Home + Familieplanner 2024, dit is onze favoriet

Familieplanner 2024, dit is onze favoriet

De eerste afspraken voor 2024 zijn alweer een feit. Van de tandarts tot de ortho en ook de schoolplanning is natuurlijk al rond (hallo, studiedagen en vakanties!). En vorige week hadden we het op kantoor al over de zomervakantie. Hoewel de feestmaand nog moet beginnen, worden de eerste plannen voor 2024 gesmeed en dan is het handig nu al een goede en fijne planner in huis te hebben. Wij hebben er de afgelopen jaren al heel wat geprobeerd, maar er was één planner die wij het fijnst vonden. Ik kreeg deze Super Family Planner twee jaar geleden voor een samenwerking. Het is echter niet de goedkoopste planner en dus kochten we afgelopen jaar die van de HEMA. Ook heel fijn, maar we misten deze. Omdat deze familieplanner al te gebruiken is vanaf augustus hebben we hem al gekocht en in huis hangen. Geen spon dit keer, gewoon nog steeds een heel goede tip, kijk maar…

Super Family Planner 2024

De Super Family Planner is voor de 18e (!) keer uitgegeven en loopt van augustus tot en met december van het jaar erop. Dat is vooral heel praktisch omdat deze dus niet alleen een heel kalenderjaar “loopt”, maar tegelijkertijd ook een heel schooljaar. Zo houd je het overzichtelijk. Ook vind je alle schoolvakanties en belangrijke telefoonnummers op deze familieplanner. Tot slot bevat de planner maar liefst 1250 stickers. Zo kunnen zelfs jonge kinderen aan de slag met het plannen van hun sportwedstrijd, muziekles of speelafspraak. Voor de ouders bevat de planner leuke en handige huishoudtips.

De planner bevat geen weekoverzichten, maar maandoverzichten waarop de hele maand te zien is. Bij die van de HEMA kon het voorkomen dat de laatste twee dagen van de maand bij die van de volgende maand stonden. Ik vond dat niet altijd even handig, maar met deze planner hebben we daar geen last van.

Familieplanner 2024 inhoud

Schrijfruimte

De kalender is erg mooi vormgegeven op mat papier. Dit maakt dat je er fijn op kan schrijven. Bij iedere dag is er voldoende ruimte om meerdere afspraken en to do’s op te schrijven. Heb je extra ruimte nodig voor de to do’s, dan zijn daar aparte vakjes voor, handig!

Nooit meer zakgeld vergeten

Vergeet jij je kind(eren) ook weleens zakgeld te geven? Met deze planner niet meer, want iedere zondag staat het zakgeld op de kalender. Heb je het zakgeld gegeven? Dan vink je die datum af!

Gebruik naast digitale agenda

Wij gebruiken naast een planner zoals deze ook een digitale agenda waar alleen Pat en ik gebruik van maken. Deze planner hangt in de keuken en zorgt ervoor dat de jongens ook op de hoogte zijn van afspraken. Moet Milan zijn bieb boeken terugbrengen? Ook dat staat op de planner en wordt nu niet meer vergeten.

Hoewel we enorm houden van budgetproof, is deze planner dat misschien niet, maar we vinden hem zo fijn in het gebruik én deze bevat vijf extra maanden. Dat is ook wat waard. Wij zijn er blij mee!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *