Home + Diary | Wat een bizar drukke week!

Diary | Wat een bizar drukke week!

Zondagmiddag kwamen we terug van een heerlijk weekendje in Zeeland (daarover binnenkort veel meer). We hebben het enorm naar ons zin gehad en zagen er stiekem best een beetje tegenop om naar huis te gaan. En ja hoor, eenmaal thuis regende het flink. Niet zomaar een buitje, maar een complete stortregen met als gevolg dat we weer eens lekkage hadden. Dus de koffers waren nog niets eens uitgepakt of ik was alweer bezig met het drogen van de muur…

Binnen no time was alles droog, maakten we een plan de campagne wat betreft de lekkage (we weten namelijk niet precies waar het vandaan komt) en pakten alles uit. Jammer om zo thuis te komen, want dat hele ontspannen gevoel van het weekend was in één klap weg.

Maar goed, we zijn wel wat gewend dus we herpakten ons weer en gelukkig hadden we de foto’s van het weekend nog 😉 De rest van de week hadden we nog meer pech, kijk je mee naar onze week?

Op zondagochtend stonden we nog in het mooie stadhuis van Middelburg, niet wetende wat er daarna boven ons hoofd zou hangen… Die dag ging er ook een lampje branden in de auto (yep, de auto die we net een week of zeven hebben). Ik zal je de technische details besparen, maar terwijl ik dit typ staat de auto nog steeds bij de garage voor reparatie. Een dure reparatie. Daarna hopen we dat alles is opgelost en we weer een paar jaartjes zorgeloos kunnen rijden.

Op maandag hielp ik de juf van Milans klas. Ze gingen kregen namelijk turnles in een ander gebouw en daar moesten de kinderen met de juf heen lopen. Dan is het fijn als er iemand bij is. Ik maakte foto’s en hielp bij de groepjes. Milan vond het leuk, maar die ringen waren nog wel wat lastig.

Die avond ging ik met mijn oude buurvrouw (gelukkig zien we elkaar nog wel), naar een kinderkleding beurs waar ik echt te gekke dingen voor Milan scoorde! Allemaal merkkleding wat er als nieuw uitzag voor bijna niets. Ik had alleen niet genoeg geld meegenomen, want ik had niet verwacht dat er zoveel leuks was. De avond erna ben ik met mijn moeder nog terug gegaan en kochten we nog een aantal supergave dingen, waaronder een prachtige jas!

Dinsdagmiddag speelde Milan bij een vriendje en kon ik even op mijn gemak mijn marktkraam leeghalen. Heb je al gelezen wat de opbrengst was? Ik vond het wel heel erg jammer. Het was ontzettend leuk om mee te doen.

Woensdag was de start van de kinderboekenweek en mochten de kinderen verkleed naar school als opa of oma. Milan is niet zo heel erg gek op verkleden, maar deze bril wilde hij wel op!

’s Middags bracht ik de auto naar de garage en ’s avonds was het tijd voor zwemles. Normaal doen Patrick en Milan dat en ga ik sporten, maar er was een kijkles dus ging ik gezellig mee! Sorry, heb de foto een beetje gek genomen, maar ik denk dat ‘ie wel duidelijk is 😉

Donderdag heb ik geen foto’s gemaakt. Patrick moest “onder het mes” bij de huisarts voor zijn teen en dat was nog best pittig. Ik moet werken en ’s middags hoorden we van de garage wat er allemaal aan de hand was met de auto. Een hoop geregel dus en ik moest nog boodschappen doen, want Pat kon dat niet. Kortom, geen topdag.

Vrijdag heb ik gewerkt en na het eten maakte ik hiermee nog “fossielen” samen met Milan. Het resultaat zie je binnenkort. Het was wel even fijn om zo bezig te zijn.

Zaterdag liepen we de stad in en daar werd het regenboogzebrapad geopend. Het heet eigenlijk een diversiteitspad en je ziet dit steeds vaker in steden. In Gouda is ‘ie er vanwege roze zaterdag dat over een tijd in Gouda wordt gevierd. Milan kreeg nog een stuk van deze taart en hij was echt heerlijk, ook de binnenkant was een regenboog.

Ik heb het weleens vaker verteld, maar zodra ik kleding van Milan te koop zet, is het in een mum van tijd verkocht. Ik krijg zelfs regelmatig de vraag wanneer ik weer wat te koop zet. Het werd sowieso tijd om Milans winterkleding uit te zoeken en voor een goed overzicht gooide ik alles op de grond. Toen ben ik gaan sorteren en uiteindelijk ging er een redelijke partij in de verkoop. Binnen 5 minuten was deze al verkocht en had ik zelfs mensen op de “reservelijst”. Heel gekke gewaarwording, maar wel heel leuk! Zo is een ander jongetje er ook weer blij mee!

Zaterdagavond besloten we de week toch een beetje gezellig af te sluiten en achter ons te laten. We deden dit met wat lekkers en leuke programma’s op tv. Ook hadden we Netflix! Ik keek Modern Family seizoen 6 (en hij is weer hilarisch) en Patrick kon niet wachten op het nieuwe seizoen van Homeland.

De zondag stond in het teken van deze week voorbereiden en schoonmaken. Patrick deed ondertussen weer wat aan de tuin. Deze week vieren we Milans kinderfeestje, verjaardag voor familie én mag hij trakteren. Alle keycords zitten in een zakje en woensdagavond doe ik de snoepjes erbij. Ik hoop dat de kinderen er blij mee zijn.

Komende week wordt weer heel erg druk, maar dat is niet erg (graag zelfs!), maar ik hoop wel dat ‘ie beter wordt dan afgelopen week en we snel onze auto weer voor de deur hebben staan. Fijne week!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *