Home + Een goed begin van het nieuwe jaar!

Een goed begin van het nieuwe jaar!

Het nieuwe jaar is voor ons eigenlijk best goed begonnen. Even afkloppen, maar ik ben er wel blij mee. Even een paar dagen geen zorgen aan ons hoofd gehad en leuke dingen gedaan, familie om ons heen en zo her en der wat leuk nieuws. Het begin van 2016 kan slechter toch?

Drie leuke dingen die voor een ander misschien niet zo de moeite waard zijn, maar voor mij maakt het heel veel uit. Ik zit, terwijl ik dit typ, best in een goede flow (al heb ik wel honger haha) en ik hoop vooral dat dat doorzet in dit nieuwe jaar. En ik ben de beroerdste niet, ik laat jullie gewoon even meedoen met de feestvreugde 😉

Ik begin met het belangrijkste nieuws, want we hebben per 1 januari een nieuwe huurder voor ons huis! Ik wist het al even, maar wilde even wachten met vertellen tot alles rond was en we allemaal onze handtekeningen hadden gezet onder het contract. We hadden nog tot april de tijd, maar gelukkig beginnen we dit jaar met een zorg minder wat dat betreft. En dan wil ik meteen jullie ook bedanken voor het massale delen van mijn blog over het appartement. Jullie leefden echt mee en dat was heel erg fijn, dank jullie wel!

De andere twee leuke nieuwtjes zijn juist op zakelijk gebied. Ik heb als het goed is weer een leuke nieuwe social media klus voor een bedrijf in tuinmeubelen. Ik zal het even uitleggen voor degenen die nu geen flauw idee hebben waar ik het over heb 🙂 Naast mijn werk en blog ben ik ook freelancer onder de naam ‘Marisca Schrijft’. Zoals de naam al zegt kan ik teksten voor een bedrijf schrijven, maar ben ik ook in te huren om social media kanalen bij te houden voor bedrijven. Zeker de wat kleinere bedrijven hebben daar vaak niemand voor in dienst en hebben vaak zelf te weinig tijd om zich er echt mee bezig te houden. Daarnaast ligt hun interesse vaak bij het ondernemen zelf en alles wat daarbij komt kijken en niet bij online zaken en social media.

Het ontbreek hen vaak ook aan tijd om zich er echt in te verdiepen zodat het ook optimaal ingezet kan worden. En daar kom ik dan om de hoek kijken 😉 Ik hoop binnenkort voor dit leuke familiebedrijf te beginnen en ik hoop dat er dit jaar zeker nog zo’n klus voor lange termijn bij komt. Ik heb er namelijk nog één en een derde kan er nog wel bij haha.

Het laatste leuke nieuwtje is dat ik afgelopen week mijn eerste website/blog voor iemand anders heb opgeleverd! Mijn tante heeft Balinese katten en probeert samen met andere fokker dit ras te behouden daarom is ze haar eigen ‘cattery’ begonnen. En hier moest natuurlijk een website voor gemaakt worden. Ze vroeg mij of ik dat voor haar kon realiseren. Natuurlijk, hartstikke leuk! Ik ben aan de slag gegaan en heb alles voor haar aangemaakt in WordPress. Dus van de URL registratie tot het opbouwen, de instructies uitschrijven en de e-mailadressen en alles wat daar tussen zit, ik heb ze gemaakt. En stiekem was ik er best een beetje trots op. Zij is er gelukkig heel blij mee en kan nu dus de website zelf gaan vullen met leuke nieuwtjes, want over een week of twee komen er al kittens!

Verder waren de eerste dagen van 2016 ook heel gezellig met veel familie, lekker eten en een feest. Best fijn toch allemaal? Ik vind dit dus met recht een goed begin van het nieuwe jaar. Nu de overige 361 nog 😉

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. 5 januari 2016 / 09:46

  Fijn dat je een huurder hebt! Wat zal dat straks schelen in de kosten….

 2. 5 januari 2016 / 10:01

  Wat een leuke nieuwtjes, zeker iets om trots op te zijn! Knap hoor!

 3. Joke
  5 januari 2016 / 12:31

  Het jaar is in elk geval goed begonnen ( komt vast door die zuurkool met spek wat ik overigens ook heb toegepast ). Een hele zorg minder dat de last niet zo zwaar is.
  Voorlopig staat alles er goed voor en is de start goed. En nu proberen vast te houden !
  Liefs Joke