Home + Review en unboxing | BrickBox vol LEGO®

Review en unboxing | BrickBox vol LEGO®

Wat is dat toch met LEGO®? Op het moment dat je je kind een eerste doosje geeft, is iedereen verkocht (inclusief de ouders haha) en wordt de verzameling altijd uitgebreid. Ik denk serieus dat er geen enkel kind is dat je niet blij kunt maken met LEGO®. Het heeft een bepaalde magie, zelfs als je volwassen bent.

Milan is volgende week jarig en dan  is de standaard vraag welke wensen hij heeft. Het antwoord is bijna net zo standaard en dat is ‘iets van LEGO®’. Omdat hij al ontzettend veel heeft, kopen de meeste ouders een bon bij de LEGO® winkel hier in de stad. Goede keus, want er zijn een hoop sets waar hij weer spaart.

Je zou dus bijna denken dat iemand met zo’n verzameling niet meer te verrassen is. Nu vinden we het niet erg als hij dingen dubbel krijgt, want er raakt nog weleens wat kwijt en er beland nog weleens een steentje in de stofzuiger. Ik wet dat de echte LEGO® verzamelaar bijna een hartverzakking krijgt als ‘ie dat hoort, maar zo werkt het met kinderen vaak wel.

Met BrickBox iedere maand een LEGO® verrassing!

Vorige maand hoorden we voor het eerst van BrickBox. Dit is een service waarbij je eenmalig of voor een vooral bepaald aantal maanden, iedere maand een doos vol met LEGO® artikelen krijgt. En iedere maand is het dus een verrassing wat je precies binnen krijgt.

Wij kregen de box van september binnen. Er zat niet alleen LEGO® in, maar ook andere leuke spulletjes zoals snoepjes, stickers en gummetjes. Kijk je mee naar de inhoud?

Wat is er zo leuk aan BrickBox?

Eigenlijk is de BrickBox een maandelijks kerstpakket voor kinderen. Als jij na de kerstborrel vanaf je werk naar huis rijdt met die doos op de achterbank, voelt dat toch speciaal. Het is de sfeer, het uitpakken met elkaar en de verrassing van wat erin zit. Dat hadden wij met BrickBox nu ook.

Een ander voordeel is dat je er gewoon eens één kan bestellen en als je hem wel voor een langere periode bestelt, kunt je ook weer maandelijks opzeggen. Je kunt hem voor je eigen kind(eren) bestellen, bijvoorbeeld voor een bijzondere gelegenheid zoals een goed rapport, afzwemmen, een steuntje in de rug etc., maar je kunt ze ook bestellen zodat je zelf altijd cadeautjes in huis hebt voor bijvoorbeeld een kinderfeestje.

Speciale Mamablogger kortingscode!

Speciaal voor jullie heeft BrickBox een leuke actie: 10% korting op de eerste aankoop! Tijdens het bestelproces voer je de code 10%mamablogger in. Deze code is geldig in oktober en november 2016.

Ik heb ook samen met Milan een vlog opgenomen over BrickBox. Kijk je mee?

Een leuke tip ook voor de feestdagen!

Liefs, Marisca

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *