Home + Birthday Boys | Doen jullie op de verjaardagen zelf ook nog iets speciaals?

Birthday Boys | Doen jullie op de verjaardagen zelf ook nog iets speciaals?

Toen Milan 1 jaar werd, namen we hem mee naar Dierenpark Amersfoort. Naast het vieren van zijn verjaardag (wat we altijd in het weekend plannen) wilden we op de dag zelf ook iets speciaals doen. Dat werd het dierenpark en wat was het leuk! Zo leuk dat we dat het jaar erop weer deden. Neefje en nichtje mee en mijn broer en schoonzus kwamen met mijn andere neefje en nichtje. Ook dat was een heerlijke dag en sindsdien is er een nieuwe traditie geboren. Dit jaar hebben we wel iets heel leuks gepland staan!

Ieder jaar een klein feestje

De eerste jaren gingen we dus naar Dierenpark Amersfoort. Toen Milan eenmaal naar school ging hadden we altijd mazzel, want hij is tot nu toe altijd in de herfstvakantie jarig geweest. We namen een dagje vrij en gingen wat leuks doen. Zo zijn we de laatste jaren naar LEGO World in de Jaarbeurs geweest. Al die jaren bouwden we ons eigen kleine feestje op 18 oktober. Vorig jaar was het natuurlijk even anders omdat Floris op de 17e werd geboren, maar ook dat was heel speciaal. Ook hadden we Milans verjaardag en feestje al uitgebreid gevierd. Dit jaar is pas echt anders, want Milan heeft geen herfstvakantie! Wij hebben op beide dagen vrij, maar Milan niet. En daarom doen we het dit jaar helemaal anders;

Vier verjaardagen in één weekend

Voor familie en vrienden vieren we de verjaardagen altijd op een zondag. Iedereen heeft het druk met werk en op de andere dagen geldt hier betaald parkeren. Omdat we niemand willen “dwingen” extra te betalen, doen we dat op deze manier. Niet omdat mensen dat niet zouden kunnen, maar we vinden het gewoon niet zo netjes. Dit jaar vallen de verjaardagen van Milan en Floris op een woensdag en donderdag. Milan moet gewoon naar school dus hebben we besloten dat we het weekend ervoor lekker weg gaan!

Tel daarbij op dat mijn ouders dit jaar speciale verjaardagen vieren en het plaatje was compleet, want we trakteren hen op datzelfde weekendje weg! 

Een extra weekendje weg!

We gaan dus het weekend voor de verjaardagen van Milan en Floris een weekendje weg! In de zomervakantie waren wij op uitnodiging in het Guest House Hotel in Kaatsheuvel. Dit beviel ons zo goed dat we er nu nog een keertje heen gaan. Geheel op eigen kosten uiteraard. Het was toen enorm warm, waardoor we eerder uit de Efteling zijn weggegaan dan dat we wilden. Nu hopen we op droog weer en gaan we de héle Efteling door!

Mijn ouders nemen we dus mee en hebben we verrast met dit weekendje weg.

Het weekend voor de verjaardagen gaan we dus weg. Op de verjaardagen zelf (woensdag en donderdag) zijn wij vrij, mag Milan trakteren op school (daarover binnenkort meer) en willen we op woensdagmiddag iets leuks gaan doen. Het weekend erop vieren we op zondag de verjaardagen voor familie en vrienden. Tot slot viert Milan nog zijn kinderfeestje. We gaan iets heel tofs doen, maar dat is buiten. Daarom vindt dat feestje aanstaande zaterdag al plaats. Nu maar hopen dat het droog is… Volgende week meer daarover 😉

Ik denk dat we het dan wel uitgebreid genoeg hebben gevierd haha. Maar ach, ieder feestje moet gevierd worden toch? Hoe doen jullie dat? Doen jullie op de dagen zelf ook nog iets speciaals? Voor ons is dit traditie geworden, hebben jullie ook verjaardagstradities? Klets gezellig mee in de comments hieronder.

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties

 1. Louise
  23 september 2018 / 09:24

  Wat leuk dat jullie weer naar Kaatsheuvel komen ? wij wonen heel dichtbij het park.
  Als ik het lekkere tip mag geven? dan steek je vanuit het hotel over naar bakker piekfijn (zit er tegenover) en daar koop je mikkemannen (5st voor €3,50) die besmeer je met boter en suiker
  En die zijn lekkerrrrrr echt waar is een traditioneel broodje hier in het dorp en alleen verkrijgbaar van september tot eind feb begin maart?
  Heel veel plezier met jullie weekendje