Home + De leukste nieuwe woonaccessoires van Zeeman!

De leukste nieuwe woonaccessoires van Zeeman!

De nieuwe collecties druppelen de winkels in en ik vind het heerlijk! Als ik heel eerlijk ben zit ik ook helemaal niet meer te wachten op het warme weer. Natuurlijk wel op de zon, maar het mag wel een stukje frisser. We gaan het najaar tegemoet en dan wil ik het thuis ook gezellig maken. Je gaat tenslotte niet met 25 graden binnen onder een plaid zitten. Op Instagram zag ik wat te gekke nieuwe woonaccessoires bij Zeeman. Ik wilde er graag foto’s maken en gelukkig wilde Patrick wel mee. Ik heb geluk met een man die mij zo steunt in het bloggen! Maar goed, terug naar de Zeeman, ze hebben er weer een hoop leuks en ik heb flink wat foto’s gemaakt. Kijk je mee?

Te gekke plaids van Zeeman

Bij de Zeeman XL filialen vind je nu een groot assortiment met woonplaids. Om lekker onder te liggen maar ze zijn ook erg leuk om over je bank of bed te hangen. Voor de okergele is favoriet! Ze kosten €9,99 en zijn er in drie kleuren;

Ze zijn 125 x 150 cm en wat zijn ze mooi! Als je de ingezoomde foto ziet, zie je wat een mooi patroon het kleed heeft. Ik vind de okergele echt heel warm. Ik had hem bijna meegenomen, maar wij hebben als bijkleur veel donkergroen, dit zou dan de enige okergele accessoire zijn.

Deze plaids in zwart/wit zijn overigens ook heel erg gaaf! Misschien een leuk cadeautje om alvast te shoppen voor de feestdagen?

Kussentjes die perfect passen bij een industrieel interieur

Dan deze kussentjes. Ik vind vooral de ronde erg leuk! Ze passen perfect bij een industrieel interieur. De diameter is 40 cm en ze kosten maar €3,99. Ze zijn ook leuk om op je bed te leggen bijvoorbeeld.

Op de laatste foto zie je een vierkant, donkergroen kussen met marmerprint. Ook zo ontzettend leuk!

Nog meer okergeel!

Toen we nog een rondje liepen zag Patrick nog wat andere okergele accessoires waaronder de kleine poefjes met okergele print en kwastjes en de wasmand. De wasmand kun je overigens ook geel goed gebruiken als opbergmand voor speelgoed. Dan staat hij ook nog eens erg leuk! Als wasmand is hij vaak verstopt en daar is deze te leuk voor! De poefjes kosten €6,99 en de wasmand €4,99.

Ik ben speciaal voor jullie van Gouda naar Alphen aan den Rijn gereden om deze foto’s te maken zodat jullie er snel bij kunnen zijn. Het zou zonde zijn als je achter het net vist.

Wat vinden jullie het leukste? Mijn voorkeur gaat uit naar het okergele plaid.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. 19 september 2018 / 21:08

  Wat een super leuke dingen weer bij zeeman…zoveel leuks voor weinig …tijd om weer eens te gaan

 2. Rebecca
  20 september 2018 / 19:04

  Leuk, vooral als tip voor de feestdagen. 🙂

 3. Marieke
  22 september 2018 / 09:35

  Ik heb ook al een aantal keer in mijn handen gestaan met dat okergele plaid. Maar ik heb al 3 plaids beneden liggen haha. En bij donkergroen staat okergeel trouwens heel goed. Dus ik zou het gewoon doen als ik jou was haha.

  • 28 september 2018 / 08:11

   Haha, vind ik ook al denkt Patrick iets anders over al die “prulletjes” 😉