Home + Diary | Eerste kinderfeestje van Floris en versieren voor Sinterklaas

Diary | Eerste kinderfeestje van Floris en versieren voor Sinterklaas

Het was een week waarin eigenlijk niet zoveel gebeurde. We werkten en vierden afgelopen zaterdag het eerste kinderfeestje van Floris. Ook begon ik gisteren met versieren voor Sinterklaas. Eigenlijk een doodgewone week zoals in zoveel huishoudens, maar dat vind ik eigenlijk ook wel lekker. Ik heb wel veel foto’s gemaakt, kijk je weer mee?

Maandag

In alle vroegte een mooi huis gebouwd.

Floris heeft van Suut Shop (via Instagram) een superleuk pakketje gekregen. Hij kreeg een ontzettend mooie aftelkalender met stickers om af te tellen naar Sinterklaas. In het tweede pakketje zat een Sinterklaasslinger. Deze gaat aan de tafelklem.

Ik werk vandaag op kantoor, maar ben in de middag op locatie voor een uitreiking van een keurmerk. Hiervoor heb ik veel communicatie verzorgd. We proosten met bubbels.

Ik heb mijn jas ergens opgehangen vanmiddag en zodra ik hem aantrek zie ik vlekken in de mouwen. Het lijkt wel een soort smeer. Ik probeer het eruit te krijgen met ossengal, maar dat lukt niet. Kan wel huilen. Dit is zo’n fijne jas en hij was ook vrij duur. Maar ik ga nog wel even wat proberen.

Dinsdag

Ik vergeet foto’s te maken vandaag en maak alleen deze als Pat en ik kijken naar de nieuwe Netflix-film met Frank Lammers en Holly Mae Brood. Kijkt lekker weg, maar vind hem niet heel sterk. Wij vonden ‘Het Gouden Uur’ van NPO veel beter.

Woensdag

Zodra de jongens naar school zijn, ga ik aan de slag met de planning van november. Dit wordt een bizar drukke maand, maar gelukkig valt het deze week nog mee.

Nadat ik nog wat heb gewerkt ga ik dweilend de deur uit…

…Want het is tijd voor mijn nagels! Daarna fiets ik snel weer naar huis om nog wat verder te werken en ik heb nog een telefonisch interview. Even eten, wat werken voor Mamablogger en weer naar school. Lekker druk dagje zo!

Tip: dit boek is zo leuk! Deze hele geluksreeks is trouwens een aanrader.

Donderdag

Ik publiceer vandaag mijn 3500e artikel op Mamablogger, dat is toch een behoorlijke mijlpaal! Ik ben niet zo van de win weken, maar ik wil hier toch wel even kort bij stilstaan.

Gisteravond haalden Milan en ik twee zitverhogers op die we hebben gekocht via Marktplaats. Ze zijn echter niet zo schoon dus ik geef ze nog even snel een sopje voor we naar school en naar kantoor gaan. Dan kunnen ze mooi even drogen en buiten luchten.

In de middag werk ik thuis en Floris heeft een vriendje te spelen. Die twee vermaken zich prima en ik kan tussendoor nog even lekker doorwerken.

Na het werk haal ik dit nog bij de feestwinkel, want we gaan over twee weken naar de Toppers met het werk. Het thema is ‘Flower Power’ dus dit hebben we vast in the pocket.

Vrijdag

Het is een onwijs hectische dag op het werk en ik maak geen foto’s. Hier zit ik na het eten op de bank even bij te komen als Floris naast me komt liggen en vraagt of ik onder zijn voetjes wil kietelen. Tuurlijk liefje ?.

Daarna haal ik die andere lieverd weer op van Krav Maga terwijl ik in de auto de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Manifest kijk.

Zaterdag

We beginnen de dag met onze kapster Manon. Niet alleen de jongens zijn aan de beurt, maar ook van mijn haar gaat er een aardig stuk af…

Om 12.00 uur staan er vijf kleuters voor de deur voor Floris’ eerste kinderfeestje! We gaan pannenkoeken bakken en eten bij de Pannenkoe. Verrassend leuk en ik vertel er later deze week meer over. Na 15.00 uur zijn de kinderen weer opgehaald en zijn wij afgedraaid haha. De rest van de dag doen we dan ook niet zoveel meer ?. Maarrrrr, het was wel ontzettend leuk en wat heeft hij genoten!

Moe, maar voldaan…

Zondag

Met zijn nieuwe, gekregen gillerlijm een tekening maken voor opa en oma. Lukt prima haha!

De komende weekenden zijn erg druk en morgen begint het Sinterklaasjournaal. Daarom halen we de Sinterklaasspullen van zolder.

Dit is toch supergezellig?! We hebben ook de kamer van Floris gezellig gemaakt met stickers op zijn raam en de slinger boven het bed is ook van Suut Shop.

We sluiten het weekend af met zuurkool bij opa en oma en een concert van Floris haha. Het was een lekkere week en ik ben blij dat het eerste kinderfeestje van Floris goed is verlopen. Komende week gaan we middelbare scholen bezoeken met Milan waaronder mijn oude middelbare school, zo leuk! Fijne week allemaal!

liefs

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    8 november 2022 / 11:17

    Gefeliciteerd met de mijlpaal van de 3500e blogpost ? en wat een leuk idee om bij de Pannenkoe een feestje te doen! Zijn ze hier ook heel gek op, dus misschien een idee voor de oudste als ze 8 wordt.. ik ben benieuwd naar je verslag erover! Begreep dat ze ook een jubileum te vieren hebben vanuit de krant, dus wij gaan er binnenkort sowieso maar weer even langs ?
    Het was hier gisteren één groot feest dat het Sinterklaasjournaal begon, al wilde onze jongste ook echt wel handjes vasthouden omdat het stiekem best spannend was.. wat doen ze het ook altijd leuk, voor jong én oud wat mij betreft! Aan het versieren ben ik nog niet begonnen, komend weekend zetten we in ieder geval de schoorsteen op om de schoen te kunnen zetten en verder moet er een keuze gemaakt worden uit de ellenlange lijstjes ? sommige dingen liggen hier al een half jaar (en 1 cadeau zelfs al 2 jaar!) te wachten, dat is dan extra wat mij leuk lijkt voor ze, en van dat lange verlanglijstje kiezen we dan ook 1 of 2 dingen (afhankelijk van de prijs uiteraard). En dan een beetje verdelen over de twee heerlijk avondjes die eraan komen, met zowel de schoonfamilie als ons eigen gezin.. heerlijke tijd zo ?