Home + Leuk én praktisch in je interieur, een hangblad met schroef!

Leuk én praktisch in je interieur, een hangblad met schroef!

Iemand vroeg mij laatst hoe ik toch altijd aan bloginspiratie kom. Het is niet altijd makkelijk, maar op een gegeven moment ga je in blogjes denken. Bij alles wat je ziet vraag je je af of dat misschien leuk of interessant is voor de blog. Je weet op een gegeven moment wel wat wel en niet aansluit bij je lezers en je leert de doelgroep steeds beter kennen. Toen ik van de week dit hangblad met schroef zag was ik helemaal verkocht. We hebben hem zaterdag gekocht en toen ik hem eenmaal had wist ik dat ik dit met jullie “moest” delen. Jullie vinden de interieurtips immers ook leuk om te lezen.

Wat is een hangblad?

Ik had het nog nooit eerder gezien, maar zag het opeens op Instagram voorbij komen bij een winkel die ik volg. Ze hadden verschillende hangbladen met daarop bijvoorbeeld cactussen. Ik vond het zo apart, ik was op slag verliefd! Hij is ook handig. Je schroeft hem zo aan tafel als je wat ruimte nodig hebt of je kunt inderdaad die cactus net even wat hoger zetten zodat je kindje er nog niet bij kan. Maar goed, handig of niet, hij is gewoon heel erg tof!

Dat vond de rest van Gouda overigens ook, want hij was in no time uitverkocht. Gelukkig kon ik er nog één bemachtigen door te bellen naar de winkel, maar ze vlogen blijkbaar de winkel uit, want komende week moet de eigenaresse weer volop nieuwe inkopen vertelde ze.

Het hangblad kun je dus over al vast schroeven en er iets leuks op zetten. Zo simpel is het.

Deze was in de winkel al gereserveerd, dus heb ik maar op de foto gezet. ik kocht een vierkante in een aparte kleur, maar we hebben hem toch zwart gespoten.

Het is zó simpel, maar zo ontzettend leuk! Hij kost ook nog eens €9,95, niet duur toch?!

Deze tip wilde ik graag met jullie delen, ik hoop dat jullie hem net zo leuk vinden als ik. Mocht je hem ook willen neem dan even contact op met Hallo in Gouda (niet de vestiging in Waddinxveen). Je vindt ze ook op Instagram op hallofashion_

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Christine
    12 maart 2018 / 09:48

    Leuke en handige manier om je kast te verlengen ? en met een plantje erin hoef je dan ook niet bang te zij voor waterschade aan je teakhoutenkast (noem maar wat ;))