Home + Diary | Cursusdagen, kopersgesprek en gezelligheid

Diary | Cursusdagen, kopersgesprek en gezelligheid

Wat een gezelligheid afgelopen week! Ik had twee cursusdagen en ging uit eten. Ook hadden we het kopersgesprek met het bouwbedrijf dat ons project gaat bouwen én kregen we goed nieuws. Verder konden we eindelijk naar de Sinterklaasintocht met een wel heel bijzondere Piet. Kijken jullie weer gezellig mee?

Maandag

Op weg naar Utrecht voor een cursus. Pat brengt mij erheen en samen met de jongens komt hij mij weer ophalen. Dit hebben jullie al uitgebreid kunnen zien in deze plog van afgelopen vrijdag.

Daar waar ik het liefst ben: thuis met de mannen en natuurlijk kijken we samen het Sinterklaasjournaal.

Dinsdag

Weer een training vandaag! Dit keer met ons team en gewoon in Gouda. We hebben de training op de Markt en hebben een prachtig uitzicht op het stadhuis. De training gaat over verander communicatie en is ontzettend leuk en leerzaam. Tussendoor nog meer gezelligheid, want we lunchen bij Brownies & Downies.

Deze kersthanger van het Stadhuis is te koop bij Juffrouw Saartje in Gouda en had ik al apart laten leggen. Nu ik toch in de stad ben, haal ik hem meteen op. Als echte Goudse kan je deze niet laten liggen toch? 😉

woensdag

Wat een prachtige lucht op de vroege morgen. Daarna op weg naar school en natuurlijk wordt er nog even gestemd.

Aan het einde van de middag zijn we bezig met heel andere dingen, want we hebben het kopersgesprek voor ons nieuwe huis. We kunnen al onze vragen stellen (en we hebben er nogal wat, haha) en krijgen ook een hoop uitleg. Voor 6 december moeten we de ruwbouwopties die we willen, doorgeven en voor 2 februari alle kleine dingen zoals de buitenkraan, loze leidingen etc. Bijna twee uur later, sluiten we het gesprek af en zijn we een hoop informatie rijker.

Tijdens het gesprek krijgen we ook de ‘goed nieuws brief’. Dat betekent dat we de afspraak met de notaris kunnen gaan plannen.

Donderdag

Een van onze collega’s is jarig en trakteert heerlijk gebak. Dit is mijn all time favourite en ik kan hem niet weerstaan.

Nog meer gezelligheid en lekker eten, want ik ga weer uit eten met Patty en Nancy! Dit keer zijn we bij Hudson in Zoetermeer. Ik kende het niet, maar wat een leuke plek en wat hebben we lekker gegeten, aanrader!

Vrijdag

Zo voel ik mij vandaag, haha. Ik werk de middag thuis en Floris neemt een vriendje mee. Hij slooft zich een beetje uit, maar dit was zo’n grappig gezicht dat ik daar wel een foto van moest maken. Dit is ook meteen de enige foto die ik vandaag maak voor de diary, want ik ben zo ontzettend moe.

Koopzegels update! We doen vandaag voor een hoop geld boodschappen, dus we gaan weer hard met de koopzegels. Alles voor het nieuwe huis, haha.

Zaterdag

Pat en Floris zijn al vroeg naar het zwembad en om 8.00 uur staat kapster Manon alweer voor de deur. Ze knipt eerst Milan en rond 8.15 uur zijn Pat en Floris alweer thuis. Even later kan Floris op de stoel.

Vervolgens gaan we snel weer door, want we moeten om 10.00 uur alweer in Bergambacht zijn voor de intocht. Mijn nichtje is daar ieder jaar Piet en we gaan er altijd even kijken. Voor Floris helemaal leuk, omdat hij natuurlijk altijd aandacht krijgt van die speciale Piet en gezellig om erheen te gaan met zijn allen. Mijn broer, schoonzus en neefje zijn er dan ook. Floris vond het fantastisch. Thuis gingen we nog even door en bakten we kruidnoten. Zo gezellig als het hele huis ernaar ruikt.

Nog even een Sinterklaascadeau kopen voor mijn zwager en Milan zag er dit bord. Ook deze ging mee naar huis en hangt nu op zijn kamer.

Zondag

Vandaag starten we rustig op en moet ik nog heel wat doen voor Mamablogger. Vooral heel wat opdrachten. Maar zondag betekent ook dat de wekelijkse rente van Bunq wordt uitbetaald. Hier hebben we wat spaargeld op gezet omdat je er 2,46% rente krijgt en de rekening gratis is. Deze zondag ontvangen we €3,49 rente. Toch weer mooi meegenomen en wellicht een goede tip voor jullie.

Hoewel ik echt moe ben, moet ik nog even door voor de blog en heb ik Floris beloofd dat we na de lunch dit spel gaan doen. We hebben van de week dit Dolfje Weerwolfje spel gekocht op Marktplaats (Floris is een groot fan) en Pat heeft hem gisteren als verrassing op Floris’ kamer gezet. Superblij kind en het is oprecht een leuk spel. Voor €5,- hebben we in ieder geval al een hoop lol! Ook hebben we ’s middags nog een gezellige verjaardag. En zo vliegt ook het weekend weer voorbij.

Dit was onze week. Volgende week krijgt Milan een nieuwe beugel en moeten we naar Zaltbommel voor ons nieuwe huis. Dat zien jullie volgende week weer. Fijne week!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *