Home + Milans Musthaves | Van treintjes tot skinny jeans

Milans Musthaves | Van treintjes tot skinny jeans

Ik dacht dat kinderen pas echt trendgevoelig werden vanaf een jaar of 10, maar niets is minder waar. Ook als ze 6 jaar oud zijn kunnen sommige dingen van “levensbelang” zijn. Milan laat zich (nog) niet beïnloeden door klasgenootjes of dingen die hij op school ziet, maar YouTube en de tv zijn pas gevaarlijk.

Zo komt het dus voor dat Milan een filmpje kijkt in een taal die ik niet thuis kan brengen, maar daar staat dan wel een bepaalde trein uit de Thomas de trein serie. Na grondig speurwerk (hoe doen die kinderen dat?!) komt hij erachter hoe dat treintje heet. Zodra hij dat weet wordt het pas echt lastig, want op de één of andere manier komt hij er ook nog achter waar je deze kunt kopen. ‘Ja mam, je kunt hem gewoon bestellen bij de Bol.com hoor’. Dat je die dingen niet gratis krijgt, doet er in het brein van een 6-jarige niet toe. Hij heeft zijn zinnen gezet op die trein. Wie hem gaat betalen is bijzaak.

Milans Musthaves

Omdat ik vast niet de enige moeder ben die dit meemaakt, bedacht ik deze nieuwe rubriek. In Milans Musthaves zie je nieuw speelgoed van Milan en vertel ik je waar we het kochten. Misschien helpt het je. Verder vertel ik je over leuke kinderkleding, vertel ik je of die ene kinderfilm in de bioscoop écht leuk is etc. Wij moeders moeten elkaar soms een beetje helpen toch 😉

Musthave #1 | Hugo de trein

Dat verhaal van het treintje zoog ik niet uit mijn duim. Dit gebeurt regelmatig 😉 Naast LEGO® spaart Milan treintjes uit de Thomas de Trein collectie. Hij is er weg van en heeft er al heel wat. Dit is zijn nieuwe aanwinst Hugo. Hugo bleek een limited edition uit 2016 te zijn. Opa is echter Milans ‘partner in crime’ en opa speurde de trein op. Hij heeft hem gekregen omdat het zo goed ging met zwemles.

Musthave #2 | Skinny jeans van H&M

Een paar maanden geleden kocht ik een extreme flex skinny jeans voor Milan bij H&M. Deze kosten €19,95 en ze zitten als gegoten! Hij krijgt hem door de stretch stof goed makkelijk aan en uit. Afgelopen week kocht ik er nog eentje bij in een andere kleur. Ze vallen wat groter, dus deze zit ruim, maar hij zal er vast lang plezier van hebben!

Must see | LEGO® Batman film

Gisteren zijn we met Milan naar de nieuwe LEGO® Batman film geweest en het is een aanrader! Hoewel de leeftijdsgrens 6 jaar is, twijfelde ik toch. Ik was bang dat het te heftig zou zijn, maar dat viel erg mee. Het was spannend, maar er ging niemand dood etc. Er zat een duidelijke boodschap in over vriendschap en liefde van de mensen om je heen. Wij vonden het zelf ook een leuke film!

Dit waren de eerste Milans Musthaves. Mocht ik er weer een aantal kunnen verzamelen, zet ik ze meteen in een volgende blogpost neer.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Linda
    12 februari 2017 / 18:21

    Super leuke rubriek! Ik heb zelf 2 jongens, waarvan de oudste 3,5 jaar is. Ik herken het van de YouTube filmpjes. Hij leert er wel Engels door, dat is weer het voordeel 😉 Maar leuke rubriek dus, want zo kan ik ideeën opdoen voor mijn jongens! Mijn oudste heeft wel dezelfde interesses als Milan, wat ik zo uit je blogs kan halen: treinen, lego. Ik kijk al uit naar de volgende!

    • 12 februari 2017 / 19:26

      Wat lief dankjewel! Engels leren ze er inderdaad door. En Pools, Frans, Hongaars etc. 😉 Ik hoop dat er snel weer een volgende komt, ik doe mijn best!