Home + Dé agenda voor ondernemende moeders | De Zakenmam agenda voor 2019!

Dé agenda voor ondernemende moeders | De Zakenmam agenda voor 2019!

Vorig jaar kreeg ik voor het eerst de roze Zakenmam agenda in handen en ik was heel benieuwd. We zijn nu een jaar verder en ik gebruik de agenda nog steeds naast mijn planner. Voor mij is het dé agenda om mijn werkzaamheden voor Mamablogger, de afspraken voor mijn werk én prive afspraken in bij te houden. Er is namelijk voldoende ruimte om dit alles in te schrijven. Ook kun je er je doelen in bijhouden en werk je gestructureerd naar iets toe. Ik laat het je zien!

Waarom is deze agenda anders dan anderen?

Ik liet laatst bijvoorbeeld de Structuurjunkie planner zien en hoewel die heel fijn is, ben je daarin voornamelijk bezig met evalueren. Dat is voor veel mensen heel fijn, maar ik wil ook doelen behalen. Ik wil niet alleen maar terug blikken en cijfers geven, ik wil doelen stellen en deze behalen. Ik wil omzetdoelen bepalen (zoals ik vorig jaar ook deed, maar nu wil ik daar overheen haha) en in één overzicht kunnen zien of ik deze ook daadwerkelijk heb gehaald. De Zakenmam agenda kan dat. Daarnaast is de agenda groot genoeg voor alle afspraken waardoor je in één keer je werkafspraken voor die dag ziet, maar ook kan zien of het die dag kijkles is bij de zwemles van je kind(eren). Ik vind focus heel belangrijk en dat kan je aanbrengen met de Zakenmam agenda.

Kijkje in de agenda!

Voor je een agenda aanschaft wil je natuurlijk eerst kijken hoe deze eruit ziet. Logisch! In de video hierboven kun je al het één en ander zien, maar ik heb de agenda uiteraard ook gefotografeerd.

De intro is fantastisch en hier staan meteen al heel goede tips in. Bepaal voor jezelf wat je op 31 december 2019 wilt vieren met je gezin. Wat wil je bereikt hebben? Kies kernwoorden voor dat jaar waar jij je op focust. Op die manier bepaal je dus al je doelen en je strategie, want die doelen ga je bereiken met die kernwoorden. Je begint met realistische doelen een goede focus waardoor de kans vele malen groter is dat je je doelen haalt.

Mijn favorieten van/uit de Zakenmam agenda

Wat ik zelf zo leuk vind aan de Zakenmam agenda is dat er een gelimiteerde oplage is. In iedere agenda staat welk nummer uit de oplage jij hebt. Dat maakt het persoonlijk. Verder krijgen de eerste 500 kopers van de agenda een penloop. Deze plak je op een plek die jij handig vindt en zo heb je altijd een pen bij de hand.

Dit zijn mijn favoriete pagina’s;

 • De financiële overzichten met omzetdoelen (zo handig!);
 • De kwartaaloverzichten. Handig om in één oogopslag te zien wat er de komende periode allemaal gepland staat;
 • De weekoverzichten met veel schrijfruimte en fijne tips.

Hieronder nog wat specificaties;

In de agenda tref je weekoverzichten met alle dagen van de week overzichtelijk naast elkaar, maandoverzichten per kwartaal, focusbladen per maand, achterin de agenda lege pagina’s voor jouw eigen notities, mooie kunst, handige tips, en nog veel meer!

 • Formaat 198 x 250mm
 • Inhoud: 198 pagina’s
 • Afwerking: genaaid gebonden, luxe omslag met lederlook, ronde rug, twee leeslinten.
 • Prijs: 34,99 euro inclusief btw en verzendkosten in Nederland

De Zakenmam agenda voor 2019 bestellen

Tot slot heb ik goed nieuws voor je, want het is weer september dus de agenda is weer te bestellen! Doe dat snel, want voor je het weet is hij alweer op én binnenkort druppelen de eerste afspraken voor 2019 alweer in de agenda’s.

Wil je weten wat je nog meer nodig hebt om overal te kunnen werken in het nieuwe jaar? Klik dan hier.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. 4 september 2018 / 10:28

  Hoi Marisca, dankjewel voor de mooie review en leuk om te lezen wat jouw favoriete onderdelen in de agenda zijn. Ik wens je alvast veel plezier met de agenda voor 2019!
  Groet, Marieke

  • 4 september 2018 / 19:17

   Hoi Marieke,

   Wat fijn om te horen dat je er blij mee bent, dank weer!

   Groetjes,
   Marisca