Home + Even mijn rust pakken…

Even mijn rust pakken…

Iedere moeder zal dit vast wel herkennen; we hebben geen tijd om ziek te zijn. De kinderen moeten naar school en jij hebt iets belangrijks op je werk. Dus gooi je er maar een een paar paracetamolletjes tegenaan en ga je alsnog. Je blijft op de been door adrenaline om aan het einde van de dag alsnog op de bank te ploffen en je te bedenken dat het gekkenwerk is. Dit bedacht ik mij vannacht…

Het is nu maandagochtend en bijna 6.00 uur. Door drukte had ik nog geen tijd gehad om mijn diary van afgelopen week in elkaar te zetten en dat wilde ik nu gaan doen. Dat kan normaal prima, maar nu sta ik te trillen op mijn benen en heb ik de heftigste keelontsteking die ik ooit heb gehad. Drie weken geleden had ik er ook eentje en kreeg ik een kuurtje, maar twee keer in een maand aan de antibiotica is geen goed idee en dus probeer ik er op eigen kracht vanaf te kopen.

Mijn nek is opgezwollen, mijn hoofd draaien doet zeer en ik probeer zo min mogelijk te slikken en te praten. En rust pakken, dat is het voornaamste…

Op de bank met een boek en veel perenijsjes eten de komende dagen…

Toch aan het werk?

Ik ga wel aan het werk, want er staan belangrijke dingen gepland de komende dagen. Ook heb ik vanmiddag nog een afspraak voor een eventuele, nieuwe opdracht. Ook deze wil ik door laten gaan. Al het andere staat de komende twee dagen even op een laag pitje, dus ook het bloggen.

Ik heb alleen mijzelf ermee als ik doorga als een malle. Dan ben ik straks nog verder van huis. Daarom komt er morgen hoogstwaarschijnlijk geen blog online en woensdag misschien ook niet. Daarna hoop ik dat het een stuk beter gaat en mijn energie langzaam maar zeker terug komt. Komend weekend pak ik dan weer mijn rust en dan moet het toch wel weer klaar zijn. Althans, dat hoop ik.

Natuurlijk baal ik als een stekker en wil ik het liefste alles blijven doen, maar nu lukt het echt even niet en het valt niet mee om dat toe te geven.

Gelukkig staan er nog bijna 1100 andere blogs online en er is er vast wel één die je nog niet hebt gelezen 😉

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. 6 februari 2017 / 07:24

  Beterschap, doe inderdaad maar even rustig aan. Je hebt er niks aan als het straks erger wordt!

 2. 6 februari 2017 / 08:28

  Beterschap gewenst en inderdaad even rustig aan doen in het beste. Niet altijd het makkelijkste.. je mag wel lekker genieten van onbeperkt perenijsjes?

 3. Joke
  6 februari 2017 / 09:46

  Beterschap Maris, je hebt maar een lichaam en wees daar zuinig op. Je lichaam laat het echt weten als je te ver gaat en luister daar dan ook naar dat is het enige wat je kunt doe .
  Beterschap en een dikke Kus ennuuh je lichaam niet blijven slopen.
  Dikke kus

 4. Sandra
  6 februari 2017 / 10:17

  Beterschap en ziek is ziek

 5. yvonne
  6 februari 2017 / 17:19

  Beterschap!
  En denk aan jezelf, neem je tijd.