Home + Leuke kinderkleding voor weinig

Leuke kinderkleding voor weinig

Zoals jullie weten wordt ons gezinnetje zeer binnenkort een beetje groter. Hier kijken we allemaal heel erg naar uit, en ik ben me volop aan het voorbereiden op de komst van de baby. Dat vind ik erg fijn, maar zo’n nieuw gezinslid kost natuurlijk ook geld. Hoe kan je budgetvriendelijk kleertjes kopen voor je baby? Hieronder geef ik je enkele tips.

Belangrijk bij het zoeken naar kleding is dat je alle opties goed onderzoekt en niet gehaast te werk gaat. Er zijn namelijk heel wat mogelijkheden, en het zou jammer zijn om meer dan nodig uit te geven omdat je op voorhand niet goed hebt gekeken waar budgetproof dingen te vinden zijn. Tweedehandswinkels zijn een eerste optie. Ik koop zelf ook wel eens tweedehands, maar ik hoor soms van ouders dat ze toch liever nieuw kopen. Zulke mensen moeten echt online een kijkje nemen, daar zijn er namelijk talloze mogelijkheden om nieuwe merkkledij goedkoop aan te schaffen. Bij webshops als Zalando Lounge bijvoorbeeld krijg je vaak forse kortingen op merkkleding. Het fijne aan deze webshop vind ik dat je je heel makkelijk gratis kan aanmelden en dan onmiddellijk tot wel 75% korting krijgt op kinderkleding- en speelgoed, maar ook accessoires en dekbedovertrekken. Zo zag ik op Zalando Lounge bijvoorbeeld een erg schattige trainingsbroek van LILLY + SID die ik zo zou kopen voor Milan.

Naast slim shoppen is het zaak om goed te budgetteren, zodat je precies weet hoeveel geld je hebt en waar het naartoe gaat. Dit artikel kan je daar bij helpen. Jullie weten wellicht dat Patrick en ik in het verleden ook geldzorgen hadden door dubbele woonlasten, waar een budget ons heel erg bij heeft geholpen. Nog steeds maken we regelmatig de financiële balans op. Zo zette ik onlangs nog op een rij welke extra uitgaven we binnen een periode van een aantal weken hadden gedaan (en dat waren er best veel!). Als je eenmaal een overzicht hebt van je inkomsten en uitgaven, dan kan je bepalen waar je graag wat meer geld aan uitgeeft en waaraan niet. Weten hoeveel je kwijt bent aan kleertjes kan je later ook helpen om slimmer te shoppen.

Als je weet waar je geld naartoe gaat, dan kan je binnen je budget ook met een gerust geweten winkelen en zelfs bewuster genieten van je zwangerschap. Je hebt als aanstaande moeder al genoeg aan je hoofd, een kopzorg minder is dus altijd welkom! 😉

Hoe springen jullie om met het kledingbudget voor jullie kinderen en waar besparen jullie geld op? Laat het me weten in de comments hieronder!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *