Home + Zomervakantie 2021 | Dit jaar vloog het voorbij!

Zomervakantie 2021 | Dit jaar vloog het voorbij!

Nog twee nachtje slapen (Floris telt nu namelijk wel af) en dan zit de zomervakantie erop voor ons. Normaal gesproken vind ik zes weken best lang, maar dit jaar vond ik dat helemaal niet. De zomervakantie vloog voorbij en wat hebben we genoten. In dit artikel vertel ik over de vakantie, de keuze om naar verschillende plekken te gaan en hoe we het hadden geregeld op de dagen dat wij moesten werken. Dit was de zomervakantie van 2021!

Drie vakantiebestemmingen in drie weken ?

In januari boekten we onze zomervakantie. We wilden dit jaar naar Denemarken (dat was eigenlijk de bestemming van vorig jaar), maar hadden in januari nog geen flauw idee hoe alles zou verlopen wat betreft corona en vaccinaties. We besloten daarom op safe te spelen en een vakantie in Nederland te boeken. We wilden twee weken weg, maar niet twee weken op dezelfde plek. Uiteindelijk boekten we een week in Beekbergen om vervolgens naar Texel te rijden. We hadden mijn ouders gevraagd mee te gaan naar Texel. Wel zo gezellig en dat hadden ze ook wel verdiend. Hierna zouden we nog een week thuis zijn.

Een paar weken voor de vakantie kregen we te horen dat we waren geselecteerd voor een persreis naar camping Mauterndorf in Oostenrijk. Ik had Mamablogger aangemeld, maar had niet verwacht dat we ook daadwerkelijk zouden worden gekozen. Heel even heb ik nog getwijfeld omdat het een lange rit is en ik geen held ben op de snelweg. Patrick moest dus rijden en daar voelde ik mij best schuldig over. Patrick was juist degene die zei ’tuurlijk gaan we! Hoe vaak krijgen we die kans?!’ En dus gingen we een paar dagen na Texel door naar Oostenrijk!

Het was veel, maar wat hebben we veel gezien, gedaan en genoten! We hebben echt een vakantie met een gouden randje gehad.

We hebben echt zoveel mooie herinneringen gemaakt en ik weer dat sommige mensen dat cheesy vinden klinken, maar ik hou van cheesy dus ik blijf het zeggen ?. Het is namelijk ook gewoon zo. Het zijn allemaal mooie dingen en die nemen we gewoon weer mee.

De overige drie weken

De kinderen hebben natuurlijk zes weken vakantie en wijzelf “maar” drie. Voor de overige drie weken hadden we 2,5 dag per week opvang nodig voor de jongens. Gelukkig kunnen we bouwen op de liefste opa en oma van de wereld die dat wilden doen en ook daar hebben de jongens het heerlijk gehad. Ze hebben namelijk het geluk dat opa en oma lid zijn van de Vriendenloterij (geen spon haha) en dankzij dat lidmaatschap kunnen ze gratis naar allerlei musea en dan mogen ze een introducé meenemen. Top voor de jongens, want die zijn deze vakantie overal geweest. Van Madurodam tot het Spoorwegmuseum en van het Openluchtmuseum naar het Maritiem museum. En afgelopen vrijdag waren ze in Ballorig haha.

De jongens hebben het zo onwijs leuk gehad, niet alleen met ons, maar dus ook met opa en oma! Ook dat zijn mooier herinneringen voor later. Daarom kijken we met heel veel plezier terug op deze zes weken die daardoor ook voorbij zijn gevlogen.

Toch is het ook goed dat de vakantie nu voorbij is. Dat merken we wel aan de jongens. De structuur vinden ze ook wel fijn. Milan speelt veel buiten, maar je merkt dat Floris de kinderen heel erg mist en ook graag weer met hen wil spelen.

Op naar die laatste maanden van het jaar!

liefs

 

 

 

We Mogen weer 2021We Mogen weer 2021

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *