Home + Diary | De laatste week van de zomervakantie!

Diary | De laatste week van de zomervakantie!

Het was de laatste week van de zomervakantie en daar hebben vooral de jongens nog lekker van genoten. En hoewel het voor ons een normale werkweek was gebeurde er toch weer veel. Ik ging met de jongens naar de film, had een afscheidsborrel, liet mijn nagels weer doen en we genoten van een gezellig weekend. Om de vakantie af te sluiten reserveerde Patrick namelijk kaartjes voor een rondvaart in Rotterdam. Tot slot zetten de jongens opa en oma in het zonnetje om hen te bedanken voor alles deze vakantie. Oh, we kochten ook nog een nieuwe fiets voor Floris. Kijken jullie weer mee? Het is een gezellige diary geworden!

Maandag

Goedemorgen! Tijd om de outfits van de jongens te kiezen! Bij Floris in de kast ontstaat een patroon haha.

Bij opa en oma in de lift. Milan wilde niet mee en pakte de trap. Dat lag volgens hem niet aan het feit dat deze lift de laatste tijd nogal wat kuren heeft ?.

De jongens gaan met opa en oma naar het Maritiem Museum in Rotterdam. Deze foto’s krijg ik doorgestuurd.

De jongens hebben al gegeten, maar wij nog niet. Ik doe na mijn werk nog wat boodschappen, maar heb zo’n trek dat ik op de Markt nog even snel een haverreep eet. Deze kleine salades van de Appie zijn trouwens een aanrader! Ook lekker bij de lunch!

Dinsdag

We beginnen de dag vrij rustig en bij het maken van deze foto’s kon ik niet vermoeden dat het zo’n onwijs drukke dag zou worden. Omdat we nergens heen hoeven, omdat ik vandaag thuis werk en we vroeg wakker zijn, kunnen we nog lekker even aanrommelen.

Mijn pop-up home office!

Uiteindelijk werk ik door tot 19.30 uur en daarna klap ik toch echt de laptops dicht. Ik ga met Milan naar de spreeuwen kijken. Ze gaven weer een mooie show! Eenmaal thuis moet ik nog even aan de bak voor Mamablogger. Daarna plof ik voor heel even naast Pat op de bank, kijken we naar ‘B&B Vol Liefde’ en vervolgens gaan we lekker naar bed. Het is wel goed voor vandaag.

Woensdag

We beginnen onze dag bij de Action. Ik heb weer eens een ouderwetse shoplog gemaakt en die komt binnenkort online.

Maar het hoogtepunt van de dag is de bioscoop! Ik vind het lastig films te kiezen die voor beide jongens leuk zijn, maar dit kon nog net voor Milan. En gelukkig vind hij het het sowieso wel gezellig om mee te gaan. Gelukkig maar!

Ik kreeg al een berichtje van iemand die zei dat ze in de vorige diary een ‘open brug foto’ miste, maar hier is er weer één! Het is of deze met de auto of de andere met de fiets.

Opa en oma komen eten en de jongens worden weer verwend. Geluksvogels!

Donderdag

De afgelopen maanden hebben we op het werk een interim manager gehad en vandaag neemt hij afscheid. Onwijs jammer, want we hebben echt heel veel van hem geleerd en het was echt heel erg leuk en gezellig met hem. Toch wisten we ook dat dit moment eraan zat te komen. Omdat hij de ‘Goudse Bakkies’ zo lekker vindt, haal ik deze bij de bakker, dan kan hij ze meenemen voor zijn gezin.

’s Middags is de afscheidsborrel in de stad en ik besluit vanwege het weer met de auto te gaan. Er is alleen een ongeluk gebeurd en binnen de kortste keren staat de hele stad vast. Ik doe uiteindelijk drie kwartier over een ritje van zo’n 10 minuten met de auto. De borrel is super gezellig en we lachen wat af. Nu gaan we verder met ons nieuwe team!

Na de borrel ga ik gelijk door voor mijn nagels. Van roze naar donkerrood, rood blijft toch mijn lievelingskleur nagellak.

Vrijdag

We worden wakker met de boekingsbevestiging van onze herfstvakantie in de mailbox. Dat is een lekker vooruitzicht! We gaan naar Denemarken, ik vertel er later meer over.

De rest van de dag maak ik geen foto’s meer, maar ’s avonds gaan we nog even op pad met zijn viertjes om een fiets te kopen voor Floris. Het wordt tijd voor een goede fiets met zijwieltjes en we willen hem even passen. Het wordt uiteindelijk de gele fiets rechts.

Zaterdag

Goedemorgen, de Appie staat al vroeg voor de deur!

Ik ga op tijd met Milan op pad en we rijden even naar Waddinxveen. Ik koop een kaart en daarna gaan we naar het Kruidvat voor de fotostrips waar gisteren een artikel over online kwam.

In de middag gaan we naar de jaarlijkse braderie in Bergambacht. Gelukkig werkt het weer ook nog mee!

We hebben een cadeau besteld voor mijn ouders. Ze hebben zoveel leuks gedaan met de jongens deze vakantie. Er zit een steelstofzuiger in. Ik weet dat mijn moeder deze al een tijdje wil dus die hebben we gekocht. Morgen mogen de jongens hem geven en ik pak hem alvast in.

Terwijl de mannen naar de kwalificatie van Max Verstappen kijken, ga ik naar boven om vooruit te werken voor Mamablogger. Ik schrijf drie blogs en neem een podcast op. Deze komt komende woensdagochtend online op iTunes en Spotify.

Jut en Jul zijn het even zat.

Zondag

We sluiten ons weekend en de zomervakantie nu toch echt af en dat doen we in Rotterdam! Patrick heeft een rondvaart gereserveerd met de Spido en de jongens vinden het superleuk.

Daarna doen we nog een rondje centrum en shoppen we alvast deze winterjassen voor de jongens. Komende week wordt het mooi weer geloof ik, maar ik vind het fijn ze alvast in huis te hebben.

Aan het einde van de middag rijden we naar mijn ouders, want we gaan daar eten en de jongens hebben nog een mooi cadeau voor ze…

Gelukkig zijn ze blij met het cadeau!

Dit was hem dan, de laatste week van de zomervakantie. Het zit er weer even op met alle uitjes, hapjes eten en de hele mikmak. Het was echt fantastisch en het vloog voorbij, maar het is ook wel lekker om weer in een ritme te zitten. Fijne week!

liefs

 

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *