Home + Diary | De scholen zijn weer begonnen, fotoshoots en Moederdag!

Diary | De scholen zijn weer begonnen, fotoshoots en Moederdag!

Na twee weken meivakantie zijn de scholen weer begonnen. Dat betekende weer lekker rennen en vliegen in de ochtend. Ook gaf ik een interview voor de Telegraaf, hadden we twee fotoshoots, vierden we Moederdag én we sloten de week af met dé wedstrijd van Feyenoord. Kijk je weer mee naar deze bomvolle diary?

Maandag

De scholen zijn weer begonnen dus nadat ik Floris naar school heb gebracht, fiets ik zelf ook weer door naar mijn werk. Dat moest ook , want we gaan een foto maken voor de ‘fiets naar je werk dag’ binnenkort. Of zoiets haha. Collega Lotte bij mij in de bakfiets en collega Sabrina maakt de foto. We hadden in ieder geval veel lol.

Na hete eten even kijken naar wat Milan heeft gebouwd in Minecraft. Zo knap allemaal!

Dinsdag

Weer met de auto, want regen, regen en nog eens regen… Zo klaar mee!

In de middag werk ik thuis en worden onze horren geleverd en gemonteerd. Heel erg blij mee! Ondertussen werk ik lekker door.

Marktplaatsgelukje voor Floris. Hij is helemaal into Dolfje Weerwolfje en wilde na ons bezoek aan de Efteling heel graag dit boek hebben. Ik kocht deze voor €3,- excl. verzendkosten.

Woensdag

Controle bij de ortho: weer twee millimeter eraf!

Donderdag

Ik heb om 8.30 uur een afspraak dus Milan brengt Floris naar school. Kijk ze gaan samen, zo lief.

Weer een traktatie op het werk. Ik vind dat soms nog wel lastig, maar het gaat steeds beter. Of ik zeg ‘nee’, of ik deel hem met een collega zoals nu. We eten dan ieder een half gebakje en dat is eigenlijk wel genoeg.

Floris heeft een vriendje te spelen en ik werk ondertussen door. Aan het einde van de middag heb ik nog een telefonisch interview voor een financiële special die binnenkort verschijnt bij De Telegraaf. Het gaat over de wijze waarop wij onze kinderen financieel opvoeden. Superleuk onderwerp vind ik dat natuurlijk. Zaterdag komt de een fotograaf om er een foto bij te maken.

Vrijdag

Er wacht een drukke dag op kantoor vandaag. Het is de Dag van de Verpleging en dat betekent dat iedere medewerker in het zonnetje wordt gezet. Wij krijgen dit leuke cadeautje.

Zaterdag

Ook vanochtend is het druk. De boodschappen worden bezorgd, Pat en Milan moeten naar de stort om het speelhuisje van Floris af te voeren én er komt een fotograaf van de Telegraaf om een foto te maken bij het interview dat ik eerder deze week heb gegeven. En dat allemaal voor 9.30 uur haha.

Daarna snel de tuin netjes maken met de mannen al doet Pat het meeste werk. Het gras begint weer te groeien en alles is weer schoon. Heerlijk!

Vervolgens weer door, want om 10.30 uur komt een andere fotograaf om foto’s te maken voor de blog en Insta. Een superleuke, beginnende fotograaf die in 1,5 uur supermooie foto’s heeft gemaakt. Geen spon, wel heel enthousiast. Bekijk snel even haar Instagram!

’s Middags voelt het alsof we er al een hele dag op hebben zitten, maar we willen er nog wel even uit. Pat, Floris en ik rijden naar de jaarmarkt in Bodegraven en Milan blijft thuis. Hij is buiten met vrienden en vermaakt zich prima. Eenmaal thuis duiken we lekker de tuin in. Ik met een goed boek en ook Milan en zijn vriendjes waaien nog even aan. Dat zijn de fijnste middagen.

Zondag

Moederdag! Ik word door Floris verrast met een mooie tekening met op de achterkant nog een mooie tekening. Hij is er zo trots op en ik op hem. Cliché, maar dit zijn de mooiste cadeaus. Toch zijn de mannen gisteren nog met z’n drieën naar de stad gefietst om voor mij een mooi cadeau te kopen.

Namelijk dit te gekke jasje en shirtje!! Heel erg blij mee en zo lief. Ik tref het maar met ze.

Tussen de middag gaan we brunchen bij De Koeienstal in Zevenhuizen. Wat was het lekker en veel! We zijn er nog een hele tijd geweest en ook Floris vermaakte zich buiten in de hooiberg prima. Dat is het fijne aan deze plek, het is er heel erg leuk voor kinderen.

En kijk ons eens even schattig zijn!

Een hoe leuk zijn zij?! We gaan straks naar mijn moeder waar we eten en natuurlijk naar dé wedstrijd gaan kijken. Wij zijn er in ieder geval klaar voor.

Hoe was jullie week? Ik hoop dat het weer een mooie week was. In ieder geval weer een fijne, nieuwe week gewenst!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *