch en speelt er graag mee. Daarom mogen ze niet ontbreken bij de Sinterklaascadeautjes van dit jaar.

  • Het speelhuis kost €44,99
  • De vrachtwagen kost €32,99
  • De dierenset kost €19,99

De prijzen kunnen bij verschillende winkels iets verschillen, maar ze zijn inmiddels te koop bij de bekende speelgoedwinkels en bijvoorbeeld Bol.com.

Nogmaals, wij zijn er erg blij mee en ik hoop jou blij te kunnen maken met deze tip! Zijn bij jullie de verlanglijstjes al klaar voor dit jaar?

 

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *