Home + Twinnen met Floris in onze Blundstone schoenen!

Twinnen met Floris in onze Blundstone schoenen!

Een paar weken geleden gingen we met zijn vieren een week weg en sliepen we in de te gekke Boshut. We hebben niet alleen genoten van het huisje, maar ook van de prachtige natuur op de Veluwe en natuurlijk van elkaar. Ik had dat weekend een hoop om over na te denken en dat doe je toch het beste in zo’n rustige omgeving. Die omgeving was het ook het perfecte decor om foto’s te maken van de supergave Blundstone schoenen die Floris en ik opgestuurd kregen. Ik hoopte al dat ze op tijd binnen waren, want deze schoenen zijn niet alleen leuk, maar je kunt er ook heerlijk op wandelen. En hoe leuk is het om als moeder te kunnen twinnen met je zoon? Ik laat het je zien!

Mijn nieuwe Blundstone laarsjes

Ik moet heel eerlijk bekennen dat het merk mij in eerste instantie niet veel zei. Totdat ik op de website keek. Ik herkende de schoenen en was meteen fan, want wie houdt er nu niet van Chelsea boots? Ze zijn tijdloos en het hele gezin kan ze aan! En toch zijn deze net even anders dan anders, want deze laarsjes herken je aan de merklabels bovenaan de schoen. Praktisch want daarmee trek je ze dus heel gemakkelijk aan. Ieder model schoen van Blundstone heeft een nummer. Ik kon bijna niet kiezen, maar koos uiteindelijk voor het model 1308 in een zwart/grijze kleur. Deze schoen heet de Blundstone Dress Boot en is gemaakt van nubuck leer. Hij heeft een vierkante neus (moest ik even aan wennen, maar vond ik juist leuk omdat hij anders is dan anders). Deze laarsjes zijn chique en stoer en daardoor ontzettend goed te combineren met verschillende kledingstijlen. Zo droeg ik ze tijdens onze wandeling in het bos, maar draag ik ze ook naar kantoor.

Wat ik zelf heel fijn vind aan deze schoenen is dat ze vanaf het eerste moment heerlijk zitten. Althans, bij mij, want dat kan voor iedereen anders zijn. Ze zijn van ontzettend goede kwaliteit en tijdloos waardoor je er nog heel wat jaren mee kunt doen. Ik heb heel wat Chelsea boots gehad, maar die stonden mij niet altijd even leuk en omdat mijn benen wat dikker zijn lubberde bij die modellen het elastiek snel. Dat was niet mooi. Bij deze is dat helaas niet het geval. Uiteindelijk wil ik nog een paar met een rondere neus.

De nieuwe schoenen van Floris

Voor Floris koos ik bewust een opvallende kleur: de okergele Blundstone Crazy horse enkellaarsjes! Dit model heeft nummer 563 en is de kindervariant van het traditionele 550 model voor volwassenen. Deze laarsjes zijn ook voorzien van de kenmerkende merklabels en dat maakt dat ze ook op school heel gemakkelijk aan en uit getrokken kunnen worden. Het voetbed van de schoen is volledig uitneembaar waardoor ze wat langer gedragen kunnen worden. En heeft jouw kind podotherapeutische zooltjes? Dat is geen probleem, want die passen perfect in deze schoen! Dat maakt dat dit model heel geschikt is voor voetjes die nog moeten groeien.

Ook deze schoenen zijn gemaakt van nubuck leer en ontzettend stevig, net als de zool overigens. Deze schoenen staan super stoer onder een spijkerbroekje, maar kunnen ook gedragen worden onder een wat nettere outfit. Hoe dan ook, Floris vindt ze geweldig en liet dat weekend aan iedereen zijn nieuwe schoenen zien ?.

Waar het merk Blundstone in eerste instantie geen belletje deed rinkelen, zijn we nu een groot fan! Zoals ik al zei wil ik ze graag nog met een ronde neus en voor Floris wil ik ook nog laarsjes in een donkere kleur om wat meer af te wisselen. En is je kind uit het schoentje gegroeid, dan kunnen ze gerust nog heel wat rondes mee, want deze schoenen zijn volgens mij niet kapot te krijgen!

Wat vind je van onze nieuwe schoenen?

liefs

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *