Home + Diary | Coronavirus, Moederdag en een nieuwe auto?

Diary | Coronavirus, Moederdag en een nieuwe auto?

Yes, de diary is weer terug van weggeweest! Twee weken geleden waren we helaas net positief getest op het coronavirus en kwamen er blogs online die al klaar stonden. Hierdoor hebben jullie er gelukkig niet veel van gemerkt,  maar de diary kwam niet online. Ik had geen fut deze in elkaar te zetten, ook vorige week nog niet. Ik wilde graag weer proberen te werken vanuit huis en dat ging voor. Een week later komt de energie langzaam maar zeker terug en is het tijd voor een recap van de afgelopen twee weken. Ik blik nog even terug op onze quarantaine tijd, Moederdag en kochten we nu een nieuwe auto?

Quarantaine

Vlak voor de meivakantie kregen we te horen dat we positief getest waren op corona. Eenmaal getest hadden we al zo’n vermoeden en begonnen we ook last te krijgen van wat symptomen. Zo raakte Patrick zijn geur en smaak kwijt en kreeg ik enorme hoofdpijnen en concentratieproblemen. We waren beiden erg moe, maar de jongens hadden gelukkig nergens last van. Wat ik wel enorm vervelend vond was dat Milans klas vijf dagen in quarantaine moest na zijn positieve uitslag. Lekker afscheidscadeau… Gelukkig waren de klasgenoten die getest zijn, negatief getest. Wat een opluchting, maar vervelend vonden we het wel.

Wij hebben het via mijn ouders opgelopen die enorm voorzichtig waren, maar het toch ook hebben gekregen. Zij waren echter wel heel erg ziek en zo zie je maar dat het virus heel grillig verloopt. Wees nog steeds voorzichtig en laat je testen bij klachten.

Inmiddels zijn we allemaal weer up and running, maar nog niet de oude. Toch mogen we echt niet klagen, het had veel gekker kunnen lopen…

Dit was voornamelijk mijn uitzicht. Floris die lekker speelt in de tuin en ik zat erbij in het zonnetje. Als ik daar niet zat, zat ik voornamelijk op de bank.

Vrienden Tom en Chantal kwamen lekkere gebakjes brengen en we kregen van de overburen deze chocolaatjes. Lief!

Op Koningsdag lieten we zelf ook lekkere dingetjes bezorgen. Fijne oranje gebakjes en een borrelschaaltje.

Leve de Koning!

En natuurlijk keken we op Koninsgdag naar The Streamers, al keek ik voornamelijk naar Kraanje Pappie haha.

Wat nou aankleden in quarantaine, een Spiderman pak is veel cooler.

Eten was wel zo’n beetje het middel om er wat gezelligs van te maken 🙈. En spelletjes, die hebben we ook gedaan.

En we bakten een cake. Het was lastig om iedere keer wat te verzinnen wat onszelf ook lukte om te doen. Hierna lag ik bijvoorbeeld weer uitgeteld op de bank. Toch hebben de jongens geen enkele keer geklaagd.

Weer naar buiten

Na een week mochten we weer naar buiten (op een vrijdag), maar ik ging alleen maar een blokje om. Zelfs dat was al teveel. Daarna maakten we wat korte ritjes en bezocht ik het graf van mijn vader.

En na bijna een half jaar waren we ook weer eens op het GOUDAsfalt terrein, een van mijn favoriete plekken in Gouda. Milan speelde vooral weer buiten en zagen we bijna niet meer. Een goed teken!

Weer aan het werk

Na de quarantaine ging ik weer aan het werk. Dit mocht ik in mijn eigen tempo doen, maar het ging best oké. Ik moest zo nu en dan wel even pauzeren, maar dat was prima. Floris zag ondertussen zijn kans schoon om de boel even lekker overhoop te halen.

En aan het einde van afgelopen week ging ik weer naar kantoor en had ik twee afspraken buiten de deur. Dat voelde als mini uitjes haha!

Een nieuwe auto

Nadat ik afgelopen woensdag met de jongens in het winkelcentrum was geweest hoorde ik een raar geluid in de auto en bij het schakelen voelde het iedere keer alsof het stroef ging en hoorden we weer een bonk. Omdat we er toch langs reden, besloot ik met de jongens even langs de dealer te rijden.

Terwijl de auto na werd gekeken liep ik een rondje door de showroom met de jongens.

En toen zagen we deze rode Mazda CX5, wat een mooie auto! 😍 2 jaar nieuwer, minder kilometers, een automaat en wat meer waardevast. Ik was op slag verliefd en appte Patrick de foto. Niet veel later kwam hij ook naar de dealer en het zou zomaar kunnen dat we een nieuwe auto gekocht hebben…

Moederdag

En toen was het alweer Moederdag! Ik ben flink verwend door de mannen met mooie cadeautjes en een heerlijk ontbijt!

Mijn Moederdag kon niet meer stuk! In de middag zijn we nog even naar een nieuw winkelcentrum in Leidschendam geweest (later meer daarover) en eenmaal thuis heb ik deze diary in elkaar gezet.

Aan het einde van de middag gingen we naar mijn moedertje toe en hebben we daar lekker gegeten!

Deze week wordt spannend, want Milan gaat naar zijn nieuwe school. Ik hoop zo dat hij het daar fijn gaat krijgen 🙏🏻. Fijne week gewenst!

liefs

 

 

 

GamesGames

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 Reactie

  1. Nancy
    10 mei 2021 / 08:46

    Gelukkig weer beter en de quarantaine goed besteed met gezelligheid en lekker eten. Ben benieuwd of jullie de auto gekocht hebben en hoe het was in de nieuwe mall. Hoorde er van Patty al mega goede verhalen over. Fijne week weer! Duimen dat volgende week de nieuwe versoepelingen ingaan!!