Home + Hotel de Cantharel | Tuinsuite review waar we verbleven voor onze trouwdag

Hotel de Cantharel | Tuinsuite review waar we verbleven voor onze trouwdag

Afgelopen weekend hadden Pat en ik een heerlijk weekend. We vierden alvast onze trouwdag (12 juli zijn we 12 jaar getrouwd) en gingen samen een nachtje weg. De kinderen mochten bij opa en oma logeren en hadden geluk, want ze mochten zelfs twee nachten logeren omdat ze zaterdag een dag weggingen. Hierdoor konden wij op ons gemak alles inpakken en tegen lunchtijd richting het hotel. We verbleven in hotel de Cantharel in Apeldoorn en Pat had de tuinsuite met jacuzzi geboekt. Hoe deze beviel lees je in deze review/verslag.

Hotel de Cantharel

Als je mij al een tijdje volgt, dan weet je dat we al jaren graag in de Cantharel komen. Kerst 2015 verbleven we er voor het eerst en sindsdien zijn we fan! We hebben er al heel wat keren gelogeerd, vaker met de kinderen dan samen, en het is nog geen enkele keer tegen gevallen. Dit keer sliepen we voor het eerst in de tuinsuite die ook wel de bruidssuite wordt genoemd. Een ruime kamer op de begane grond met een eigen jacuzzi in de tuin. We keken er zo naar uit!

Even lekker genieten

Rond de lunch gingen we richting Apeldoorn (of eigenlijk Ugchelen) en kwamen we aan bij de Cantharel. Omdat we pas om 15.00 uur de kamer op konden, zijn we eerst lekker gaan lunchen. We bestelden een borrelplank en genoten van de zon en de rust.

Na deze lekkere lunch besloten we vast langs de receptie te lopen om het eten te reserveren en vast te betalen. Daarna gingen we even de stad in voor… de jongens! Zijn we een nachtje weg, shoppen we nog voor de jongens haha. Rond 15.00 uur waren we weer terug en hoefden we alleen de sleutel van de kamer nog op te halen.

Op de kamer lagen een leuke kaart en een doosje lekkere chocolaatjes. Vorig jaar was onze kamer versiert voor onze trouwdag en stond er Prosecco. Als ik heel eerlijk ben vond ik de versiering leuker. Zeker als je zo’n kamer reserveert om je trouwdag te vieren. Dat voelt dan toch speciaal. Het klinkt misschien ondankbaar en dat bedoel ik niet zo, maar ik vond het toch jammer.

De tuinsuite in de Cantharel

Je ziet het al op de foto’s; de kamer is echt prachtig. Het is een ruime kamer op de begane grond met een grote, mooie badkamer, een zithoek, een heerlijk bed en als klap op de vuurpijl een heerlijke jacuzzi in de tuin! De kamer en de tuin zijn een dikke aanrader, maar er was een minpuntje. In de omschrijving van de kamer staat dat er een afgesloten tuin is waar je lekker privé kunt bubbelen in de jacuzzi. Dat was niet helemaal waar. Andere hotelgasten die voorbij de tuin liepen konden ons zien zitten en dat voelde wat ongemakkelijk. Er waren veel gasten die via de tuin van het hotel (dus niet onze tuin) naar het zwembad gingen. Al die mensen liepen voorbij en we konden elkaar dus zien. Kijk, nu zat ik daar lekker te lezen op mijn e-reader, maar echt privé is het niet.

Nogmaals, we hebben keihard genoten, de kamer was prachtig en zoals altijd hartstikke schoon, maar dit vond ik een minpuntje.

De rest van ons verblijf in de tuinsuite

Nadat we waren ingecheckt gingen we vrijwel meteen de jacuzzi in. Rond 17.00 uur gingen we eten. We kozen voor het buffet en ook dat was goed als vanouds. Het restaurant is ontzettend sfeervol en het eten heerlijk.

Eenmaal op de kamer zijn we de jacuzzi weer ingegaan en na een douche hebben we nog even lekker buiten gezeten. Rond 21.00 uur sprongen we de auto in om dieren te spotten. Toevallig zei Pat in de auto dat hij het jammer vond dat we nooit herten zagen, letterlijk twee minuten later zagen we er heel veel!

We rijden altijd dezelfde route om dieren te spotten en even later zagen we weer herten. Aan het einde van onze route zagen we ook nog wat zwijntjes door het bos rennen. Zo onwijs mooi en leuk!

De ochtend van vertrek

We hebben heerlijk geslapen en werden al vroeg gebeld door de jongens. Heerlijk, want ik had ze gemist! Voor we naar ze toe gingen, was het eerst nog tijd voor het ontbijt. Daarna pakten we ons spullen in, checkten we uit en stapten we in de auto op weg naar Gouda.

We hebben een heerlijk weekend in de tuinsuite gehad, zijn lekker uitgerust en de kamer is een aanrader op dat kleine minpuntje na. We blijven nog steeds fan hoor 😉

Gaan jullie weleens samen een nachtje weg? Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *