Home + De laatste maanden van het jaar, dingen om naar uit te kijken

De laatste maanden van het jaar, dingen om naar uit te kijken

Je knippert twee keer met je ogen en voor je het weet is het nog maar 108 dagen tot kerst. De laatste maanden van het jaar zijn aangebroken en ik vind het heerlijk. Dit zijn mijn favoriete maanden van het jaar. Misschien wel omdat er zoveel is om naar uit te kijken…

De verjaardagen van de jongens

In oktober zijn de jongens jarig. De één op de 17e en de ander op de 18e. We vieren dit dus samen, maar ieder met een eigen taart, eigen cadeaus en Milan viert natuurlijk nog zijn kinderfeestje. Ik vind de voorbereidingen vaak leuker dan de dagen zelf ;-), want ik kan helemaal los gaan op thema’s en traktaties. Heerlijk! Binnenkort vertel ik alles over Milans feestje en laat ik de uitnodigingen zien. Ook de traktaties zijn al grotendeels klaar en hun verjaardagen zelf krijgen een jungle thema. Hysterisch? Zeker, maar ik houd ervan!

Kinderen voor Kinderen concert

Samen met Milan gaan we eind oktober naar het concert van Kinderen voor Kinderen, hoe leuk is dat?! Heb er zelf ook wel zin in en het is goed weer eens een uitje te hebben met zijn drietjes. Milan is immers lang enig kind geweest.

Weekendje weg

We hebben nog niets gepland, maar gaan zeker nog wel een weekendje weg. We gaan vaak naar een hotel, maar denken nu ook aan een Tiny house of een toffe B&B. Als jullie nog suggesties hebben voor iets leuks met kinderen in een omgeving waar veel te doen is, laat het me dan vooral weten.

Personeelsfeest

Dit jaar organiseer ik samen met drie collega’s het jaarlijkse personeelsfeest en wat wordt het leuk! We hebben er echt onwijs veel zin in en de voorpret alleen al is al leuk. Kan er verder niets over vertellen, maar het thema is fantastisch (vinden wij dan haha) en de locatie echt prachtig. Een feestje bouwen kunnen wij wel dus we verwachten er weer veel van.

Tattoo laten zetten

Afgelopen week vertelde ik jullie dat ik een afspraak heb gemaakt om een tattoo te laten zetten. Deze laat ik zetten op de dag van het personeelsfeest (lekkere planning). Sterker nog, twee uur ervoor! Gaat allemaal lukken en ook hier heb ik mega veel zin in!

Sinterklaas

Ik houd van Sinterklaas! Iedere avond met elkaar naar het Sinterklaasjournaal kijken, de liedjes, het schoen zetten, de blijdschap van de kinderen, alles. Een tijdje terug hebben we Milan “het grote geheim” verteld, maar gelukkig mogen we met Floris in de herkansing. We gaan weer volop genieten van dit kinderfeest.

Last, but not least… Kerst!

Dit jaar gaan we weer weg met Kerst en we hebben ons favoriete hotel alweer geboekt. Heerlijk eten, alles is Kerst, een huifkartocht in het bos, genieten van het niets doen en wandelen in de prachtige omgeving. We laten ons weer twee dagen compleet verwennen. Mijn ouders gaan mee en mijn oom en tante komen ook de eerste dag. We hebben er nu al zin in!

Kijken jullie ook zo uit naar de laatste maanden van het jaar? Zo ja, waar kijk je dan het meest naar uit?

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments

  1. Linda
    8 september 2019 / 18:22

    Oh ik krijg ook al helemaal zin in de aankomende tijd als ik dit zo lees, haha. Fijn dat je zoveel leuke dingen in het vooruitzicht hebt!

  2. Linda
    8 september 2019 / 19:29

    Oehh ik krijg zo echt zin in de aankomende tijd! Fijn dat je zulke leuke vooruitzichten heb!