Home + Diary | Bezoekersaantallen door het dak! Feel good diary!

Diary | Bezoekersaantallen door het dak! Feel good diary!

Goedemorgen! Het is maandag dus tijd voor een nieuwe diary! Weer een heerlijke, zonnige week en alles liep eigenlijk best lekker. Dat mag ook weleens gezegd worden. Veel gelachen, gave samenwerkingen (zelfs in deze vakantietijd), lekker gewerkt en thuis was het ook gezellig, maar goed, dat is het eigenlijk altijd wel. Verder gingen de bezoekersaantallen door het dak! Een lekkere ‘feel good’ diary dus!

Maandag

Hoe kan je week nou niet goed zijn als die begint met deze heerlijke lach? Floris en Milan zijn allebei wakker en we kroelen nog even totdat we echt uit bed moeten.

Deze halve groenteboer gaat mee naar het werk. De munt uit eigen tuin en de citroen in mijn flesje water en de rest is voor tussendoor. Lekker en gezond!

Als we op maandag en dinsdag eerst Floris wegbrengen naar opa en oma, dan maak ik vaak een foto van Milan bij deze toffe muur. Kijk hem eens eigenwijs kijken! Met deze foto’s ga ik uiteindelijk ook wat doen.

Als ik op mijn werk ben krijg ik deze foto gestuurd van opa. Kijk hem nou zitten! Hier kun je toch uren naar kijken?

Milan wil weten hoeveel er in zijn spaarpot zit dus gaat hij samen met papa tellen. Uiteindelijk blijkt dat er zo’n €206,- in zit! Milan voelt zich ondertussen zo rijk als Bill Gates haha.

Nog heel even spelen en dan naar bed. We gooien met zijn viertjes de bal over en Floris geeft de grootste lol en wij ook!

Dinsdag

Niet alleen Milan is klaar met school, maar ik stiekem ook. Ik sta bij de bakfiets en zucht tegen een andere moeder dat ik nu toch wel uitkijk naar de vakantie. Zij ook!

Daarna fiets ik naar kantoor en werk ik van 9.00 tot 17.00 uur. Het was een lekker productief dagje!

Als ik thuis kom ligt dit pakketje op mij te wachten. Ik krijg van Milestone Baby een prachtig boek voor baby’s eerste jaar en deze superleuke Fuji Instax camera! We hebben er al heel wat toffe foto’s mee gemaakt! Binnenkort lees je ook meer over het boek.

’s Avonds leg ik de laatste hand aan de 42 gratis en low budget uitjes blog en ik besluit hem meteen te publiceren. Het is inmiddels al rond 22.3o uur als er nog 86 mensen online zitten. Bizar!

Terwijl ik dit typ heeft het artikel al meer dan 10.000 unieke bezoekers extra opgeleverd!

De volgende dag publiceer ik hem opnieuw zodat hij weer even bovenaan staat en die dag verbreek ik mijn eigen record van 5000 unieke bezoekers per dag. En dat voor een mooie, zomerse dag en een regio die al vakantie heeft! Er komen de komende periode nog meer varianten op deze blog! Houd Mamablogger dus goed in de gaten!

Woensdag

We ontbijten en ondertussen staar ik naar de real time bezoekersaantallen. Rond 9.00 uur is het wat rustiger, maar zijn er nog steeds 48 mensen online. Heel veel nieuwe bezoekers weten Mamablogger te vinden, maar aan het einde van de dag is de verhouding wat meer in balans. Voor een ander misschien niet veel, maar ik vind het nogal wat als je voor 9.00 uur al zoveel bezoekers hebt gehad.

Nadat we Milan naar school hebben gebracht ga ik even snel naar huis en daarna loop ik naar mijn ouders toe. Ik moet namelijk weer terug naar Milans school om te helpen met de techniekles en Floris blijft even daar. Fijn dat dat even kan voor drie kwartier! Zodra ik Floris heb opgehaald doen we snel wat boodschappen voor de soep en daarna pikken we Milan weer op die een vriendinnetje meebrengt.

Ik krijg alvast deze mooie bos bloemen van mijn ouders voor onze trouwdag morgen!

’s Avonds ploffen Pat en ik moe maar voldaan op de bank en kijken we naar de nieuwe Netflix serie Good Girls, aanrader in deze komkommertijd! Dit is echt een hele leuke serie!

Donderdag

Ik werk die dag van 8.00 tot 17.00 uur en het is echt een drukke dag. Ik maak dan ook nauwelijks foto’s. Wel zijn er op mijn werk borrelnootjes over van een receptie en mijn collega en ik eten deze samen op uit mijn broodtrommel haha. We hebben er daarna alweer spijt van 😉

We eten nog een keer soep die ik de dag ervoor heb gemaakt, want dat is wel lekker met dit weer. Pat heeft deze broden er nog bij gehaald. Prima zomervoedsel!

Vrijdag

Ik moet normaal van 8.00 tot 17.00 uur werken, maar wat de mannen niet weten (ook Pat niet) is dat ik de middag vrij heb genomen omdat Milan dan vakantie krijgt. Daar maken ze op school een hele happening van en daar wil ik natuurlijk wel bij zijn. Ik zeg ze ’s morgen gedag en sta daarna onverwachts op school! Pat en Milan keken wel even raar op, maar vonden het erg leuk! En hoe kun je je vakantie nou beter beginnen dan met een ijsje van Davids?

Logeren bij opa en oma. Milan vindt het heel gezellig om daar op vrijdagavond te gaan logeren en opa en oma gelukkig ook. Omdat Pat een barbecue heeft op zijn werk, breng ik samen met Floris Milan weg.

Zaterdag

Ik ben ’s morgens al vroeg met Floris in de stad omdat ik wat boodschappen moet hebben en ik op zoek ben naar een outfit voor een event. Ik ben namelijk voor aanstaande woensdag uitgenodigd voor het Stokke x Prenatal event in Zandvoort. Uiteindelijk wordt het een lange bloemetjesjurk. Ik laat hem volgende week wel zien.

Daarna halen we rond 10.30 uur Milan op en als we eenmaal thuis zijn plof ik lekker in de tuin neer mt dit boek, wat is hij leuk!

In de familie Facebookgroep wordt deze foto gedeeld. Mijn vader staat daarop en is die blonde jongen achterin. Wat is hij knap hè? Leuk dit soort foto’s!

Verder struin ik rond op de site van De Bijenkorf en ik zie deze Kenzo trui voor Milan. Eigenlijk wil ik hem in het groen… Ik heb hem niet gekocht, want de prijs is natuurlijk belachelijk, maar ik sluit niet uit dat deze over een paar weken toch in zijn kast hangt… Ik houd alle opties open haha.

Zondag

Milans kledingkast moet nodig uitgezocht worden en ik mest de hele kast uit. In totaal gaan er 39 stuks weg die binnen 5 minuten alweer verkocht zijn, bizar! De onderste foto is trouwens de opgeruimde kast. Dit is er dus nog over. Ik weet het, maar het is allemaal zo leuk. De één gaat regelmatig stappen, drie keer jaar op vakantie of drinkt graag een wijntje en ik ben gek op kinderkleding. Guilty pleasure…

Daarna nemen we mijn ouders mee lunchen bij Aan de Dijck in Bergambacht. Nog even genieten voor de nieuwe week weer begint. Eenmaal thuis doen we de was, de strijk, nog wat huishoudelijke klusjes en ik werk weer wat vooruit voor deze week.

Zal het weer zo’n fijne week worden? Ik hoop het van harte en voor jullie natuurlijk ook!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *