Home + Diary | Bloedheet, sportdag op het werk en Pat & Milan gaan op mannenweekend

Diary | Bloedheet, sportdag op het werk en Pat & Milan gaan op mannenweekend

Poeh, het is alweer maandag en ik moet nog  steeds bijkomen van vorige week. Het was vol, leuk, we hebben onwijs veel gelachen, maar het was ook bloedheet en er moest gewoon keihard gewerkt worden. Normaal helemaal niet erg, maar met die hitte van afgelopen week leek alles drie keer zo zwaar. Kijk je mee naar mijn week waarin Patrick en Milan samen een op mannenweekend gingen in een hotel?

Maandag

Nieuwe ronde, nieuwe kansen, want het is maandag! De zon schijnt, maar het is de dag van de gekke en nare mededelingen. Omdat het niet om mij persoonlijk gaat, vertel ik hier niets over op de blog, maar het zijn van die berichten waar je verdrietig van wordt, zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Op kantoor is het druk en ik drink die dag veel water met limoen en munt.

’s Avonds werk ik nog even door voor Mamablogger en maak ik foto’s van deze agenda’s.

Dinsdag

Ik ben weer de hele dag aan het werk en haal daarna zelf de jongens op bij mijn ouders omdat Patrick later thuis is dan ik. Geen probleem! De jongens hebben al gegeten en wij eten ook nog even snel wat. Daarna maak ik dit pakket open van Action en dat komt goed van pas met deze hitte!

’s Avonds heb ik echt geen zin meer om achter de laptop te kruipen en kijk ik weer naar het tweede seizoen van ’13 reasons why’ op Netflix. Ik heb het hele tweede seizoen nu gezien en ik vond hem heftiger dan de eerste. Knap hoe ze er toch weer een goed verhaal van konden maken.

Woensdag

Mijn vrije dag, maar hij zit helemaal vol. Net als de wasmand… Door de hitte douchen we veel vaker, kleed je je soms wel twee keer per dag om en daardoor draait de wasmachine overuren. In een ochtendje werk ik alles weg, hoppa!

Daarna snel door naar een afspraak!

Ik kan nog net op tijd Milan uit school halen. We lunchen samen en daarna lopen we naar de stad en naar musicalles. De laatste van dit seizoen, alleen de voorstelling in de schouwburg nog aanstaande zondag… Spannend!

Ik shop nieuwe sneakers, slippers en Nikes voor Milan en daarna halen we een ijsje. We hebben het bloedheet. ’s Avonds kan Milan afkoelen wij het zwemmen en daarna kruipen we op tijd in bed in de hoop dat we nu wel weer lekker kunnen slapen. Gelukkig lukt dat aardig.

Donderdag

Dit is de enige foto die ik vandaag maak. Ik werk van 8.00 tot 17.00 uur en heb het heel erg druk. Als ik thuis kom is alle tijd voor de jongens en Floris valt lekker bij mij in slaap. Wat is ‘ie mooi hè met zijn lange wimpers en het kuiltje in zijn kin. Ik ben zó verliefd op dit kleine mannetje!

Vrijdag

Ik werk een ochtendje en ga daarna naar het voetbalveld, want het is tijd voor de jaarlijkse sportdag! In totaal zijn er 16 teams en ik was scheidsrechter bij het ‘Levend sjoelen’. Het was een topmiddag en wat hebben we gelachen! Ik ging om 7.30 uur de deur uit en kom er 18.30 uur pas in. Dit was een lange dag! Eenmaal thuis wacht dit lekkere broodje op me. Zo lief van Pat!

Zaterdag

In de ochtend maak ik foto’s van Milan in de te gekke nieuwe collectie van Vingino. Niet gesponsord overigens. Daarna gaan we nog even naar een braderie en dan is het tijd voor Patrick en Milan om te vertrekken naar hun hotel, want ze gaan samen op mannenweekend! Bowlen, zwemmen, lekker eten, een bittergarnituurtje, op bed springen, in het bubbelbad en alleen maar leuke dingen. Waarom ze dit deden? Ik vertel je er later deze week alles over.

Ik vraag daarna of mijn moeder even meegaat naar de stad en we drinken een verse jus bij het Hofje van Jongkind in Gouda, aanrader! Floris vindt het ondertussen wel gezellig met zijn oma en mama.

Daarna shop ik deze blouse nog uit de nieuwe collectie van Vingino. De broek en de sokken heeft ‘ie al. Je ziet heel veel kledingmerken die terug gaan naar de 90’s wat betreft kleuren en stijl. Ik vind het tof!

Zondag

Ik word wakker met dit kleine schatje en verder helemaal niemand… Het is stil in huis zonder de oudste twee mannen. Floris snapt er helemaal niets van en is onrustig. Ook roept hij de hele tijd ‘papa’. Gelukkig worden wij ook gemist en komen ze aan het einde van de ochtend thuis. We gaan nog even naar Rotterdam, maar dat zie je in de weekendvlog 😉

Dit was ons weekje weer. Op naar een nieuwe, zonnige week! Komende vrijdag hebben we een barbecue en zondag treedt Milan twee keer op in de schouwburg! Uiteraard laat ik dat volgende week zien.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *