Home + Review| LEGO winkel in Gouda

Review| LEGO winkel in Gouda

Oké, laat ik eerst even de goede naam van de winkel noemen, want heel Gouda noemt het dan wel de LEGO winkel, maar de winkel heeft wel gewoon een naam. Namelijk Playtoday LEGO Shop. De winkel bestaat nu ruim 2,5 jaar en ik weet nog dat ik bij de opening was op de eerste locatie waar zij zaten. Dit was een zijstraat van de markt in Gouda.  Het was er enorm druk en de winkel was gezellig. We kwamen er steeds vaker voor Duplo voor M.

Maar de winkel groeide uit haar voegen en in no-time zaten ze op zo’n 4 minuten loopafstand van mijn huis. En dat is gevaarlijk, heel gevaarlijk. Want als ik namelijk eerlijk ben, vind ik LEGO ook heel erg leuk.

Opa en oma wonen bij de winkel om de hoek en ook de school van M zit er op 200 meter afstand. Kortom, we fietsen er bijna dagelijks langs en als ik er niet met M even binnenloop, gaat hij wel met opa langs. M komt er serieus wel twee à drie keer per week. Hij weet precies waar alles staat en ziet het meteen wanneer er iets nieuws is.

En ik geef het toe, ook ik vind het lastig om de winkel voorbij te lopen! Gewoon even kijken…

Niet alleen vanwege de LEGO, maar ook vanwege de sfeer in de winkel. De winkel is heerlijk ruim, maar ook niet te groot. Het is er gewoon gezellig en de eigenaren en personeel super vriendelijk. En wij zijn niet de enige fans. Ik vroeg er vorige week hoe lang van tevoren je moet reserveren voor een kinderfeestje. Er werd mij verteld dat ze tot november al helemaal vol zitten! Ik mag dus in januari wel voor oktober 2016 reserveren 😉

Een andere trekker is de grote LEGO muur. In de muur vind allemaal steentjes en accessoires netjes op kleur. Je mag dan een beker helemaal vullen met wat je nodig hebt voor maar €9,95 en geloof me, daar gaat een hoop in!

Verder is de winkel niet alleen een Walhalla voor jongetjes, vaders en moeders zoals ik ;-), maar voor de meiden is er een heel ruim assortiment LEGO friends en voor de kleintjes is er heel veel Duplo.

Verder kun je achterin de winkel nog even lekker bouwen, mogen kinderen hun eigen poppetjes samenstellen en meenemen voor een klein prijsje en in de vitrines vind je ook nog LEGO van vroeger.

Oké, het moge duidelijk zijn, wij zijn een groot fan! Als je (in de buurt van) Gouda bent, kan je deze winkel echt niet overslaan. En oké, er is één nadeel en dat is dat het allemaal zo leuk is en we hebben de LEGO tafel van M al moeten verlengen, anders past het niet!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 31 mei 2015 / 11:53

    Wat gaaf!! Nooit geweten dat er een Lego-winkel in Gouda zat 🙂 Wij wonen daar ook in de buurt, dus we gaan er binnenkort zeker een keer kijken 😀

  2. 3 juni 2015 / 15:55

    Het is maar goed dat er hier niet zo’n winkel in de buurt is. Ik zou binnen de kortste keren weer een enorme LEGO-collectie hebben. En een legosaurus willen bouwen.