Home + Diary | Kijkers, fotoshoot thuis, bioscoop, verjaardag en strand!

Diary | Kijkers, fotoshoot thuis, bioscoop, verjaardag en strand!

Wat een drukke en leuke week hebben we achter de rug. Een spannende ook, want deze week kwamen er kijkers voor ons huis. Drie keer kijkers, betekent ook drie dagen het huis nóg netter achterlaten, alles tig keer nalopen en vooral hopen dat er een bod uit komt. Toch hadden we ook genoeg afleiding. Ik had thuis een fotoshoot voor Mamablogger, ging naar de bioscoop met Chantal, mijn zwager vierde zijn verjaardag en we waaiden nog even lekker uit op het strand met zijn viertjes. Kijken jullie weer mee?

Maandag

Ik maak vandaag maar één foto en die is typerend voor deze week: vandaag komen de eerste kijkers. Ze komen ’s morgens vroeg  al en ik moet naar mijn werk. Dat betekent dat we voor we weggaan het hele huis strak moeten hebben. Ik heb zelfs een hele checklist gemaakt met wat ik niet moet vergeten (denk aan het aanrecht leegmaken, nieuwe handdoeken ophangen etc.) en loop alles tig keer na.

Wij gaan de deur uit, laat de kijkers maar komen!

Dinsdag

Vandaag zijn Floris en ik thuis, want ik werk thuis. Overdag is het druk waardoor ik geen foto’s maak. ’s Avonds maak ik deze foto van Milans traktatie voor Instagram. Ik krijg zoveel reacties op deze traktatie, heel erg leuk!

Terwijl de jongens op bed liggen en Patrick een serie kijkt op Netflix besluit ik even in bad te gaan. Met dit boek voor wat tips.

Woensdag

Vandaag komt Sandra Zeilstra weer foto’s maken. Dit keer bij ons thuis (nu kan het nog 😉) en dit is één van de foto’s. Ze komt ’s morgens als Milan nog op school zit.

Als Milan thuis komt eten we en werk ik nog wat voor de blog. Daar is vanmorgen niets van gekomen.

Daarna wordt het weer druk, want vanmiddag komen er nieuwe kijkers. Ik ga het hele huis weer door, stofzuig en dweil alles en neem mijn gekookte pan soep mee naar mijn ouders. Normaal eten we op woensdag thuis altijd soep, maar nu komen de kijkers rond etenstijd. Ik neem dus alles mee naar hen en laat Floris even daar. Daarna breng ik Milan naar de muscialles en rijd ik snel door naar de Action.

Als ik daar geweest ben rijd ik weer door naar de musical en kom ik even bij in de auto, met Twix haha.

Vervolgens eten we bij mijn ouders en als de kijkers weg zijn gaan we snel naar huis. Milan kleedt zich om voor het zwemmen en weer door naar het zwembad!

Donderdag

diary_kijkers_huis_persoonlijk_bioscoop_verjaardag_strand_

Dit beeld herkent iedere moeder denk ik wel: de tassen worden weer ingepakt voor de dag.

Gezellige lunch met collega’s. We hebben het geluk dat we iedere dag een kopje soep mogen pakken.

’s Avonds gaan Chantal en ik weer naar de bioscoop. Het is de eerste keer na de lockdown. We gaan naar ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’ en wat een heerlijke film is dat! Chantal en ik bestellen overigens altijd hetzelfde: een ice tea green en een zakje gele M&M’s.

Vrijdag

Vandaag is de laatste dag dat er kijkers komen. Verder zijn Pat en ik de hele dag op het werk en de jongens op school en bij opa en oma. Milan blijft daar logeren en Pat en ik maken het ’s avonds gezellig met wat lekkers en een film op Netflix.

Zaterdag

Ik ga ’s morgens vroeg al naar de markt om alle boodschappen te halen. We hebben een drukke dag vandaag.

Aan het begin van de middag maken we met de jongens de foto’s voor hun verjaardagen op het GOUDAsfalt terrein. Onze lievelingsplek!

Eenmaal daar gaan e ook even langs de blauwe loods van ‘Wie van Zoet Hout’. Daar kopen we dit te gekke, handgeknoopte oude kleed. thuis komt ‘ie nog niet helemaal tot zijn recht, maar in het nieuwe huis straks zeker wel. Ook kopen we deze ‘Aap, Noot, Mies’ plaats voor de nieuwe kamer van Floris.

Ik pak nog snel het cadeau in voor mijn zwager. Een echt cadeau en een grapje met de Wibra sokken.

Mijn zus heeft haar heerlijke broodjes weer gemaakt en de jeugd zit aan de Hugo (inclusief ikzelf haha). De verjaardag wordt in shifts gevierd omdat je niet met meer dan zes volwassenen in een ruimte mag zijn.

Milan en Maud laten Moos uit en Maud brengt Milan daarna thuis. Floris laat hem bij ons thuis nog even uit haha. Ondertussen  zitten Maud en Milan op TikTok.

Zondag

Ons zondagse ontbijtje! Daarna ga ik snel aan de slag. Ik wil vijf artikelen voor Mamablogger schrijven. Deze diary is de tweede van vandaag.

Mijn zus en zwager komen wat bij ons brengen en wij vragen wat ze gaan doen. Ze zijn onderweg naar het strand met hond Moos. Wij wilden ook naar het strand en we besluiten met zijn allen te gaan. Het is er heerlijk en we hebben een fijne ochtend. Eenmaal thuis ga ik snel weer aan de slag voor Mamablogger.

En ben je benieuwd hoe het met de kijkers is gegaan en of we überhaupt een bod hebben gehad? Dat antwoord laat nog even op zich wachten, want ik houd weer een dagboek bij net als het dagboek over het besluit om te gaan verhuizen naar een huurhuis. Sorry, misschien een beetje flauw, maar ik vind het leuk het hele proces te beschrijven en daar hoort dit ook bij.

Dit was hem weer, op naar weer een nieuwe week!

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment

  1. Sandra
    14 september 2020 / 07:42

    Ik liep aan de hand van de foto’s op funda het huis na om hem net zo te laten lijken. Dus net die stoel die je normaal anders heb staan omdat leefbaar is op de zelfde plek