Home + Tip! HEMA verkoopt kraskaarten voor de juf of meester!

Tip! HEMA verkoopt kraskaarten voor de juf of meester!

Iedere blogger herkent dit denk ik wel; je ziet iets en weet dat je dit zo snel mogelijk met je lezers wilt delen omdat je weet dat ze dit heel erg leuk zullen vinden. Het gebeurt regelmatig en afgelopen zondag was het ook weer zo ver. We waren even in Rotterdam en liepen bij de HEMA naar binnen. Daar zag ik de leuke kraskaartjes waar ik eerder al over schreef, maar dan voor de juf of meester! Perfect voor het einde van het schooljaar! Ik kocht een pakje om aan jullie te laten zien.

Scratch cards voor de juf of meester

Als je vaker op Mamablogger komt weet je dat ik veel tips deel van juffenbedankjes- en traktaties. Dat is ook één van de onderwerpen waar veel Google bezoekers Mamablogger op vinden. Ik probeer altijd originele en budget dingen te bedenken en ik kreeg laatst twee berichtjes van bezoekers die het letterbord al hebben gemaakt voor juffendag. Dat is toch fantastisch?!

Terug naar de kaartjes. Misschien geven jullie wel een gezamenlijk cadeau met de klas en wil je alleen een kaartje geven. Of misschien wil je nog een kaartje bij het cadeautje doen, dat kan natuurlijk ook. In een pakje zitten 5 kaartjes met stickers en deze kost €2,-

Hoe werkt het?

Het is heel simpel; op iedere kaart zit een wit vlak in een bepaalde vorm. Hier kan je kind een lieve tekst op schrijven. Daarna plak je de sticker die erbij hoort op en klaar is je kaart! De juf of meester krast de kraslaag eraf om de boodschap te lezen. Dat is toch onwijs leuk?!

Ik hou echt van deze kaartjes en HEMA blijkbaar ook, want ze verzinnen iedere keer een nieuw thema. Dit keer dus voor het einde van het schooljaar. HEMA heeft overigens nog meer leuke cadeautjes voor de juf of meester. De moeite waard om er even te gaan shoppen, heb je meteen weer een goed excuus 😉

Goed, dit was mijn tip tussendoor. Ik hoop dat ik je er blij mee maak.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties