Home + Diary #4 | Onverwachte operatie voor Patrick

Diary #4 | Onverwachte operatie voor Patrick

Van spelen in de sneeuw tot lekker eten en van de kapster tot een onverwachte operatie voor Patrick. Onze week was weer vol en zoals altijd maakten we van alles mee. Ik heb weer lekker veel foto’s gemaakt. Kijk je mee naar mijn nieuwe diary?

Zaterdag

We gingen even de stad in en waren bezig met de stempels voor de juffen. Toen we door de HEMA liepen zag ik deze potten. Waarschijnlijk door de kleurtjes, maar wat zijn ze leuk! Misschien kun je er een waxinelichtje in doen (of is dat gevaarlijk?), een bosje tulpen of een ander klein cadeautje. Eigenlijk vind je altijd wel een excuus om deze te kopen… 😉

’s Middags kwamen mijn oom en tante en die bleven gezellig eten. Ik ben alleen vergeten hier foto’s van te maken.

Zondag

Opa en oma waren een weekendje weg naar Leusden en Milan wilde er graag heen. Nou, dan doen we dat toch? We hebben gezellig met elkaar geluncht en ik had een broodje brie met geroosterde tuinboonpitten (broadbeans). Ik had er nog nooit van gehoord, maar het is superlekker, ook als snack! Nu nog een winkel zien te vinden die ze verkoopt. Er lag sneeuw dus Milan heeft nog lekker gespeeld in de sneeuw én hij mocht op de hotelkamer nog even in het bubbelbad. Met héél veel schuim!

Maandag

Milan ging weer naar school en ’s middags kwam er een vriendinnetje spelen. Samen hebben ze heerlijk gespeeld en geknutseld.

Dinsdag

Dinsdag heb ik de hele dag gewerkt en terwijl ik stond te koken, kwam Milan even bij met de tablet op de bank. Even helemaal niks doen is ook weleens lekker.

Nadat Milan op bed lag, ben ik nog even aan de slag gegaan met de stempels voor de juffen. De volgende dag was het namelijk juffendag.

Woensdag

De volgende ochtend maakte ik snel deze foto. Daarna bracht ik Milan naar school en was het voor mij tijd om te gaan werken. ’s Middags was ik vrij en zijn Milan en ik op visite geweest bij een vriendin en haar kindjes.

Eenmaal thuis werkte ik nog even. We aten een soepje en daarna gingen Patrick en Milan door naar zwemles. Ik boog me over onze administratie. Stom klusje, maar moet ook gebeuren 🙁

Donderdag

Milan heeft het nieuwe politiebureau van LEGO® gekregen wat is hij er blij mee! Hij stond nog even op de eettafel, want we moesten nog plek maken op de Legotafel. We hebben weer wat geschoven en er is wat naar opa en oma gegaan. Milan kan weer boeven vangen!

’s Avonds kwam onze kapster. Milan moest ook nodig geknipt worden, want zijn haar werd best lang. Opperste concentratie dus.

Vrijdag

Vrijdag was ik vrij, Milan had vrij van school en Patrick nam vrij, want hij moest naar de huisarts. Daar kreeg hij een doorverwijzing en morgen moet hij al geopereerd worden! Dat klinkt erger dan het is, maar vervelend is het wel. Niets ernstigs gelukkig, maar niemand gaat voor de lol naar het ziekenhuis. We regelden het één en ander met ons werk voor dinsdag en daarna moest ik snel de trein halen.

Ik had namelijk afgesproken met mijn oud-collega om in Utrecht te gaan lunchen en wat bij te kletsen.

We namen allebei dit heerlijke broodje en dat oranje is zoete aardappel, zo lekker! Het was erg gezellig! Moeten we zeker vaker doen 😉

Ik was begin van die middag eerder op het station dan mijn oud-collega en zag daar de batcave die er speciaal is ingericht omdat de de LEGO® Batman film binnenkort in première gaat. Als echte LEGO® fan moest ik daar even een kijkje nemen natuurlijk. Ik nam deze maskers mee voor Milan. Staat ons goed hè? Haha!

We maken ons op voor een nieuwe week! Ik laat je volgende week weten hoe het met Patrick is afgelopen!

Fijne week!

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 30 januari 2017 / 08:50

    Wat een volle en drukke week. Balen zeg dat Patrick geopereerd moet worden en zo snel al. Hopelijk is alles goed. Heerlijk een thuiskapper zo ideaal zijn hier op Lanzarote helaas niet echt te vinden. Fijne aankomende week.