Home + De nieuwe Z8 collectie maakt zo hebberig!

De nieuwe Z8 collectie maakt zo hebberig!

Een week of twee, drie geleden zag ik al een aantal pagina’s van het nieuwe Z8 magazine voorbij komen. Hoewel we er met deze temperaturen nog niet aan moeten denken werd ik wel heel blij van deze nieuwe collectie voor het komende najaar en winter. Het duurde even voordat ik het magazine goed kon bekijken en daar baalde ik van, want ik wilde het zo graag met jullie delen. Nu kan ik jullie eindelijk de nieuwe collectie voor jongetjes laten zien en het is anders dan dat jullie zijn gewend van Z8…

Veel rood en groen

Z8 kennen we in eerste instantie van de zwart/prints. Veel monochrome dus en ik vond het fantastisch! Het nadeel was dat veel merken dit op een gegeven moment ook gingen doen waardoor je dit soort prints uiteindelijk overal tegen kwam. Ik werd het op den duur een beetje zat en snakte wel weer naar wat kleur. Gelukkig deed Z8 dat ook en de vorige collecties met het Army groen vond ik ook fantastisch. Voor de meiden zagen we al veel rood en roze, maar gelukkig allemaal wel in de herkenbare stijl van Z8 met de toffe printjes.

Wat ik verder ook fantastisch vind is dat alles met elkaar is te combineren. Je koopt een aantal items uit de collectie en kan daar tig verschillende outfits mee maken. Milan en Floris dragen het met veel plezier en het staat zo ontzettend leuk!

Ik was heel benieuwd naar deze nieuwe collectie en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben al zijn de meningen daarover verdeeld. Op Facebook las ik bijvoorbeeld dat veel mensen moeten wennen aan het rood en groen voor de jongens. Nogmaals, ik vind het fantastisch en nee, ik word niet gesponsord door Z8 (was het maar waar haha!), maar oordeel zelf…

Mijn favorieten zijn het de rode sweatpants, de blauwe met de rode streep aan de zijkant en de groene. Eigenlijk wil ik alle drie de broeken sowieso hebben 😉 Het rode, geruite bloesje vind ik ook fantastisch, maar deze zit ook in de nieuwe collectie van Vingino met een gave tekst aan de achterkant en die hebben wij al voor Milan. Is wel heel leuk om te combineren!

Ook de sweater met de tijgers is zó gaaf! Eigenlijk is er niets dat ik echt niet leuk vind en daarom maakt deze collectie echt hebberig. Ach, waren we maar rijk haha.

Wat vinden jullie van deze nieuwe collectie? Moeten je er ook aan wennen of ben je, net als ik, meteen fan? En ik ben natuurlijk heel benieuwd naar jouw favoriete items voor jongetjes. Klets gezellig mee in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *