Home + Diary | Cursus, nieuwe buren ontmoeten en dagje vrij

Diary | Cursus, nieuwe buren ontmoeten en dagje vrij

Dit was een leuke week! Ik begon de week in Bunnik voor een cursus én we hebben onze nieuwe buren ontmoet. We hebben weer onwijs gelachen om de Verhustjes en Floris en ik waren een dag vrij. Hoe onze week er uitzag, zie en lees je hieronder in een volle diary. Kijk je weer gezellig mee? Oh ja, ik heb ook weer een koopzegels update toegevoegd.

Maandag

Goedemorgen! Mijn week begint in Bunnik, want ik heb vandaag een cursus. Hierover vertel ik later meer, maar ik moest dus vroeg op pad. Opa brengt Floris naar school en even voor 8.00 uur ga ik rijden.

Na een leerzame dag kom ik weer thuis. Als Floris op bed ligt kijken wij met zijn drieën de eerste, nieuwe aflevering van De Verhulstjes. Heerlijke televisie en weer zo gelachen!

Dinsdag

Ik ga nooit van huis als het thuis niet netjes is en aangezien we toch altijd vroeg wakker zijn, is er genoeg tijd. Ik hang nog snel een was op en ruim het bureau van Floris op. Als alles klaar is, breng ik Floris naar school en fiets ik naar kantoor. De rest van de dag maak ik geen foto’s meer.

Woensdag

Nog even snel brood halen voor ik Floris naar school breng. Daarna meteen door naar kantoor. Normaal werk ik thuis, maar omdat ik nog wat af moet stemmen met een collega is het net zo gemakkelijk om op kantoor te werken. Wel zo gezellig ook 🙂

Na het werk rijd ik naar de Action voor wat schoonmaakspullen. En hoe leuk zijn deze teddy rugtasjes voor maar €3,99?! Eenmaal thuis even alles uitpakken en lunchen.

De jongens gaan ’s middags zwemmen met opa en mijn moeder blijft bij mij. Samen kijken we naar ‘Kerst Oogappels’ van vorig jaar. Die hadden we nog niet gezien en wat was het goed. Ik had veel eerder aan deze heerlijke serie moeten beginnen.

Terwijl de jongens aan het zwemmen waren, kwam er een heel leuk cadeautje binnen voor Floris: de Sinterklaas aftelkalender van Suut Shop! Deze moet natuurlijk meteen worden opgehangen op zijn kamer.

Donderdag

Even op kantoor, daarna naar een afspraak om vervolgens de rest van de dag weer thuis te werken. Ik beweeg in ieder geval genoeg vandaag 😉

De schoolfoto’s kunnen worden besteld en wat zijn ze leuk! Meteen besteld natuurlijk 🙂

Na het eten gaan Pat en ik naar Capelle voor een kopers informatieavond. Hier ontmoeten we onze nieuwe buren! Het is een leuke, informatieve avond, maar ik vertel er nog uitgebreid over in het dagboek dat eind deze week online komt.

Vrijdag

Floris heeft een studiedag en ik ben vrij. Perfect om afspraken te plannen, haha. We moeten om 8.15 uur al bij de kindertandarts zijn voor een controle. Gelukkig ziet alles er goed uit.

Na de tandarts rijden we naar de stad om crompoucen te halen. Ik haal er twee die we vervolgens door midden snijden, anders zijn ze echt te groot. Ze zijn wel heel erg lekker!

Eenmaal thuis sla ik aan het schoonmaken en reinig ik de koffiemachine. Scheelt komen weekend weer.

En aangezien we toch thuis zijn, is het net zo gemakkelijk om de boodschappen nu al te laten bezorgen. Gelukkig kon dat en natuurlijk hebben we ook weer koopzegels gespaard. Dit gaat wel erg lekker zo.

De rest van de dag rommelen we lekker in huis, het is zulk slecht weer. Milan neemt een vriend mee naar huis en die zijn de hele middag aan het gamen. Leuk om nu iemand uit zijn nieuwe klas te ontmoeten en ik hou wel van die gezelligheid in huis.

Zaterdag

De wekker gaat weer vroeg, want Floris moet om 7.00 uur in het zwembad liggen. Deze week gaat Pat mee en aangezien ik toch ook vroeg ben, sla ik alvast aan het bloggen. Bijna alle onderwerpen staan al klaar tot en met de eerste dagen van januari.

Als Pat en Floris weer thuis zijn, is het tijd om een nieuw kaartje te trekken voor de 100 enveloppen challenge. Milan mag dit keer een kaartje trekken en wij kiezen zelf een bedrag. Op TikTok plaats ik iedere week een filmpje met welk kaartje er wordt getrokken. Hieronder het filmpje van dit weekend:

@budgetmamablogger

Deze week mocht onze oudste zoon een lootje trekken voor de 100 enveloppen challenge. Hij trok nummer 14. Deze hebben we zelf aangevuld met €16,- zodat we €30,- over konden maken naar de challenge. We hopen hier maximaal 50 weken over te doen. Dit bedrag leggen we bij onze keuken in het nieuwe huis ???? #spaarchallenge #sparen #fyp #foryou #budgetmamablogger #100envelopechallenge #budgetbinder #budgeting #savingchallenge #mamablogger #financetiktok #nieuwhuis #100envelopes #100envelopesavingschallenge #budget #nieuwbouwproject #nieuwbouwhuis #sparenvoornieuwbouw

♬ origineel geluid – Budget Mamablogger

Verder halen we nog wat boodschappen. De rest van de dag doen we niets meer, houden we een filmmiddag en genieten we van een rustig weekend.

Zondag

Het is weer tijd voor de Sinterklaasversiering. Wel iets minder dan vorig jaar, maar nog steeds heel gezellig!

Wandelen richting ons nieuwe huis en ondertussen goed kijken naar aanbouwen bij andere huizen en zo her en der doen we wat inspiratie op. Over twee jaar moet het er hier heel anders uitzien.

Dit was hem weer, tijd voor een nieuwe week! Komende week heeft Pat een dag vrij omdat we van Internetprovider veranderen. Ook gaat hij nog twee dagen op cursus. En Floris is in de ban van Sinterklaas die zaterdag aankomt. Fijne week!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *