Home + Diary | Afscheid, drukke werkweek en Floris ziek

Diary | Afscheid, drukke werkweek en Floris ziek

Afgelopen week was weer lekker vol. Mijn lieve collega nam afscheid, het was een drukke werkweek en zaterdagnacht werd Floris opeens behoorlijk ziek. Zondag besloten we helemaal niets te doen en lekker thuis te blijven. Het was immers toch slecht weer. Kijken jullie weer mee naar onze week?

Maandag

Storm Corrie raast over het land en daar ben ik met mijn bakfiets niet tegenop gewassen. Ik pak daarom de auto naar mijn werk. Hier staat hij veilig voor omwaaiende bomen etc.

Ik ben de hele dag druk op kantoor en maak verder geen foto’s. Ondanks dat ik veel achter de computer heb gezeten heb ik toch bijna alle ringen vol.

We ploffen neer op de bank en kijken alvast een Flikken Maastricht vooruit.

Dinsdag

Vandaag staat in het teken van het afscheid van mijn lieve collega Demi. Voor het zo ver is werk ik eerst een dag thuis en begin ik vroeg met de was. Floris is overigens ook thuis omdat zijn juf nog steeds ziek is. Ik heb hem gebombardeerd tot mijn nieuwe collega ‘Chef LEGO’. Die taak neemt hij serieus haha.

Aan het einde van de middag rijd ik naar kantoor voor het afscheid en daarna lopen we naar de stad om met de afdeling een hapje te gaan eten bij Vidocq. Het is nog rustig als we aankomen, maar halverwege de avond zitten de meeste tafeltjes wel vol. Wat hebben we dit gemist en wat is het fijn om op deze manier een leuk afscheid te kunnen organiseren. Het was echt een heel gezellig avond, maar ik ga mijn collega wel heel erg missen!

Woensdag

Beide jongens zitten vandaag weer op school en ik check even bij Milans klas of hij mij heeft ingeschreven voor een kijkje in de klas. Die datum ga ik eerst naar de klas van Floris en daarna meteen door naar die van Milan, wel zo praktisch.

Daarna rijd ik meteen door om een pakje op te halen. Onze eerste bestelling via Vinted. Vervolgens is het een rommelige ochtend. Ik ben in huis bezig, werk voor mijn werk én ben bezig voor Mamablogger.

Eenmaal thuis ben ik druk in huis en bezig met het maken van foto’s voor Mamablogger. Ook bedenk ik nieuwe onderwerpen voor de komende periode.

De jongens komen uit school. Milan speelt nog even buiten en daarna moeten we door naar de musical. Ik kijk een film in de auto.

Donderdag

Nadat ik de jongens naar school heb gebracht fiets ik zelf naar kantoor. Gelijk maar even het buiten fietsen registreren op mijn Apple Watch.

In de middag is dit de enige foto die ik nog maak. Ik werk vanmiddag thuis en heb het heel erg druk. Ik werk nog wat langer door voor ik de laptops dichtklap en we gaan eten. Daarna begint de avondspits. Als Pat en ik zitten zijn we blij dat we nog even een serie kunnen kijken. Op naar de vrijdag!

Vrijdag

Sorry, maar dit is de enige foto die ik vandaag maak. Achter ons huis worden twee twee-onder-een-kap woningen gebouwd en opeens gaat het hard. Leuk om die bouw te volgen en te zien hoe de wijk steeds meer vorm krijgt. Ik moet nog steeds lachen als ik denk aan het feit dat ik ruim 1,5 jaar geleden nog riep dat ik hier echt niet wilde wonen. Nu willen we niet meer weg!

De rest van de dag werk ik op kantoor en het is een bomvolle dag met een to do lijst die steeds langer wordt en veel afspraken. Ook dat hoort erbij en zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is bij ons op het werk.

Zaterdag

Vrijdag op zaterdagnacht wordt Floris opeens ziek. Hij blijft spugen, houdt daardoor niets binnen en heeft flinke buikpijnen. We kijken het even aan, maar de situatie verbetert niet. Het wordt gelukkig ook niet slechter, maar zo kan het ook niet doorgaan. We doen voor de zekerheid een zelftest bij hem, maar die is negatief. Daarna bel ik naar de HAP en we mogen meteen langskomen. We treffen een ontzettend aardige huisarts en Floris mag zelf het bed omhoog en omlaag doen. Ik moet van hem een foto maken om aan papa, Milan, opa en oma te laten zien. Het is geen blindedarmontsteking en hij is niet uitgedroogd. We krijgen iets voor het spugen en hopen dat hij snel weer opknapt.

Ook komt mijn bestelling van Kassaplan binnen. Ik ga heel veel leuke juffenbedankjes en traktaties maken. In deze doos zitten overigens ook verzendzakken nu ik wat meer ga verkopen via Vinted.

Zondag

Floris heeft een goede nacht gehad, maar we blijven lekker thuis vandaag. Het is slecht weer en Floris moet even bijkomen. Er wordt een begin gemaakt aan deze nieuwe puzzel, we kijken Encanto, we verschonen de bedden, dweilen, stofzuigen en ik werk wat aan Mamablogger, maar verder luilakken we vandaag. Heerlijk zo’n dag!

Wat een week was dit weer! Van een afscheid en een etentje naar de HAP. We vervelen ons hier nooit haha. Fijne week!

liefs

 

 

 

ComputerComputer

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *