Home + Mama Musthaves | De spulletjes van MamaKaart.nl!

Mama Musthaves | De spulletjes van MamaKaart.nl!

Veel mensen denken dat je als blogger zijnde de hele dag mailtjes krijgt met samenwerkingsverzoeken. Dat zou leuk zijn, maar in de praktijk werkt dat echt niet zo. Sterker nog, soms benaderen wij ook gewoon bedrijven met de vraag of ze samen willen werken met ons. Gewoon omdat je hun merk, of in dit geval webshop, zo ontzettend gaaf vindt.

Dat was ook het geval bij MamaKaart, deze webshop kende ik nog niet, maar leerde ik kennen door de kraamvisite kaartjes die in de ‘Hello Little One’ zwanger box zaten. Ik ben gek op monochrome en vond ze zo ontzettend ontzettend origineel dat ik meteen even een kijkje nam in de webshop. En daar zag ik zoveel leuks!

Dat was het moment waarop ik besloot dat ik toch even een mailtje ging sturen met de vraag of er misschien een leuke samenwerking in zat.

Van geboortekaartje tot t-shirts

Nu ben ik niet zwanger, maar jeetje, je zou het toch zo willen worden na het zien van al dat leuks! Zo ben ik behoorlijk verliefd op de raamborden. Die ooievaar op het raam kennen we nu wel, maar een raambord is ontzettend origineel. Je kent deze borden wel van makelaars waarop staat dat het huis te koop is. De borden kunnen geheel in lijn van het geboortekaartje gemaakt worden. En ja, dat geboortekaartje kun je ook laten ontwerpen bij MamaKaart (ook ronde!).

Door de naam van de webshop zou je misschien denken dat je er alleen kaartjes vindt, maar niets is minder waar. Wat dacht je van te leuke t-shirtjes met naam en rompertjes? Ook weer in stoer zwart/wit!

Nog meer leuks

Eigenlijk is alles leuk en kreeg ik ook wat leuks opgestuurd. Wat dacht je van dit?

Dit zijn de kraamvisite kaartjes. Laat iedereen die op visite komt zo’n kaartje invullen en maak een foto van diegene met jullie baby. Daarna verzamel je alles in een boek en je hebt een heel gave herinnering om af en toe eens door te bladeren. Zeker wanneer iemand er misschien op een dag niet meer is, is een handgeschreven kaart heel dierbaar.

Nu kun je er niet alleen shoppen als je zelf zwanger bent, maar je kunt er ook voor een ander shoppen. Wat dacht je van dit leuke kaartje?

Binnenkort is het Valentijnsdag! Verras je allerliefste met een lief briefje in de broodtrommel. Ook kun je je naar schoolgaande kind verrassen met een lief briefje. Bijvoorbeeld wanneer hij of zij een spannende dag voor de boeg heeft.

En wil je naast een geboortebord en slingers je huis nog meer versieren? Wat dacht je dan van deze ballonnen? Ook weer in lijn met alle andere producten en stijl.

Ik ben fan en raad je aan zeker eens een kijkje te nemen in de webshop. En ben je zelf niet zwanger, dan shop je daar de leukste cadeautjes!

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 9 februari 2017 / 17:05

    Ooh wat een leuke dingetjes. Ik hou ook echt van deze stijl! Ik ga meteen een kijkje nemen, er zijn nog wel wat vriendinnen van me zwanger 😉