Home + De geruite, flared broek van Zeeman | Ik kocht hem en laat zien hoe hij staat!

De geruite, flared broek van Zeeman | Ik kocht hem en laat zien hoe hij staat!

Nooit gedacht dat ik nog een flared broek zou kopen. Ik leef namelijk in skinny jeans met laarsjes of sneakers dus zo’n broek is heel ver uit mijn comfort zone. Toch vind ik ze superleuk en toen ik zag dat Zeeman er eentje verkoopt voor een superfijn prijsje, wilde ik het wel uitproberen. Ik ging naar de winkel, dacht dat deze wel zou passen en rekende hem af. Eenmaal thuis paste ik hem meteen en ik moet zeggen dat ik er echt wel blij mee ben! Hoe hij valt qua maat en lengte lees je in deze blog en ik laat hem uitgebreid zien.

De flared broek van Zeeman

De broek is er in een groot aantal maten. Ik hem hem gespot tot maat 48, maar ik weet niet of de maten nog oplopen. Wellicht in andere filialen? De broek kost maar €12,99 en valt vrij lang. Ik ben 1,67 meter en moet er echt hakken onder dragen. Er zit wat stretch in en boven in de broek zit een band, geen knoop om hem vast te maken. Ook heeft de broek geen zakken. Hierdoor kun je de broek wel heel hoog optrekken. Deze moeke vindt dat sowieso wel lekker zitten, maar hierdoor valt hij ook wat minder lang.

Zo valt hij precies goed!

Ik heb hem wel een maat groter genomen dan ik normaal heb. Er zit wat rek in, maar hij moet wel goed vallen. Je ziet er namelijk alles in en ik heb natuurlijk dikke benen. Een maat groter zit bij mij echt mooier.

Volledige outfit met de flared broek van Zeeman

Op bovenstaande foto’s zie je de print van de broek goed, maar je wilt natuurlijk de hele outfit zien. Komt ‘ie:

Ik draag de broek met een basic zwart shirt en mijn gele jas van Only Carmakoma. Onder de broek draag ik mijn Tommy Hilfiger laarsjes. Voor mijn doen is dit een heftige outfit hoor ?. Hij valt erg op en de broek heeft een model dat ik niet niet ben gewend. Ik moet er daarom erg aan wennen, maar vind hem wel superleuk! Het zit ook heel erg lekker!

Ik dacht dat deze flared broek lastig te combineren was, maar dat valt eigenlijk heel erg mee. Een basic shirt en een spijkerjasje kan ook heel goed en dat hebben we bijna allemaal wel in de kast hangen.

De conclusie is dat ik heel erg blij ben met de broek en hem eigenlijk heel erg leuk vind staan, maar wat vinden jullie? Als je een flared broek wilt proberen is deze zeer de moeite waard, zeker voor deze prijs!

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Liesbeth
  16 september 2020 / 08:26

  Nice, Nice, Nice!

 2. Muur
  20 september 2020 / 08:53

  Gelijk gekocht ;).
  Ik ben geen moeder van kleine kinderen meer maar vind je blog erg leuk om te lezen. Pik er toch nog kleine dingetjes uit iedere keer!