Home + Diary | Druk op het werk, maar verder heel relaxt en een dagje Schiphol

Diary | Druk op het werk, maar verder heel relaxt en een dagje Schiphol

Op het werk is het mega druk. Ik ben bezig met een project en daar komt heel veel werk uit. Zoveel zelfs dat ik donderdag- en zaterdagmiddag nog thuis heb gewerkt om dingen voor te bereiden. Thuis was het daarentegen wel relaxt. We hadden niet veel afspraken en deden toch nog leuke dingen. Voor Mamablogger was het daarentegen wel weer druk, maar aan de andere kant kon ik dat wel doseren. Gewoon een lekker weekje dus. Kijken jullie weer mee?

Maandag

Inmiddels een bekend beeld denk ik: we lopen met zijn drietjes naar opa en oma om Floris te brengen. Milan en ik hebben de fietsen daar al staan dus we kunnen daarna meteen naar school fietsen. Als Milan veilig en wel op school zit, fiets ik weer door naar mijn werk. Daar begin ik aan de planning voor deze week. Ik werk nu al een aantal weken met mijn Structuurjunkie planner en schrijf daar echt alles in m.b.t. mijn werk. Ideaal!

’s Avonds halen Milan en ik mijn moeder op en gaan we naar de kinderkledingbeurs. Normaal ben ik superenthousiast, maar dit keer kwamen we thuis met maar één trui. Er waren mensen die nog eerder naar binnen mochten omdat ze helpen met opruimen en zij namen al heel veel mooie kleding mee. Ik begrijp het, maar vind het wel heel erg jammer. Ook van anderen hoorde ik dit. We kijken of het de volgende keer weer anders is.

Vorige week vertelde ik al over de hevige buikpijnen van die zondag en ik heb er vandaag nog steeds last van. Ik heb geen idee wat ik precies heb, maar de pijn blijft heel hevig. Ik kruip op de bank en doe even helemaal niets meer. Lekker vroeg naar bed dan maar.

Hier kan ik enorm van genieten; onze nieuwe slaapkamer! Zo warm en gezellig. Hier zou ik wel een hele dag kunnen blijven liggen, zeker met die regen buiten.

Dinsdag

Floris heeft de VTech Grill & Leer barbecue gekregen voor zijn verjaardag (hij moet nog jarig worden, maar heeft hem al) en Milan heeft heel andere wensen. Hij kwam echter nog niet aan hetzelfde bedrag als Floris en is zich daar nu natuurlijk heel bewust van. Ik bestel er daarom nog wat bij van StukTV.

Dit boek komt binnen om te reviewen, zo gaaf! Ik wil nog beter leren fotograferen en hoop hier veel van te kunnen leren. Ook wil ik graag nog het boek “Snap!” over smartphone fotografie.

Verder is het vandaag zo druk dat ik geen foto’s meer maak.

Woensdag

Floris en ik brengen Milam naar school en gaan daarna de stad in. We hebben snoepjes nodig voor Milans Super Mario traktatie en ik ben nog op zoek naar de perfecte teddy jas. Ik vind hem uiteindelijk bij Costes.

Mijn eigen notitieboekjes! Deze en nog wat andere dingen komen binnen voor een samenwerking. Zo onwijs leuk!

Milan gaat naar musicalles en Floris en ik rijden even naar de Action voor het artikel over het houten speelgoed en de kerststal. Ik neem dit even mee, want heb heel weinig gegeten en heb echt trek. Als we daarna weer terugrijden naar de musical kan ik het niet laten het zakje even open te doen en er een paar te eten.

Als Pat en Milan naar het zwembad zijn speel ik nog even met Floris. Ik kan het niet laten deze foto’s te maken. Zo lief!

Als Floris op bed ligt begin ik het met in elkaar zetten van Milans traktaties. Heerlijk vind ik dat!

Donderdag

En we staan weer op het schoolplein!

Ik werk vanochtend thuis en begin met deze regenboog.

Milan speelt bij een vriendje en ik drink met Floris een kopje thee bij de buren een paar huizen verderop. Daarna haal ik Milan op en halen we wat te eten.

Vrijdag

Milan leest Floris voor op de vroege morgen. Superlief! Als wij helemaal klaar zijn brengen Milan en ik Floris weer bij opa en oma.

We hebben een mega drukke dag en schuiven laat aan bij de vrijmibo. Ik heb ook wat lekkers meegenomen, hebben we wel verdiend 😉

Maar dat lekkers moet er ook weer af en dus zijn we weer te vinden in de sportschool. Het gaat lekker in de sportschool en na een drukke werkdag en nog gesport te hebben ben ik echt mega voldaan.

Zaterdag

We gaan in alle vroegte nog even naar de bezemfabriek, maar vinden er niet zoveel leuks als vorige week. Daarna lopen we een rondje door straatjes in de Goudse binnenstad waar we eigenlijk zelden komen. Over dit poortje had ik al het één en ander gehoord en nu kwamen we het tegen. Wat is dit mooi!

We gaan de stad in en besluiten lekker vroeg te lunchen. Tijd geleden dat we hier geweest zijn.

Ik maak de traktaties voor de juffen ook alvast klaar en deel deze op Instagram. Ik krijg hier onverwacht veel reacties op dus schrijf er nog een aparte blog over die deze week online komt.

Het is slecht weer dus we blijven de rest van de middag binnen. Ik werk nog een paar uurtjes voor mijn werk en mijn ouders komen bij ons eten. ’s Avonds blog ik nog wat en kijk ik de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Riverdale. Bij Seizoen 3 ben ik halverwege afgehaakt. Ik heb de samenvatting gekeken en ben hieraan begonnen. Dit was een tribute aflevering voor Luke Perry. Wat een onwijs mooie aflevering was dit zeg! Als de rest van het seizoen net zo goed is heb ik weer zin om te kijken.

Zondag

Zitten we weer in alle vroegte. Heerlijk om zo vroeg al te beginnen.

We gaan vandaag lekker op pad en zitten rond 8.45 uur al in de auto. We gaan een ochtendje naar Schiphol!

We gaan de Schiphol Experience doen en zijn heel benieuwd. We zochten een leuk uitje en zaterdagavond waren we er eindelijk uit. Wat we ervan vonden lees je deze week nog in de uitgebreide review.

Milan heeft een liedje geschreven en was daar erg trots op. Opa en oma ook en daarom maakten zij deze gouden plaat voor hem. Supertof!

Dit was voor ons doen dus best een relaxt weekje. Deze week zijn de jongens jarig, vieren we hun verjaardagen en werk ik twee dagen. Ondertussen gaat Mamablogger natuurlijk wel gewoon door.

Fijne week allemaal!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *