Home + De hoedjes en petjes collectie van Milan en Floris toen en nu!

De hoedjes en petjes collectie van Milan en Floris toen en nu!

Toen Milan nog een heel stuk kleiner was kocht ik volop hoedjes en petjes. Ze stonden gaaf en hij vond ze geweldig. Geen echte caps en al helemaal niet met Disney printjes (sorry, vind dat echt vreselijk) of iets dergelijks, maar wat klassiekere hoedjes en petjes die we dan heel stoer combineerden. Nu Milan wat ouder wordt, komen er wat meer caps in huis, maar nog steeds geen Disney printjes 😉 In deze post de hoedjes van Milan toen en nu en natuurlijk de eerste petjes van Floris! Handig met dit mooie weer!

Milan Toen

De hoedjes van Milan

Milan heeft heel veel hoedjes gehad en was er al heel jong echt weg van. Hij hield ze op en vond het zelf heel stoer. Dat leverde heel wat mooie plaatjes op.

De middelste is mijn favoriet! Wat zag hij er hier tof uit en wat is hij hier blij. Zo hoort ieder kind zich te voelen. Op de eerste foto zie je een echt zonnehoedje en dit jaar heeft hij weer zo’n strohoed. De eerste was van H&M en zometeen zie je welke hij nu heeft. Op de laatste foto zie je Milan tijdens het kerstdiner van 2016. Nog niet eens zo lang geleden, maar wat een broekie! Dit hoedje heeft hij overigens nog steeds en past hij ook nog gewoon.

De beanies van Milan

Naast hoedjes heeft Milan ook veel beanies. Sommigen heeft hij al jaren en draagt hij nog steeds. Zo ook de beanie van Vingino met de armyprint.

Wat een lekker ventje hè? De Army beanie laat ik zo nog een keer zien, maar dan hoe hij hem nu draagt.

De petjes van Milan

Tot slot nog de petjes. We krijgen regelmatig petjes tijdens events of in perspakketten en Milan bewaart ze allemaal, maar hij draagt ze niet buiten. Zal ik bekennen waarom? Ik vind die stiekem gewoon niet zo mooi… Petjes zelf vind ik overigens wel heel leuk, maar liever niet met Minions, Disney, Ninjago etc. erop.

Op de eerste foto’s zie je de echte “opa petjes”. Mijn opa droeg ze ook en ze zijn ook nog een tijdje heel hip geweest tien ik een jaar of 12, 13 was. Fantastisch vond ik ze en nog steeds! Toch vind ik caps ook heel leuk, mits ze een beetje uniek zijn.

Milan nu

De hoedjes van Milan nu

Dit hoedje kochten we nog niet zo lang geleden wij WE en is met dit weer is deze geen overbodige luxe!

De beanies van Milan

Ik beloofde net dat ik nog een recente foto zou plaatsen van de beanie met Army print van Vingino. Dit is hem dan!

Een heel ander gezichtje na al die jaren, maar de beanie staat nog steeds heel erg gaaf!

De petjes van Milan

Dit is ons favoriete petje van dit moment; het Levi’s petje! Staat hem erg gaaf, maar als hij hem af doet zit zijn haar meteen niet meer goed. Met een hoedje is dat toch gemakkelijker.

De petjes van Floris

Floris is nog te klein voor hoedjes, maar ik heb wel wat gave foto’s gevonden met petjes. Deze gaan in het archief 😉

Wat een heerlijke foto’s! Ik hoop maar dat Floris net zo’n hoedenhoofd heeft als Milan en het net zo leuk vindt, want het geeft vaak net dat beetje extra aan een outfit en staat zo lekker eigenzinnig.

Dragen jouw kinderen weleens een hoedje of petje? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *