Home + De allerfijnste jeans die ik heb: model Carwilly van Only Camakoma

De allerfijnste jeans die ik heb: model Carwilly van Only Camakoma

De jeans met de perfecte lengte voor mijn 165 cm? Check! Een mooie pasvorm, ook na uitlopen en wassen? Check! Lekker hoog in de taille? Check! Klinkt als de perfecte jeans toch? Dat is het ook! Ik heb het over model ‘Carwilly’ van Only Carmakoma…

Wat maakt model ‘Carwilly’ voor mij de ideale spijkerbroek?

In de afgelopen jaren heb ik heel wat spijkerbroeken geprobeerd. Met wisselend succes overigens, maar dé jeans zat er niet bij. Tot ik op een dag een jeans bestelde van Only Carmakoma. Ik probeerde het uit, want ik kende het merk nog niet, maar het was een mooie wassing en hij was er nog in mijn maat. Eenmaal aan wilde ik hem niet meer uit. Dit was hem! Ik bestelde nog een kleur en later nog een paar. Toen ik het merk actiever ging volgen en er meer kleding van kocht, ontdekte ik ook een fysieke winkel in de buurt die het merk verkoopt. Ook daar verkopen ze dit model en het blijkt een echte bestseller te zijn. Ik ben dus niet de enige die fan is!

Maar wat maakt deze broek dan zo fijn? Eigenlijk alles wat ik in de intro noem. Het is een skinny jeans en hoewel ik weet dat wijdere jeans momenteel helemaal in zijn, gaat mijn voorkeur nog steeds uit naar de skinny. Die doet veel meer recht aan mijn figuur dan een wijde broek en die wijde broeken zijn ook niet echt mijn ding. Het voordeel van de Carwilly is dat die skinny blijft. Spijkerbroeken loop je uit met het risico dat ze op den duur wijder worden. Dat is met dit model niet het geval. De wassing blijft mooi, hij is er in verschillende kleuren en hij zit wat hoger in de taille (perfect!). Hij heeft voor mij de perfecte lengte, want ik ben niet zo lang (1m65) en dan zijn broeken vaak te lang. Tot slot is hij betaalbaar en ook dat vind ik belangrijk. Hij hoeft niet heel budget te zijn, maar vier spijkerbroeken van €100,- gaat mij ook wat ver. Deze broeken kosten €50,- en dat vind ik een mooie prijs.

Zo draag ik de ‘Carwilly’

Ongemerkt heb je hem al heel vaak voorbij zien komen op Mamablogger. Ik heb namelijk verschillende kleuren van deze broek en als er eentje is versleten koop ik hem opnieuw. Ik woon zowat in deze broeken haha.

Het liefst draag ik hem met een truitje en een jasje of vest en sneakers eronder, maar je kunt hem ook met hakken dragen als je dat zou willen.

Allemaal foto’s uit het archief met de ‘Carwilly’ aan!

Het rafelrandje

Als je de ‘Carwilly’ online gaat zoeken, dan zie je onderaan de broekspijpen een rafelrandje. Die zie je bij mij niet omdat ik deze altijd naar binnen vouw. Het staat mij niet zo vind ik en dat vind ik dan zonde. Toch kun je deze gemakkelijk naar binnen vouwen en dan zie je er niets van. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat.

Shoppen!

Wil jij deze perfecte jeans ook eens uitproberen, dan vind je hieronder de linkjes:

Nou, dit was mijn ode aan deze jeans 😉 Ik hoop dat ik je ermee heb kunnen helpen.

liefs

 

 

 

Sale / Solden 2022Sale / Solden 2022

De linkjes op deze pagina zijn zogenoemde affiliate linkjes. Dat betekent dat wanneer jij iets bestelt via deze link bij de betreffende webshop, ik daar een kleine commissie over ontvang. Het maakt niet uit wat je bestelt, het gaat erom dat je via deze link bij die webshop terecht bent gekomen. Dat kost jou niets extra, maar ik ben er erg mee geholpen. Het gaat om kleine bedragen (soms maar enkele centen), en van die kleine bedragen betaal ik onder andere de hosting van Mamablogger en/of shop ik spulletjes die ik jullie kan laten zien of voor een DIY. Ik kan uiteraard niet zien wat jij bestelt.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Veronique
    9 januari 2022 / 01:07

    Ik heb de zwarte gekocht voor de kerst en jaaaaaa
    Wat een heerlijke broek zeg! Schiet er zo in, zakt niet mega af.
    Weet wel dat er voor het voorjaar zeker nog de blauwe bij komen.