Home + Diary #5 | Portemonnee vergeten na het tanken!

Diary #5 | Portemonnee vergeten na het tanken!

Nou, jullie hadden nog een diary van mij tegoed en daar ben ik dan weer! Na een paar dagen flink veel pijn te hebben gehad, begin ik mij langzamerhand steeds beter te voelen. Ik heb regelmatig een keelontsteking gehad, maar deze was zo ontzettend heftig! Ik kon nauwelijks praten (al vond Patrick dat wel lekker rustig haha), had heel veel pijn en kon nauwelijks eten of drinken. Uiteindelijk ben ik toch naar de huisarts gegaan en die schreef een sterkere antibiotica voor, ibuprofen zakjes én vitamine D voor de weerstand. Ik heb wel gewoon gewerkt, maar verder kon ik nauwelijks iets doen en dat is dus niets voor mij.

Ik kan niet op de bank liggen. Ik wil altijd 1001 dingen, maar nu ging het gewoon niet. Het komende weekend hebben we dan ook niets gepland, maar afgelopen week hebben jullie nog wel van mij tegoed. Kijken jullie mee?

Zaterdag en zondag

Jullie hebben al uitgebreid kunnen lezen over ons heerlijke weekend in Brussel. We logeerden in een heel fijn Novotel hotel, maar Milan kon ook prima slapen in de trein 😉 Hij was zó moe! Lekker tegen mama aan kruipen en wegdromen…

Maandag

Ik was jarig en moest ’s morgens werken. Mijn leidinggevende had ons kantoor versierd en Milan regelde ondertussen met opa en oma dat zij tulpen zouden kopen zodat hij ze aan mij kon geven. Hoe lief is dat?! Ik schreef een blogje over deze bijzondere actie.

Dinsdag

De dag van Patricks operatie! We kwamen aan en de wachtkamer was overvol. Toch werden we verrassend snel geholpen en duurde alles zo’n 20 minuten. Patrick mocht ook weer mee naar huis. Zo snel als alles in het ziekenhuis ging, zo lang duurt het herstel. Na een paar dagen mocht het verband eraf, maar de wond was nog niet dicht. Het duurde nog een paar dagen voor hij zijn schoenen eventjes aan kan. Dat gaat nu steeds beter, al is het nog wel pijnlijk en de wond is nog niet helemaal dicht. Hij mag ook nog geen zwemles geven. We hadden ook niet verwacht dat je hier zo lang last van kan hebben en zijn blij als alles weer normaal is haha.

Woensdag

Ik moest de ochtend werken en nam de auto mee omdat ik een afspraak buiten de stad had. Daarna zag ik dat de tank wel heel hard ging en besloot ik even te tanken. Nadat ik had getankt wilde ik mijn portemonnee uit mijn tas halen en toen bedacht ik mij dat die nog in mijn andere tas zat! Stond ik daar! Patrick kon niet naar mij toe komen natuurlijk, dus wat moest ik doen? Gelukkig geloofde de medewerker van het tankstation mij en mocht ik later terugkomen om te betalen. Ik schreef wat gegevens van mij op een papiertje en ben snel heen en weer gereden om alsnog te betalen. Wat voel je je dan slecht zeg! Hulde aan Chantal van de Texaco in Gouda!!

Donderdag

Weer met de auto naar het werk en een hele dag werken. Uiteraard stond ik weer vast, maar ik was gelukkig nog ruim op tijd. Ook dit was weer een hectische en drukke dag.

’s Avonds deed ik nog wat was, want Patrick zat nog met zijn voet omhoog. Nadat ik Milan naar bed had gebracht besloot ik zelf even bij te komen in een lekker warm bad. Eindelijk was het weekend voor mij!

Vrijdag

Ik bracht Milan op mijn gemakje naar school, kletste met nog wat andere moeders en fietste daarna naar huis om vervolgens boodschappen te gaan doen.

Ik had zo’n trek ik spaghetti, dat ik alle ingrediënten daarvoor in huis haalde en daarna meteen aan de slag ging. Mijn (stief)vader had een late dienst dus stelde Patrick voor om mijn moeder uit te nodigen voor het eten. Gezellig!

’s Avonds plofte ik op de bank met wat lekkers en ik mocht van Legend22 lekker shoppen voor Milan. Komend seizoen ben ik brandrep voor hen en wat hebben ze toch weer een gave collectie! Binnenkort meer erover.

Dit was de diary van afgelopen week en maandag kunnen jullie gewoon weer een nieuwe diary verwachten.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. 8 februari 2017 / 20:56

  Jeetje wat vervelend die keelpijn en ontstekingen. Mijn vader heeft ook erge longontsteking gehad en drinkt nu regelmatig ananas sap. Dit schijnt ontstekingsremmend te werken. Doet wel pijn bij drinken aangezien het gelijk alle bacteriën dood. Oh ik zou ook de schrik hebben.. Geen portomonee wel ontzettend lief dat ze je geloofde gebeurt helaas niet zo vaak meer, logisch ook natuurlijk. Beterschap met Patrick.

  • 9 februari 2017 / 06:25

   ananassap? Dat ga ik ook eens proberen! Ik kan mij voorstellen dat dat een goed en fris begin is van de dag… Dank voor de tip!

 2. 9 februari 2017 / 16:55

  Balen van je keelontsteking! Het is ook allemaal maar vies weer :(. Veel beterschap, hopelijk knap je snel op 🙂