Home + De Popupshop tijgerbroek bij Kids Department!

De Popupshop tijgerbroek bij Kids Department!

Je vindt hem mooi of je vindt hem vreselijk: de tijgerbroek van Popupshop. Ik behoor overduidelijk bij de eerste categorie en ik ben bij lange na niet de enige. Deze broek is een musthave voor veel fashionable moeders. Sterker nog, hij is overal in no time uitverkocht en hij wordt in veel gevallen zelfs gereserveerd zodat je zeker weet dat je niet weer achter het net vist.

Op Instagram is hij echt een hit en ook ik heb er al veel positieve reacties op gehad. Ik heb hem zelfs gezocht op Marktplaats en als hij er al was, was dat niet in de maat van M en werd daar bijna de nieuwprijs voor geboden. Dus ook dat kun je bijna wel beschouwen als een kansloze missie. Wil jij hem ook gewoon en ben je al lang op zoek naar deze supergave broek? Dan zou ik het niet verder vertellen en meteen even doorklikken naar Kids Department, want daar is de Popupshop tijgerbroek weer op voorraad!

Hij is niet heel goedkoop, maar ik vind het hem wel waard. Wij hebben hem nu in huis en de kwaliteit is echt super, ook na hem al een paar keer gewassen te hebben. En mocht jouw kleine hipster er uit zijn gegroeid doet hij het heel goed op Marktplaats 😉

Kortom, ik ben fan en wilde je heel graag op de hoogte brengen van het feit dat ze er weer zijn, want voor je het weet zijn ze weer weg.

En heb je de tijgerbroek al en wil je er nog een andere broek bij, of misschien heb je wel de voorkeur voor een leeuw? Ook dat kan, want Popupshop heeft ook een leeuwenbroek!

Popupshop tijgerbroek, leeuwenbroek, Kids Department, mamablogger, Marisca, kenter

Foto gemaakt door JK photography (Joyce Kwist). Model: Joey-Finn.

Deze is ook wel heel gaaf hè? Zeker als je hem zo ziet staan op dit model. Maar goed, genoeg gepraat, als je hem wilt kun je hem nu dus snel shoppen bij Kids Department. Succes!

Marisca, Kenter, mamablogger

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *