Home + De tofste Instagrammable plekken van Gouda!

De tofste Instagrammable plekken van Gouda!

Of je nu een blogger bent of niet, mooie foto’s maken doen we allemaal graag. Van onze kinderen, van onszelf en andere dierbaren. We willen de mooiste herinneringen vastleggen of willen gewoon een te gekke nieuwe foto voor in een lijst of van ander materiaal aan de muur. Tegenwoordig horen we steeds vaker over Instagrammable plekken. Dit zijn plekken die zo tof zijn dat je je daar graag foto’s wilt maken en wilt delen op Instagram. Of je ze daar nu op wilt delen of niet, dit zijn de tofste Instagrammable plekken in Gouda voor de gaafste foto’s!

Mooie foto’s maken van de kinderen

Mooie foto’s van de kinderen. Daar krijgen we nooit genoeg van. We zijn trots en dat willen we laten zien. Ik doe het dan ook graag. Niet alleen privé, maar ook voor Mamablogger. Ik wil echt iets bijzonders maken van de foto’s. Zeker als het gaat om kinderkleding. Zo maakte ik vroeger de foto’s thuis, maar dan was er van alles op de achtergrond wat afleidde. Denk aan snoeren, stopcontacten etc. Ik vind dat echt heel lelijk. Daarnaast kwam de kleding dan ook niet goed tot zijn recht vanwege het licht. Ik ging op zoek naar toffe plekken hier in de buurt en dat bleken er verrassend veel te zijn. Denk aan die ene toffe graffiti muur of een grote grijze muur waar de kleuren dan veel beter uitkomen. Toch zijn er in Gouda nog veel meer leuke plekjes. Ik laat er een aantal zien in de binnenstad en neem je mee naar GOUDAsfalt.

Foto’s maken bij GOUDAsfalt

Ik heb GOUDAsfalt laatst al laten zien bij de fijnste freelance werkplekken in Gouda, maar het is ook de perfecte, Instagrammable fotolocatie! Vroeger werd op dit terrein asfalt geproduceerd en de grote kranen etc. staan er nog. Alles ademt industrieel uit en dat vormt de perfecte achtergrond. Het uitzicht aan de overkant is adembenemend en er is zelfs een stadsstrand. Kortom, je kunt er verschillende soorten foto’s maken met heel veel verschillende soorten achtergronden. Hieronder wat foto’s die wij op dit terrein hebben gemaakt;

Need I say more? Op ieder hoekje en plekje kun je wel een te gekke foto maken. Het is uniek, anders en als je een te gekke foto hebt kun je hem ophangen in je huis, zeker wanneer je een industrieel interieur hebt. En na het maken van de foto’s ga je lekker wat drinken.

Het is de perfecte locatie, maar ik mis nog één dingetje; er staan twee rijen betonnen platen die fungeren als muren. Tussen die muren door loop je naar het terras van Rederij De Vrijheid. Weet je wat ik heel gaaf zou vinden? Dat verschillende kunstenaars een evenredig stuk muur krijgen om daar de perfecte achtergrond op te maken. Graffiti, één kleur, botanisch, industrieel, you name it. Alles kan en alles mag. Kijk maar eens hoe succesvol de Pink Wall was. Op die manier trek je met deze ‘Insta Walls’ nog meer mensen naar het terrein, de rederij en de bedrijven er omheen. Daarnaast creëer je herkenbaarheid. Ik weet natuurlijk helemaal niet of zoiets mag, maar als het mijn terrein was zou ik het wel weten 😉 Je zet Gouda dan op een heel andere manier op de kaart.

De binnenstad van Gouda

Een heel andere sfeer, maar wel fantastisch mooi, is de binnenstad van Gouda. Hier vind je heel veel steegjes, pleintjes, straatjes en natuurlijk ons mooie stadhuis!

De perfecte plekjes voor outfitfoto’s en persoonlijke foto’s. Als je hier een middagje foto’s komt maken heb je voorlopig genoeg foto’s 😉 Wat mij betreft zijn dit de meest Instagrammable plekjes van Gouda.

Ook voor te gekke foto’s van je kind(eren), bedrijfsfoto’s etc. kun je op deze plekken je hart ophalen. Zie ik binnenkort foto’s uit Gouda op Instagram?

 

 

 

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *