Home + Diary | Een lekkere eerste week van januari!

Diary | Een lekkere eerste week van januari!

De kop is eraf en de eerste week van januari zit er alweer op. Het was een vrij relaxte week voor ons. Pat was nog een dag vrij, ik twee en de andere dagen waren de jongens bij opa en oma. Hoe de rest van de week verliep zie je hieronder.

Maandag

En we beginnen de week met de was…

Ik neem de auto mee naar het werk. Pat is met de jongens thuis en heeft hem niet nodig. Voor mij fijn, want zulk lekker weer is het niet.

De jongens mogen een nachtje bij opa en oma logeren. Dat wilden ze vorige week al, maar vandaag is het zo ver. Zodra de jongens weg zijn besluiten Pat en ik nog een rondje door de wijk te wandelen.

Alle ringen vol!

Dinsdag

Vroeg wakker en wat is het stil in huis. Ik besluit om deze tijd maar flink te benutten en ga weer aan de studie.

Onwijs goed geslapen en nog flinke wallen hebben. Kan gewoon!

Ik werk de hele dag thuis. Daarna halen we de jongens en rijden we weer naar huis. Ik had ze gemist!

Woensdag

Lekker twee dagen vrij! Ik begin de dag met mijn begrafenisverzekering. Ik moet even inloggen om een extra beveiliging toe te voegen. Daarna zie ik dat het wel heel lang geleden is dat ik mijn wensenboekje heb ingevuld. ik vul hem even aan.

Beetje last van hooikoorts en van mijn ogen. Daarom maar even een bril op.

Op pad met de jongens. We zijn in Bodegraven en moeten even naar de Aldi.

Daarna rijden we door naar Waddinxveen omdat ik wat op moet halen bij de Hema daar. We doen nog een rondje winkels en halen een lekker broodje voor tussen de middag. Het weer is heel slecht en op die manier maken we er wat van samen.

De rest van de middag zijn we thuis en maak ik geen foto’s meer.

Donderdag

In Woerden voor een afspraak. Daarna rijd ik weer naar huis.

Ik doe ’s middags een poging om Over mijn Lijk te kijken, maar dat lukt niet met de jongens om mij heen. Ik zet hem stop om hem op een later moment te kijken. Dan maar Emily in Paris.

Vrijdag

De enige foto die ik vandaag maak. Ik werk de hele dag op kantoor en ga ’s avonds nog even aan de studie. Het is veel en best pittig.

Zaterdag

Wauw, dit is toch prachtig?! Na alle ellende in de wereld zou je soms bijna vergeten dat de wereld prachtig is.

Op zolder om wederom een uurtje te leren

Daarna is het tijd voor de jongens. Ze mogen een deel van hun zakgeld uitgeven in de Legowinkel! Het is ook heel goed weer om de hele dag met LEGO te spelen. Milan gaat uiteindelijk toch nog even naar buiten, maar omdat het weer begint te regenen komt hij nog met een vriendje binnen spelen. Ik ben ondertussen druk voor Mamablogger, schrijf de eerste twee opdrachten van dit jaar en verschoon alvast een bed. Een lekkere, relaxte zaterdag dus.

Zondag

Floris is weer om 5.30 uur wakker en wij dus ook ?. Ik verschoon de bedden van de jongens, draai een paar wasjes, stofzuig en  dweil onszelf weer naar buiten, want we gaan op pad!

Foto’s in verschillende formaten, maar wat zijn ze mooi! We hebben een prachtige wandeling gemaakt bij de Amsterdamse Waterleidingduinen. We hebben heel veel herten gezien en wat was het er mooi! Als je er nog nooit geweest bent is het echt een aanrader.

Eenmaal thuis ging ik aan de slag voor Mamablogger, de jongens speelden en Pat rommelde in huis. Een fijne, relaxte eerste week van januari. Op naar de tweede, fijne week!

liefs

 

 

 

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *