Home + 5x waarom je echt naar ‘De Verhulstjes’ moet kijken

5x waarom je echt naar ‘De Verhulstjes’ moet kijken

Heb jij ‘De Verhulstjes’ al gezien op Videoland? Zo niet, dan vind ik dat je vanavond nog moet beginnen, want het is zo ontzettend leuk! Hieronder vertel ik je waarom.

Waar gaat ‘De Verhulstjes’ over?

We kennen allemaal Studio 100 baas Gert Verhulst wel. Ik ken hem al vanuit mijn jeugd toen ik de afleveringen van Samson en Gert zo’n beetje verslond. Niet alleen wij zijn opgegroeid met Studio 100, maar onze kinderen ook. Net als de kinderen van Gert, waar we in deze real life soap kennis mee maken. Dat is meteen wat zo leuk is aan deze serie, want we leren Gert en zijn gezin kennen. En waar we eerst vooral nieuwsgierig waren toen we begonnen met kijken, bleek al snel dat het verslavend leuk was…

1. Het is zo ontzettend grappig

Hier wilde ik perse mee beginnen, want dat is het grappig. Vooral de interactie tussen Gert en zijn zoon Viktor. Viktor vindt zijn vader ontzettend grappig en ligt al snel in een deuk om hem. Gert blijft vervolgens zijn ‘coole’ zelf en dat levert heel leuke televisie op. Ook wij hebben hier regelmatig dubbel gelegen van het lachen erom.

2. Victor en Marie zijn zo lief voor elkaar

Dan de band tussen Viktor en zijn zus Marie. Zij zijn echt ontzettend lief voor elkaar. Geen drama, geen gedoe, het is gewoon relaxt en dat is heel leuk om te zien. Volgens mij zijn ze oprecht gek op elkaar en dat maakt het lekkere tv om naar te kijken.

3. Is dit echt?!

Bij andere dingen vraag ik mij wel af of het echt is. Spoiler alert: in het tweede seizoen wordt er boottocht gemaakt langs huizen van bekende mensen of huizen met een rijke geschiedenis. Gert spreekt na afloop de gids aan en vertelt dat ze ook langs zijn huis zijn gevaren. In de aflevering erna zie je dat Gert zijn kinderen meestuurt met diezelfde boottocht om te zien of de gids nu ook het huis van Gert noemt tijdens de tour. Ik vond dat zo raar, zou dit echt zijn? Ach, we konden er wel om lachen.

4. Heerlijke ‘wegkijk tv’

Maar dit is precies de heerlijke ‘wegkijk tv’ die ik zoek na een lange werkdag. Nergens over nadenken, kijken en lachen. Dat lukt met deze fijne serie zeker! Wedden dat je je na het kijken van deze serie beter voelt?

5. Is het nu al afgelopen?

En omdat het zo leuk is en het zo lekker wegkijkt, is het jammer dat het na een stuk of zes afleveringen is afgelopen. En als je het jammer vindt wanneer een serie is afgelopen dan weet je dat het leuk is. Datzelfde gevoel hadden we na het eerste seizoen, nu ook weer en we hopen dat er een derde seizoen van ‘De Verhulstjes’ gaat komen. Het is een verrassend leuke serie.

Kon jij nog wel een fijne kijktip gebruiken, dan hoop ik dat je hier wat aan hebt! Heb jij ‘De Verhulstjes’ al gezien? Zo ja, wat vond je ervan? Klets mee in de comments hieronder of op de social media kanalen van Mamablogger.

liefs

 

 

 

Sale / Solden 2022Sale / Solden 2022

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Debby
    7 januari 2022 / 13:24

    Jaa! Echt ontzettend leuke serie ? ik ging ook stuk om Victor in dat pak uit t museum ??. T schijnt dat ze al n nieuw seizoen aan t opnemen zijn ?