Home + Netflix tips 2022 | Deze films en series heb ik onlangs gekeken

Netflix tips 2022 | Deze films en series heb ik onlangs gekeken

Netflix tips. Je kunt er niet genoeg hebben, want niets is lekkerder dan na een lange dag neerploffen op de bank met wat lekkers en een goede film of serie. Verstand op 0 en even helemaal niets. Ik kan daar soms zo naar uit kijken. Zeker na een drukke dag op kantoor en je dan bedenken dat je ’s avonds weer samen op de bank zit om naar het vervolg van die ene serie te kunnen kijken. Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd niet zo heel blij werd van het aanbod, maar de laatste weken heb ik weer te gekke films en series gezien. Hoog tijd om deze Netflix tips met jullie te delen!

Stay Close (serie)

Heb jij deze serie, gebaseerd op het boek van Harlan Coben, al gezien? Zo niet, dan moet je deze direct op je lijst zetten. Deze serie heeft alles, maar is vooral ontzettend spannend! Op het werk polsden we al hoe ver de ander was met kijken en nadat iedereen hem had gezien werd het plot uitgebreid besproken tijdens de pauze.

De serie gaat over Megan, moeder van drie kinderen en ze staat op het punt te trouwen met de vader van haar kinderen als plotseling iemand uit het verleden opduikt. Megan blijkt een verleden te hebben als Cassie, een stripper, die een heel nieuw leven begint na zeer vervelende gebeurtenissen. Al deze gebeurtenissen worden opgerakeld als er opnieuw verschrikkelijke dingen gebeuren en Megans geheim dreigt uit te komen. Wij zaten er vanaf de eerste aflevering helemaal in en hoewel ik het plot aan het einde voorspelde aan Patrick, zag hij hem echt niet aankomen. Heerlijke serie!

Brazen (film)

De film Brazen is geregisseerd door de regisseur van Virgin River en gaat over bestseller auteur Grace (gespeeld door Alyssa Milano) die op bezoek gaat bij haar zus Kathleen (gespeeld door Emilie Ullerup uit Chesapeake Shores). Kathleen en Grace hebben elkaar al een hele tijd niet gesproken, maar er lijkt weer een band te ontstaan tussen de twee zussen. Tijdens het bezoek aan Kathleen maakt Grace kennis met haar buurman en rechercheur Ed. Er lijkt een klik te zijn tussen de twee en wanner Grace en Ed (Sam Page die je kent van The Bold Type) op date gaan wordt Kathleen vermoord in haar huis. Grace wil koste wat het kost samen met Ed de moord oplossen en ze ontdekken dat haar zus er een dubbelleven op na hield.

Oké, de film is misschien niet de beste film die je ooit hebt gezien, maar ik vond het een prima film en uiteindelijk wil je gewoon weten hoe het zit en wie de moord op zijn of haar geweten heeft.

Sweet Magnolias seizoen 2 (serie)

We hebben bijna twee jaar moeten wachten op het tweede seizoen van Sweet Magnolia’s, maar afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zo ver. Ik houd van series over idyllische, Amerikaanse stadjes waarbij iedereen elkaar helpt en toch geheimen heeft. Deze serie kijkt, net als Virgin River, lekker weg zonder dat je erbij na hoeft te denken. Ik heb alle 10 de afleveringen dan ook gekeken dit weekend ☺️.

In dit seizoen kom je er eindelijk achter hoe het auto-ongeluk afloopt waar seizoen mee eindigde. Ook wordt er een kind geboren, blijkt er een kind te zijn van iemand waarvan je het niet verwacht, gaat er iemand dood en ontstaan er nieuwe relaties. Kortom, een heerlijk nieuw seizoen!

Soy Georgina (serie)

Deze reallifeserie gaat over Georgina Rodríguez. Moeder, influencer, zakenvrouw en partner van Cristiano Ronaldo. Een pittige dame die heel goed weet wat ze wil en een heel interessant kijkje in het leven dat zij leidt met Christiano. We hebben nog niet alles gezien en ik ben niet meteen fan van haar, maar ik vind haar wel heel interessant. En het leven dat zij leiden is natuurlijk bizar. Alleen dat is al leuk om naar te kijken!

Waar de eerste twee Netflix tips vooral spannend zijn, gaat de voorkeur nog altijd uit naar heerlijke series zoals Sweet Magnolias. Ik kan dan ook niet wachten op het nieuwe seizoen van Virgin River en op de nieuwe seizoenen van Emily in Paris. En mocht je nog tips hebben voor mij, deel ze gerust hieronder of klets mee op de socials van Mamablogger.

liefs

 

 

 

Select 2022Select 2022

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *