Home + Cadeautje voor mijzelf gekocht; Flow Paperbook!

Cadeautje voor mijzelf gekocht; Flow Paperbook!

Dit artikel is op geen enkele manier gesponsord, maar ik ben zo enthousiast dat ik hier graag over wilde schrijven, want welke vrouw is er stiekem niet gek op agenda’s, planners, notitieboekjes etc.? We vinden altijd wel een excuus om er één te kopen toch? We houden van papier! Kaartjes, labeltjes, washitape, you name it! En daarom is dit Flow Paperbook zo onwijs leuk!

Ik liep vorige week bij de Albert Heijn langs de tijdschriften toen mijn oog viel op dit boek. Ik keek naar de prijs (€19,95) en legde hem alweer weg. Ik koop zulke dingen nauwelijks voor mezelf en vond het ook een behoorlijke prijs. Het is niet zo dat ik dat niet kan betalen, maar ik koop liever iets voor de kinderen dan voor mijzelf. Ik keek naar nog wat tijdschriften, pakte het boek toch weer op en begon te bladeren.

Het Flow Paperbook is een uitgave van het magazine Flow en bestaat uit 300 pagina’s met ‘paper goodies’ als kaartjes, envelopjes, labels, washitape, stickers etc. Je kunt alles er netjes uit scheuren en dat is ook precies de bedoeling. Uiteindelijk mikte ik hem in het mandje, want ik vond hem GE-WEL-DIG. Ik besloot hem mijzelf cadeau te doen. Dit doe ik normaal niet zo snel, maar hé, het is tenslotte bijna Sinterklaas en ik werk er heel hard voor?

Cadeautjes

Ik stuur regelmatig kaartjes, vind het leuk om cadeautjes feestelijk in te pakken en ben altijd in de weer met ideetjes voor traktaties, juffenbedankjes etc. Niet alleen voor Mamablogger, maar ook omdat ik het gewoon ontzettend leuk vind. Daarnaast heb ik een nieuwe agenda voor 2018 die ik helemaal wil benutten en die wil ik leuker maken met dit soort papieren extraatjes. Klinkt heel suf wat ik nu ga zeggen, maar zo’n “opgepimpte” agenda motiveert mij altijd meer.

Hierboven zie je stickers, labels, stroken washitape en kaartjes. Dit is toch té leuk?! Flow werkt hiervoor met heel veel verschillende illustrators waardoor je heel veel verschillende stijlen tegenkomt in het boek. Voor ieder wat wils dus!

Ik heb het boek nu al 100 keer doorgebladerd en zie iedere keer iets nieuws. Dit is het ideale cadeau voor iedere vrouw die van paper goodies houdt. Je hoeft niet perse heel creatief te zijn om hier wat mee te kunnen.

Nogmaals, dit is niet gesponsord, maar ik ben echt oprecht enthousiast en blij met mijn eigen cadeautje 😉 En daarom wilde ik deze cadeautip (voor jezelf of voor een ander) graag met jullie delen!Het boek zit eigenlijk vol met allemaal kleine cadeautjes.

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. Christine
  1 december 2017 / 08:58

  Extra leuk te lezen, zo’n oprecht enthousiaste review van iets dat je zelf heb gekocht..
  Inderdaad een mooi sinterklaas cadeau! Het is dat er hier al parfum ingepakt staat voor mezelf…

 2. Ciska
  1 december 2017 / 09:54

  Het is echt zo leuk

 3. Stephanie
  2 december 2017 / 01:40

  Die is leuk zeg! Zag er eerder al eens wat van voorbij komen maar niet zo uitgebreid als jouw foto’s. Ik wil hem nu dus ook hebben ?