Home + 5x voordelen van een GPS horloge voor kinderen

5x voordelen van een GPS horloge voor kinderen

Toen wij drie jaar geleden in deze wijk kwamen wonen was het grootste verschil dat de kinderen hier volop buiten spelen. In onze vorige wijk was dat niet zo. Die wijk ligt naast het centrum met ook veel oudere kinderen. Nu wonen we in een nieuwbouwwijk en dat verschil is groot. Leuk, want ik speelde zelf ook veel buiten als kind. Patrick overigens ook. Wij vinden dat heel belangrijk en vonden dat één van de pluspunten toen we hier kwamen wonen. Het was even zoeken in het begin, maar onze oudste zoon vond al snel zijn plekje. Het ging nog sneller toen hij hier ook naar school ging. Uiteindelijk kreeg hij een telefoon, maar daar ging nog wel wat tijd overheen. Een GPS horloge is dan wellicht een veilig en goed alternatief. Het is een afweging die jullie uiteraard zelf moeten maken, maar voor onze oudste zoom hebben we deze ook een tijdlang gebruikt. Wat wij de voordelen daarvan vonden, lees je hieronder.

GPS horloge kind, wat zijn de voordelen?

Wij hebben altijd een GPS horloge van One2track gehad voor Milan. In het hele begin een blauwe (die paste goed bij zijn leeftijd toen) en later een zwarte. Een stoer horloge dat lijkt op een smartwatch. Hij vond dat destijds heel erg cool en ik weet zeker dat onze jongste zoon dat ook zal vinden over een tijdje. Het voordeel daarvan is natuurlijk dat je kind het GPS horloge niet af zal doen. Maar er zijn uiteraard nog meer voordelen:

4. SOS-knop

En mocht er echt iets aan de hand zijn en heeft je kind hulp nodig, dan is er een SOS-functie. Hiermee schakel je heel snel in geval van nood.

5. Kosten in de gaten houden dankzij prepaid

Het laatste voordeel van een GPS horloge is dat je de kosten kan beperken. Je maakt gebruik van een prepaid kaart en omdat het horloge alleen kan doen waar het voor bedoeld is, weet je zeker dat je nooit voor verrassingen komt te staan. Aankopen via apps kunnen immers niet worden gedaan en op is op. Is het saldo opgebruikt? Dan geeft de app een waarschuwing en kun je eenvoudig via IDEAL het saldo weer opwaarderen vanuit dezelfde one2track app. Liever unlimited gebruik voor een vast bedrag per maand? Via de one2track app switch je eenvoudig tussen het prepaid en unlimited plan. Het unlimitedplan kost €9,95 per maand. Ook dat is een redelijk bedrag.

Andere voordelen van een GPS horloge voor kinderen

  • Mogelijkheid tot videobellen
  • Je kan chat berichten sturen
  • De accu gaat lang mee
  • Dekking door heel Europa (handig op vakantie!)

En zo kan ik nog wel even doorgaan, maar kijk vooral naar waar jullie behoefte aan hebben. Er zijn verschillende varianten, je kiest welke het best bij jullie wensen past en vervolgens kies je een mooie kleur. Ons gaf het heel veel rust en het was echt een uitkomst. Zeker toen wij naar een nieuwe wijk verhuisden. Voor jullie wellicht ook!

Tip: Een GPS horloge van One2track is ook een heel leuk cadeau voor de feestdagen!

 

liefs

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *