Home + De leukste decembercadeaus voor… ons!

De leukste decembercadeaus voor… ons!

Twee weken terug liepen we weer eens met zijn drietjes door de stad. Dit was er door drukte al tijden niet meer van gekomen en het was leuk om eens in de nieuwe winkels te kijken waar we nog niet geweest waren. Een van die winkeltjes was een pop-up store waar kinderboeken en speelgoed werd verkocht wat bij die boeken hoorde. Deze winkel wordt gerund door mensen met een verstandelijke beperking en wat hadden ze leuke spulletjes zeg! Heel erg leuk voor kinderen, máár ik zag opeens heel veel leuke boeken voor volwassenen!

Ik wilde ze allemaal we hebben en zag opeens allemaal mogelijkheden voor de blog 😉 Daarbij word ik altijd heel gelukkig van dit soort hebbedingetjes. Inmiddels heb ik één boek gekocht en een doosje mijlpaal selfiekaarten voor volwassenen. Nu snap ik heus wel dat jullie niet allemaal massaal naar Gouda kunnen komen, maar ik vind dit allemaal te leuk om niet te delen. Dit zijn namelijk enorm leuke cadeautjes voor onszelf of een familielid!

Uiteindelijk zag ik dat ze een aantal van deze boekjes én de selfiekaarten verkopen bij Bol.com!

999 vragen aan jezelf

Dit boekje is heel leuk om cadeau te doen, maar ook om zelf in te vullen en later aan je kinderen te geven. In dit boek staan 999 vragen die je over jezelf in kunt vullen. Open vragen, meerkeuze vragen, vragen die je een cijfer moet geven etc. Ik heb deze gekocht omdat het mij weer input geeft voor de blog. Klinkt misschien gek, maar deze vragen geven inspiratie voor de persoonlijke blogs. Late hoorde ik van een collega dat zij deze cadeau heeft gedaan aan een andere collega die met zwangerschapsverlof ging. Ook een heel leuk idee!

Het grote diplomaboek

Deze staat ook nog op de wishlist! In dit boek zitten 28 diploma’s voor ouders en kinderen, met toffe illustraties. Er is veel ruimte om zelf te schrijven, maar ook om illustraties in te kleuren. Van een slaapdiploma tot een tandendiploma en nog veel meer. Echt een superleuk cadeau voor andere ouders en voor jezelf als je mijlpalen met je kind wilt vieren.

50 mijlpaal selfiekaarten voor volwassenen

Oh, wat vond ik dit leuk toen ik dit zag! Ook deze heb ik in het winkeltje gekocht. Niet alleen om te gebruiken bij het maken van foto’s voor de blog, maar ook voor leuke foto’s met familie, vrienden etc. Zo zijn er kaarten met de volgende teksten:

  • Selfie
  • Party time
  • Vandaag start ik met mijn nieuwe baan
  • Ik ben er klaar mee
  • Nom, nom, nom, nom
  • Vind ik leuk
  • Etc.

De kaarten zijn allemaal in zwart/wit met mooie grafische prints en afbeeldingen.

Het Bucketlist-boek

In dit boek staan 500 dingen die je gedaan moet hebben. Dit hoeven geen grote, heftige dingen te zijn, maar heb jij bijvoorbeeld weleens een koe gemolken? Of weleens op een tandem gefietst? Doelen voor jong en oud én met pagina’s waarop je je eigen dromen en doelen toe kunt voegen. Eigenlijk zegt dit boek dat je eens op moet houden met dromen, maar het nu maar eens moet gaan doen. Een heel leuk cadeau dus voor de feestdagen zodat degene die het krijgt meteen aan de slag kan met zijn of haar goede voornemens.

Creative Lettering and Beyond

Dit is één van de dingen die ik heel graag zou willen leren, maar waar ik echt geen tijd voor heb: hand lettering! Niet omdat ik daar echt professioneel mee wil doen, maar ik vind het wel leuk om een persoonlijke kaart voor iemand te maken. Geen 3-d kaarten ect. dat is niet echt mijn stijl, maar denk bijvoorbeeld aan deze ‘Aju paraplu’ kaartjes. In plaats van stempels zou het gaaf zijn als ik zelf wat kan schrijven. Of een cadeautje is dat ook wel heel tof. Met dit boek leer je hoe je deze letters zelf kunt maken.

Dit vind ik echt de leukste decembercadeaus om te geven en om te krijgen. Dus weet je niet wat je moet vragen, dan kun je hier vast wel wat uit kiezen. De prijzen zijn ook allemaal prima te doen, dus doe er je voordeel mee!

Wat vind je van deze suggesties? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs, Marisca

 

 

 

Ik wordt door niemand gesponsord voor deze blogpost. Ik heb wel gebruik gemaakt van affiliate linkjes. Mocht je via één van deze linkjes wat bestellen, kan ik daar een heel klein percentage van ontvangen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie